Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
γιαννηςκατ (γιαννης) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 13 Δεκ 2013 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2013, 19:49:31 Θέμα δημοσίευσης: γενικα προβληματα! |
|
|
Καταρχας καλησπερα σας.
ειμαι κατοχος ενος 207 1,4 95 ιππων μοντελο 2009.
εδω και περιπου 1,5 χρονο εχω προβλημα με τα λαδια. ρουφαει το λαδι σαν τσιγαρο! (βαζω 5w30) καθε 6 μηνες συμπληρωνω 1 λιτρο και αρχιζει και μου την δινει! εχει 73000χλμ. υπαρχει καποια εξηγηση;
επισης, το νερο του κινητηρα ειναι αδειο! ξερω οτι πρεπει να το γεμισω αλλα ενω εχει, μετα απο διαδρομη δεν υπαρχει σταγονα! η θερμοκρασια του κινητηρα παει απο 90 μεχρι 70. οταν οδηγαω γρηγορα πεφτει στους 70 ή και πιο κατω. να σημειωσω οτι και η θερμοκρασια λαδιου ειναι φυσιολογικη.
τι να κανω;
ευχαριστω εκ των προτερων.
Υ.γ. το εχω επισημανει 3 φορες στο service. και τις 3 μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο... εχω και μηχανη και λαδι ετσι δεν καιει (ducati χρεπι )[/i] |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
akis1976 (akis1976) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 27 Απρ 2012 Δημοσιεύσεις: 456 Τόπος: Πειραιας
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2013, 10:31:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παράθεση: | καθε 6 μηνες συμπληρωνω 1 λιτρο |
Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει σε αυτό το διάστημα?
Παράθεση: | αλλα ενω εχει, μετα απο διαδρομη δεν υπαρχει σταγονα! |
Έχεις τρύπιο ψυγείο,φτιάξε το!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie-206 (Αστραπόγιαννος) Έχω ξεφύγει !!!

207 522 whp
Ένταξη: 14 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 1753 Τόπος: Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2013, 10:40:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
akis1976 έγραψε: | Παράθεση: | καθε 6 μηνες συμπληρωνω 1 λιτρο |
Έχεις τρύπιο ψυγείο,φτιάξε το! |
πώς το έβγαλες το συμπέρασμα ρε αρχηγέ δηλαδή να καίει/χάνει απο φλάτζα ή να χάνει κάπου αλλού αποκλείεται? (κανα κωλάρο,σωληνάκι κτλπ)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
γιαννηςκατ (γιαννης) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 13 Δεκ 2013 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2013, 11:38:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχω κανει 5000χλμ τα οποια ειναι μετα απο service και ολικη αλλαγη λαδιων (τουλαχιστον ετσι μου ειπαν) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Kostaswannabe (Κωστας) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L
Ένταξη: 02 Νοέ 2013 Δημοσιεύσεις: 408 Τόπος: νοτια προαστια περιξ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2013, 12:23:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
1 λιτρο καθε 6 μηνες σε ποσα χιλιομετρα αναλογει?? Γιατι πανω κατω οσοι ξερω με 207 ειτε turbo ειτε απλα μια συμπληρωση πριν απο καθε αλλαγη την κανουν. Εγω ακομα δεν εχω κανει αλλαγη για να σου πω, αλλα φημες λενε οτι μια παθητικοτητα στις τουρμπινες να τσιμπανε λαδια ακομα και εργοστασιακα υπαρχει.. Ισως να ακολουθει γενικως τα 207.

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
akis1976 (akis1976) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 27 Απρ 2012 Δημοσιεύσεις: 456 Τόπος: Πειραιας
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2013, 12:48:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
reselie-206 έγραψε: | akis1976 έγραψε: | Παράθεση: | καθε 6 μηνες συμπληρωνω 1 λιτρο |
πώς το έβγαλες το συμπέρασμα ρε αρχηγέ δηλαδή να καίει/χάνει απο φλάτζα ή να χάνει κάπου αλλού αποκλείεται? (κανα κωλάρο,σωληνάκι κτλπ) |
Διάβασα την σπαλα του αρνιού ρε αρχηγέ σαφώς όλα τα παραπάνω μπορεί να ισχύουν.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie-206 (Αστραπόγιαννος) Έχω ξεφύγει !!!

207 522 whp
Ένταξη: 14 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 1753 Τόπος: Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2013, 13:01:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
akis1976 έγραψε: | reselie-206 έγραψε: | akis1976 έγραψε: | Παράθεση: | καθε 6 μηνες συμπληρωνω 1 λιτρο |
πώς το έβγαλες το συμπέρασμα ρε αρχηγέ δηλαδή να καίει/χάνει απο φλάτζα ή να χάνει κάπου αλλού αποκλείεται? (κανα κωλάρο,σωληνάκι κτλπ) |
Διάβασα την σπαλα του αρνιού ρε αρχηγέ σαφώς όλα τα παραπάνω μπορεί να ισχύουν. |
Ναι η αλήθεια είναι πώς κάτι φαίνεται
Στο θέμα μας τώρα για τα νερά τσέκαρε ψυγείου είσοδο έξοδο,υπερχείληση ,στόμιο θερμοστάτη, τρομπα νερού (κάποια χάνουν απο εκει) και φλάτζα. Τσέκαρε επίσης μήπως τα φουσκώνει λόγω φλάτζας (περνάει καυσαέρια στα νερά και υπερχειλίζουν)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagos (bagosgt-Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

207....
Ένταξη: 17 Σεπ 2012 Δημοσιεύσεις: 1050 Τόπος: Halkida
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2013, 08:46:57 Θέμα δημοσίευσης: Re: γενικα προβληματα! |
|
|
γιαννηςκατ έγραψε: | Καταρχας καλησπερα σας.
ειμαι κατοχος ενος 207 1,4 95 ιππων μοντελο 2009.
εδω και περιπου 1,5 χρονο εχω προβλημα με τα λαδια. ρουφαει το λαδι σαν τσιγαρο! (βαζω 5w30) καθε 6 μηνες συμπληρωνω 1 λιτρο και αρχιζει και μου την δινει! εχει 73000χλμ. υπαρχει καποια εξηγηση;
επισης, το νερο του κινητηρα ειναι αδειο! ξερω οτι πρεπει να το γεμισω αλλα ενω εχει, μετα απο διαδρομη δεν υπαρχει σταγονα! η θερμοκρασια του κινητηρα παει απο 90 μεχρι 70. οταν οδηγαω γρηγορα πεφτει στους 70 ή και πιο κατω. να σημειωσω οτι και η θερμοκρασια λαδιου ειναι φυσιολογικη.
τι να κανω;
ευχαριστω εκ των προτερων.
Υ.γ. το εχω επισημανει 3 φορες στο service. και τις 3 μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο... εχω και μηχανη και λαδι ετσι δεν καιει (ducati χρεπι )[/i] |
Αν εχει νερο μεσα στο παγουρι κ εξαφανιζεται οταν ειναι ζεστο,καντου μια εξαερωση.κ εχε το νου σου για καμια τρομπα νερου,γτ οταν τον παιρνουν,χανουν παραφλου.
μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|