PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

γενικα προβληματα!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
γιαννηςκατ (γιαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 13 Δεκ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2013, 19:49:31    Θέμα δημοσίευσης: γενικα προβληματα! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχας καλησπερα σας.
ειμαι κατοχος ενος 207 1,4 95 ιππων μοντελο 2009.
εδω και περιπου 1,5 χρονο εχω προβλημα με τα λαδια. ρουφαει το λαδι σαν τσιγαρο! (βαζω 5w30) καθε 6 μηνες συμπληρωνω 1 λιτρο και αρχιζει και μου την δινει! εχει 73000χλμ. υπαρχει καποια εξηγηση;
επισης, το νερο του κινητηρα ειναι αδειο! ξερω οτι πρεπει να το γεμισω αλλα ενω εχει, μετα απο διαδρομη δεν υπαρχει σταγονα! η θερμοκρασια του κινητηρα παει απο 90 μεχρι 70. οταν οδηγαω γρηγορα πεφτει στους 70 ή και πιο κατω. να σημειωσω οτι και η θερμοκρασια λαδιου ειναι φυσιολογικη.
τι να κανω;
ευχαριστω εκ των προτερων.
Υ.γ. το εχω επισημανει 3 φορες στο service. και τις 3 μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο... εχω και μηχανη και λαδι ετσι δεν καιει (ducati χρεπι Razz)[/i]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
akis1976 (akis1976)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 27 Απρ 2012
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2013, 10:31:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
καθε 6 μηνες συμπληρωνω 1 λιτρο

Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει σε αυτό το διάστημα?

Παράθεση:
αλλα ενω εχει, μετα απο διαδρομη δεν υπαρχει σταγονα!

Έχεις τρύπιο ψυγείο,φτιάξε το!

Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2013, 10:40:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis1976 έγραψε:
Παράθεση:

Παράθεση:

πώς το έβγαλες το συμπέρασμα ρε αρχηγέ Laughing δηλαδή να καίει/χάνει απο φλάτζα ή να χάνει κάπου αλλού αποκλείεται? (κανα κωλάρο,σωληνάκι κτλπ)

Επιστροφή στην κορυφή
γιαννηςκατ (γιαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 13 Δεκ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2013, 11:38:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω κανει 5000χλμ τα οποια ειναι μετα απο service και ολικη αλλαγη λαδιων (τουλαχιστον ετσι μου ειπαν)
Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2013, 12:23:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1 λιτρο καθε 6 μηνες σε ποσα χιλιομετρα αναλογει?? Γιατι πανω κατω οσοι ξερω με 207 ειτε turbo ειτε απλα μια συμπληρωση πριν απο καθε αλλαγη την κανουν. Εγω ακομα δεν εχω κανει αλλαγη για να σου πω, αλλα φημες λενε οτι μια παθητικοτητα στις τουρμπινες να τσιμπανε λαδια ακομα και εργοστασιακα υπαρχει.. Ισως να ακολουθει γενικως τα 207.
Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
akis1976 (akis1976)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 27 Απρ 2012
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2013, 12:48:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
akis1976 έγραψε:
Παράθεση:

Παράθεση:

πώς το έβγαλες το συμπέρασμα ρε αρχηγέ Laughing δηλαδή να καίει/χάνει απο φλάτζα ή να χάνει κάπου αλλού αποκλείεται? (κανα κωλάρο,σωληνάκι κτλπ)

Διάβασα την σπαλα του αρνιού ρε αρχηγέ Laughing σαφώς όλα τα παραπάνω μπορεί να ισχύουν.

Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2013, 13:01:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis1976 έγραψε:
reselie-206 έγραψε:
akis1976 έγραψε:
Παράθεση:

Παράθεση:

Διάβασα την σπαλα του αρνιού ρε αρχηγέ Laughing σαφώς όλα τα παραπάνω μπορεί να ισχύουν.

Ναι η αλήθεια είναι πώς κάτι φαίνεται
Laughing Laughing Laughing Laughing

Στο θέμα μας τώρα για τα νερά τσέκαρε ψυγείου είσοδο έξοδο,υπερχείληση ,στόμιο θερμοστάτη, τρομπα νερού (κάποια χάνουν απο εκει) και φλάτζα. Τσέκαρε επίσης μήπως τα φουσκώνει λόγω φλάτζας (περνάει καυσαέρια στα νερά και υπερχειλίζουν)

Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2013, 08:46:57    Θέμα δημοσίευσης: Re: γενικα προβληματα! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιαννηςκατ έγραψε:
Καταρχας καλησπερα σας.
ειμαι κατοχος ενος 207 1,4 95 ιππων μοντελο 2009.
εδω και περιπου 1,5 χρονο εχω προβλημα με τα λαδια. ρουφαει το λαδι σαν τσιγαρο! (βαζω 5w30) καθε 6 μηνες συμπληρωνω 1 λιτρο και αρχιζει και μου την δινει! εχει 73000χλμ. υπαρχει καποια εξηγηση;
επισης, το νερο του κινητηρα ειναι αδειο! ξερω οτι πρεπει να το γεμισω αλλα ενω εχει, μετα απο διαδρομη δεν υπαρχει σταγονα! η θερμοκρασια του κινητηρα παει απο 90 μεχρι 70. οταν οδηγαω γρηγορα πεφτει στους 70 ή και πιο κατω. να σημειωσω οτι και η θερμοκρασια λαδιου ειναι φυσιολογικη.
τι να κανω;
ευχαριστω εκ των προτερων.
Υ.γ. το εχω επισημανει 3 φορες στο service. και τις 3 μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο... εχω και μηχανη και λαδι ετσι δεν καιει (ducati χρεπι Razz)[/i]

Αν εχει νερο μεσα στο παγουρι κ εξαφανιζεται οταν ειναι ζεστο,καντου μια εξαερωση.κ εχε το νου σου για καμια τρομπα νερου,γτ οταν τον παιρνουν,χανουν παραφλου.

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης