Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
vagelis Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Σεπ 2013 Δημοσιεύσεις: 46
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Σεπ 2013, 14:17:13 Θέμα δημοσίευσης: Πως θα βγαλω το τιμόνι σε xsara picasso? help please |
|
|
Αγαπητοί φίλοι για σας. Εχω ενα xsara Picasso και θελω να βγαλω το τιμονι για να επισκευασω μονος μου το χειριστήριο του υπολογιστή ταξιδιού καθως και το διακοπτη απο τον πισω υαλλοκαθαριστηρα. Το τιμόνι εχει αεροσακο και ειναο του 2004 μοντ. Προσπαθησα απο το εμπρος καπακι , μετα ψαχνω για βιδα απο πισω και δεν μπορω να το βγαλω. Αν εχει κανεις υποψιν του πως βγαίνει ας βοηθήσει παρακαλω. Ευχαριστώ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
B.M-SPORT (ΒΑΣΙΛΗΣ) Φανατικό μέλος

Citroen Xsara 1.4 (8v) coupe 1999
Ένταξη: 11 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 337 Τόπος: Πειραιας-Κερατσινι-Ιλιον
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Σεπ 2013, 23:29:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ειναι απλο, στην πισω πλευλα του τιμονιυ εχει νομιζω 2 βιδες οι οποιες ειναι χωνευτες για να τις βρεις σκηψε απο κατω απο το τιμονι και εχοντας το σε θεση 2:35 το τιμονι εννοω.
αφου ελευθερωσεις με αυτον το τροπο τον αεροσακο με torx 50 ξεσφηγγεις
την κεντρικη βιδα που κραταει το τιμονι με τον κολωνα του τιμονιου και μετα πας για καφεδακι.
οτι χρειαστεις μου λεες. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vagelis Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Σεπ 2013 Δημοσιεύσεις: 46
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2013, 01:20:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε Βασίλη ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ομως...δεν μπορω να βγαλω το καπάκι με τον αερόσακο. Δεν βρίσκω πουθενα βίδες. Έβγαλα και τα καπακια της κολωνας και βιδες πισω απο τιμόνι δεν βλέπω. Ακομα κ με τον φακό έψαξα. Το καπάκι με τον αεροσακο δεν ξερω πως βγαίνει για να βγαλω το τιμόνι. Εφτιαξα το μπουτον του υπολογιστη κςι δεν μπορώ να βγαλω το χειριστήριο να το δοκιμασω. Εχω φρικαρει |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
jimakos205 (jim) Μέλος

peugeot 205 1.9 cti
Ένταξη: 03 Μάρ 2008 Δημοσιεύσεις: 114
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |