thanosrx8 (Θάνος) Μόλις έγραψα

Mazda RX-8 Cosmo 2007
Ένταξη: 30 Ιαν 2014 Δημοσιεύσεις: 1
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2014, 16:55:37 Θέμα δημοσίευσης: Σπασμενος καθρεπτης συνοδηγου σε 407 |
|
|
Παιδια καλησπερα,νεος στο φορουμ μιας και με φερε η αναγκη. Λοιπον χθες το μεσημερι γυρνωντας με το αμαξι του πατερα μου,ενα Peugeot 407 μοντελο του 2009,περασε μηχανακι και μου εσπασε τον καθρεπτη του συνοδηγου. Το θεμα μου ειναι οτι ο καθρεπτης ειναι ηλεκτρικα αναδιπλουμενος και εχω φαει τον τοπο να βρω αλλα τζιφος. Βρισκω ιμιτασιον αλλα οχι αναδιπλουμενο. Σκεφτομαι βεβαια πως αν δεν περασω αναδιπλουμενο και βαλω απλο μπορει να εχω θεμα με τον εγκεφαλο οταν συνδεσω το καλωδιο της φισας. Δεν ειμαι και πολυ καλος στο τεχνικο κομματι οποτε δεν ξερω αν ισχυει η οχι. Με την αντιπροσωπια της Λαρισας που μιλησα μου ειπαν οτι κοστιζει 350 ευρω και εμεινα παγωτο. Γιαυτο ψαχνω μπας και βρω ακρη. Αν καποιος εχει ιδεα που μπορω να προμηθευτω εναν η αν μπορω να βαλω σε ιμιτατιον τον μηχανισμο του καθρεπτη. Ουσιαστικα εχει σπασει το δοντακι της πλαστικης βασης και πεφτει ο καθρεπτης. Ολος ο υπολοιπος καθρεπτης ειναι αφικτος. Help παιδια γιατι το αμαξι δεν ειναι δικο μου και εχει καει ο κωλος μου. Ευχαριστω εκ των προτερων |
|