PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Γνώμες για alpine 175r+focal.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
eleos (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 18 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2014, 15:27:56    Θέμα δημοσίευσης: Γνώμες για alpine 175r+focal. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκέφτομαι να μεταφέρω το pioneer 6000ub(καλή πηγη που αγορασα το 2009 200ε) στο Getz της αδερφής μου που εχει ενα τρισάθλιο εργοστασιακό και επίσης να μεταφέρω κατι pioneer ηχεια που ειχα αγοράσει(καπου 70ε τα ειχα παρει το 2009 και είναι μετρια)

Το αμάξι μου εχει 2 ηχεία μπροστά των 13.5 εκατοστων. Για πηγη σκέφτομαι την alpine 175r που απ'οτι εχω καταλάβει εχει τις ίδιες δυνατότητες με την 178bt εκτος απο το bluetooth. Eδω και ενα review http://www.talkaudio.co.uk/index.php/index.html/_/reviews/source/alpine-cde-178bt-single-din-cd-tuner-with-bluet-r1531

Aπο εκει και περα για ηχεία είμαι ανάμεσα σε focal 130a1 και focal ps130. Tα πρωτα κοστίζουν 134ε και τα δεύτερα 200ε. Είναι τοσο καλύτερα τα ps130 για να αξίζουν την διαφορά στην τιμή;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2014, 18:44:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι πηγές τις alpine είχαν ανέκαθεν καλύτερες εξόδους προενίσχυσης, ωστόσο οι ενισχυτές τους παρά τη μεγάλη ισχύ είχαν πολύ μεγάλη αρμονική παραμόρφωση (THD). Το αποτέλεσμα χωρις ενισχυτή για μένα είναι τραγικό και σου προτείνω να μην πάρεις alpine χωρις εξωτερικό ενισχυτή.

Η σειρά access της φοκάλ είναι entry level όμως έχει πολύ καλά αποτελέσματα, μην περιμένεις τπτ τρομερό αλλα συγκριτικά με άλλα τα συνιστώ.

Επίσης αν έχεις 206, η πόρτα του είναι απαίσια για αναπαραγωγή ήχου. Θέλει οπωσδήποτε ηχομόνωση και η θέση του ηχείου είναι λάθος. Λάθος κατεύθυνση και μεγάλη απόσταση από το τουίτερ.
Επιστροφή στην κορυφή
eleos (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 18 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2014, 18:51:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Οι πηγές τις alpine είχαν ανέκαθεν καλύτερες εξόδους προενίσχυσης, ωστόσο οι ενισχυτές τους παρά τη μεγάλη ισχύ είχαν πολύ μεγάλη αρμονική παραμόρφωση (THD). Το αποτέλεσμα χωρις ενισχυτή για μένα είναι τραγικό και σου προτείνω να μην πάρεις alpine χωρις εξωτερικό ενισχυτή.

Η σειρά access της φοκάλ είναι entry level όμως έχει πολύ καλά αποτελέσματα, μην περιμένεις τπτ τρομερό αλλα συγκριτικά με άλλα τα συνιστώ.

Επίσης αν έχεις 206, η πόρτα του είναι απαίσια για αναπαραγωγή ήχου. Θέλει οπωσδήποτε ηχομόνωση και η θέση του ηχείου είναι λάθος. Λάθος κατεύθυνση και μεγάλη απόσταση από το τουίτερ.

Προς το παρον θα μπει η πηγη και τα ηχεία. Για ενισχυτή αργότερα(εχεις να προτείνεις κανα καλό και φτηνό;)

Απο εκει και πέρα οι διαφορές ανάμεσα στα focal access(130a1) και στα focal performance(ps130) είναι μεγάλες ή απλά θα δωσω 70ε παραπανω για ελάχιστα καλύτερο αποτέλεσμα;

Y.Γ Επίσης κοιταω και rockford T-152-S(120e) . Αυτα ή τα focal?
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2014, 20:15:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικά δεν έχεις 206... Razz

Τα RF οχι, αν δεν χρησιμοποιησεις ενισχυτη τα ίδια θα 'ναι...
Επίσης προσεξε γιατι τα ps130 έχουν αρκετό βάθος, είσαι σίγουρος οτι χωράνε στην πόρτα σου?

Ενισχυτή φθηνό δεν ξέρω προσωπικά να σου πω
Επιστροφή στην κορυφή
trs (Κωστάκης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 Dynamic

Ένταξη: 05 Σεπ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2014, 21:53:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω με 250 πανω κατω εβαλα τετραδα [2x5 & 2x6]
τωρα για 2 ηχεια 200 ευρω μου φαινονται πολλα, δεν εχουν και μεγαλη διαφορα απο τα δικα μου...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης