PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ζάντα? Εγγύηση?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Απρ 2004, 14:43:11    Θέμα δημοσίευσης: Ζάντα? Εγγύηση? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την μ. Πέμπτη πήγα το μικρό κουβαδάκι μου στην DAKAR για μία επίσκεψη... βλέπεται το ζουαν που άλλαξαν την άμέσως προηγούμενη Παρασκεύη,δεν έλυσε τελείως το πρόβλημα με αποτέλεσμα το αυτοκινητάκι μου σε μικροκραδασμούς να κάνει σαν αλάδοτο ντιβάνι.

Σε βόλτα που κάναμε με τον εργοδήγο εκεί και οδηγώντας εγω σε δρόμο στο αεροδρόμιο του Ελληνικού έπεσα σε τυφλή λακούβα όπου και κατέστρεψα την 16αρα ζαντούλα URAGAN εσωτερικό σκίσιμο και στράβωμα...

Τι κάνω? ζητάω να την περάσουν στην εγγύηση? μπααααα

(εχω ενημερώσει και εχω ζητήσει να κοιταχτεί από την πρώτη μέρα που παρέλαβα το αμάξι οτι τραβάει αριστερά... για αυτό ΄λέω περί εγγύησης...)

Πληρώνω 300 ευρώ και πάω με τιμολόγιο στο δήμο ελληνικού?

Να σημειώσω πως είχα οργανώσει ταξίδι την ίδια μέρα για τις διακοπές του πάσχα (χριστός ανέστει αν δεν τα μάθατε) και ενώ δεν υπήρχε στα ανταλλακτικά ζάντα με εξυπηρετησαν με αυτοκίνητο που βρισκόταν εντός της έκθεσης... εβγαλαν τη ζάντα του και μετά από τις απαραίτητες αλλαγές ελαστικών τοποθέτησαν το λάστιχό μου με την ζάντα τους στο αμάξι μου...

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Απρ 2004, 09:27:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΖΑΝΤΑ? ΕΓΓΥΗΣΗ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROLAND GARROS έγραψε:
Την μ. Πέμπτη πήγα το μικρό κουβαδάκι μου στην DAKAR για μία επίσκεψη... βλέπεται το ζουαν που άλλαξαν την άμέσως προηγούμενη Παρασκεύη,δεν έλυσε τελείως το πρόβλημα με αποτέλεσμα το αυτοκινητάκι μου σε μικροκραδασμούς να κάνει σαν αλάδοτο ντιβάνι.

Σε βόλτα που κάναμε με τον εργοδήγο εκεί και οδηγώντας εγω σε δρόμο στο αεροδρόμιο του Ελληνικού έπεσα σε τυφλή λακούβα όπου και κατέστρεψα την 16αρα ζαντούλα URAGAN εσωτερικό σκίσιμο και στράβωμα...

Τι κάνω? ζητάω να την περάσουν στην εγγύηση? μπααααα

(εχω ενημερώσει και εχω ζητήσει να κοιταχτεί από την πρώτη μέρα που παρέλαβα το αμάξι οτι τραβάει αριστερά... για αυτό ΄λέω περί εγγύησης...)

Πληρώνω 300 ευρώ και πάω με τιμολόγιο στο δήμο ελληνικού?

Να σημειώσω πως είχα οργανώσει ταξίδι την ίδια μέρα για τις διακοπές του πάσχα (χριστός ανέστει αν δεν τα μάθατε) και ενώ δεν υπήρχε στα ανταλλακτικά ζάντα με εξυπηρετησαν με αυτοκίνητο που βρισκόταν εντός της έκθεσης... εβγαλαν τη ζάντα του και μετά από τις απαραίτητες αλλαγές ελαστικών τοποθέτησαν το λάστιχό μου με την ζάντα τους στο αμάξι μου...

το βλεπω λιγο δυσκολο να σου την βαλουν στην εγγυηση....και ακομα πιο δυσκολο να τα παρεις απο τον δημο Αλιμο.....

απλα οι ανθρωποι ενω εχουν ψιλοκαλους μαστορες δεν εχουν καλο after sale απο την αποψη οτι δεν ειναι αξιοπιστοι σε αυτα που σου λενε....

και εμενα ειχε διαφορα προβληματα οταν το πηρα...(εβαζε νερο το πισω φινιστρινι, ετριζε το τζαμι οταν ηταν μισ' ανοιχτο κ.α) αλλα τα εφτιαξα αμεσως...γι' αυτο κανε του εναν καλο γενικο ελενχο... Idea Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Απρ 2004, 09:59:16    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΖΑΝΤΑ? ΕΓΓΥΗΣΗ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sorry που βγαίνω πάλι εκτος θεματος...
πως έφτιαξες δηλαδη το τριξιμο στο μισανοιχτο τζάμι?? γιατι με βασανιζει αυτο.Απαντα μου με πμ για να μην μαμησουμε το θεμα. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Απρ 2004, 11:07:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τόσο σε κίνηση εντός του αεροδρομίου όσο και σε κίνηση επί της Βουλιαγμένης (στο ύψος της αντιπροσωπείας που ανέφερες),δύσκολα θα βρεις άκρη για αποζημίωση (εμπλέκονται τρεις δήμοι).

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης