Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
206mario (marios) Μόλις έγραψα

206cc
Ένταξη: 03 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 3
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 10:14:52 Θέμα δημοσίευσης: Θέλω βοήθεια! |
|
|
ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΣΠΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ CC 1.6
1.ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ;
2.ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΠΟΥ ΤΡΙΖΟΥΝ;ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ Α....ΥΤΙΑ!
3.ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3.5 στ/λ ΔΕΝ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ CC, ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΡΠΑΖΕΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΗΦΟΡΕΣ,ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΕΙ.ΑΥΤΟ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ LION,ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ;ΠΡΙΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙ
4.ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΤΑΝ ΖΟΡΙΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΒΟΥΙΖΕΙ.ΤΙ ΣΚ...Α ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;20000ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ!
ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 10:36:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το καλητερο που μπορεις να κανεις ειναι να το πας εκει που το πηρες και να τους ζαλησεις μεχρι να στο φτιαξουν...αν δεν τους πρηξεις δεν γινετε δουλεια.... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NT1969 (ΝΙΚΟΣ) Μόλις έγραψα

206CC
Ένταξη: 20 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 20 Τόπος: ΘΗΒΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 10:45:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΓΙΑ ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ ΟΡΟΦΗΣ / ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΥ ΤΡΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟ ΣΠΡΕΥ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ , ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ CC ΠΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ 206.
ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΤΟ ΠΑΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
George4 (Giorgos) Μέλος

Peugeot 206 XT 1.4 8v
Ένταξη: 05 Σεπ 2003 Δημοσιεύσεις: 131 Τόπος: Αθηνα-Ν. Σμυρνη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 11:03:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ποιες βασεις αλλαξες, της μηχανης? απο τωρα και με ποια δικαιολογια σου ειπαν οτι χαλασανε? για τα τριξιματα καλυτερα να σου πει καποιος με cc που ξερει καλυτερα. για τα φρενα για δοκιμασε κανα 3-4 δυνατα φρεναρισματα μπας και αλλαξει κατι, αλλιως αλλαξε τακακια. τελος για το γκαζι προφανως αυτη ειναι η συμπεριφορα του αυτοκινητου αν και δεν μπορω να καταλαβω τη μπορει να εκαναν στην Lion που λες οτι πηγες και καταλαβες μια μικρη διαφορα. αυτο μπορεις να το αλλαξεις μονο αν μπεις στην διαδικασια των βελτιωσεων που ειναι πολυ νωρις για ενα καινουργιο αυτοκινητο
gerorge4 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 12:13:47 Θέμα δημοσίευσης: Re: Θέλω βοήθεια! |
|
|
206mario έγραψε: |
4.ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΤΑΝ ΖΟΡΙΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΒΟΥΙΖΕΙ.ΤΙ ΣΚ...Α ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;20000ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ!
|
Πιθανόν να είναι το ζουάν,είναι πολύ δύσκολο να κόψεις τις βάσεις μηχανής.Αν είναι αυτό,μπορείς να το αντικαταστήσεις με μικρό κόστος.
Τα τακάκια-όπως είπαν και τα παιδια- συνήθως μετά από μερικά χιλιόμετρα και κάποια δυνατά φρεναρίσματα στρώνουν.Αν εξακολουθούν να σφυρίζουν,άλλαξε τα (όχι πάλι με "μαμά").
Για το γκάζι,τους είχες αναφέρει ότι "σερνόταν"?Μου μυρίζει αναβάθμιση λειτουργικού αφού όπως λες είδες διαφορά.Πάντως μέχρι τις 3500 μην περιμένεις και πολλά πράγματα,μετά "αρπάζει".Και εμένα μου είχε κακοφανεί στην αρχή,μετά το συνήθισα.
Για τους τριγμούς-όπως έχουμε ξαναπεί- η καλύτερη λύση είναι ένα "δυνατό" ηχοσύστημα... 
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206mario (marios) Μόλις έγραψα

206cc
Ένταξη: 03 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 3
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 12:34:10 Θέμα δημοσίευσης: 260CC |
|
|
ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΒΑΣΗ ΣΑΣΜΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ,ΠΑΝΤΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΛΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ,ΜΑΛΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΕΓΙΝΕ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
George4 (Giorgos) Μέλος

Peugeot 206 XT 1.4 8v
Ένταξη: 05 Σεπ 2003 Δημοσιεύσεις: 131 Τόπος: Αθηνα-Ν. Σμυρνη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 13:35:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ρε μαριε κατσε γιατι θα τρελαθω . το αυτοκινητο ειναι καινουργιο ή το πηρες μεταχειρισμενο? βαση μηχανης και βαση σασμαν σε καινουργιο αυτοκινητο ειναι ανω ποταμων 
gerorge4 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|