PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Turbo off αλλα χωρίς safe mode!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάϊ 2013, 07:48:44    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Turbo off αλλα χωρίς safe mode! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλημέρα

Μιας και θέλω να το μαζέψω λίγο ας ξεκινήσουμε απο το πρώτο θεματάκι

Άλλες φορές τουρμπίζει σα διάολος άλλες φορές μουλαρώνει χωρίς κανένα σφάλμα και δεν τουρμπίζει!
Τι εννοώ: χθεσινό παράδειγμα.. Ξεκινάω απο το σπίτι μου ατούρμπιστος δηλαδή εώς 0,1 - 0,2 με το ζόρι... μετά απο κανα δυό χιλιόμετρα ξαφνικά ξεκινάει να τουρμπίζει κανονικά. το βράδυ και μετά απο αρκετά χιλιόμετρα σταματάει πάλι για κανα 10λεπτο και μετά ξαναξεκινάει...! Τι να φταίει? ν75 ίσως? Κατα τη διάρκεια που κάνει το παραπάνω δεν βγάζει τίποτα ούτε κρατάει κάτι στον εγκέφαλο.
το αμάξι δουλεύει κάμποση πίεση (1,5-1,6 σταθερή , 1,7-1,8 over)

Άπαντες βρωμοτουρμπάκιδες σας προσκαλώ να λύσουμε αυτό το μυστήριο Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάϊ 2013, 08:12:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεγεια το αμαξι Τασο!

Ετσι οπως τα λες θελει update.. Εκανε ακριβως το ιδιο το δικο μου οποτε γουσταρε τουρμπιζε, και με update απο τη peugeot το εφτιαξε.

Εχει και προγραμμα αποτι καταλαβα. Δες με τον παλικαρι που το ειχε τι γινοτανε

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάϊ 2013, 08:23:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Samer έγραψε:
Μεγεια το αμαξι Τασο!

Ετσι οπως τα λες θελει update.. Εκανε ακριβως το ιδιο το δικο μου οποτε γουσταρε τουρμπιζε, και με update απο τη peugeot το εφτιαξε.

Εχει και προγραμμα αποτι καταλαβα. Δες με τον παλικαρι που το ειχε τι γινοτανε

Nαί έχει και πρόγραμμα και μάλιστα κανιβαλο . μήπως είναι θέμα προγράμματος και όχι update απλά με το update έστρωσε επειδή ξεφορτώθηκες το πρόγραμμα που είχες? μετά με το ίδιο file δεν στο ξαναέκανε? ή έφτιαξες άλλο πρόγραμμα?

Έχω σκοπό να φτιάξω απο την αρχή το πρόγραμμα γιατί παραείναι τσίτα και σε advance και σε πίεση αλλα ήθελα να μαζέψω πρώτα ότι άλλο μπορεί να έχει θέμα απο hardware ώστε να είμαι σίγουρος μετά..

Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάϊ 2013, 10:04:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι το δικο μου ηταν μαμα και εκανε ετσι. Στρωθηκε με το update και μετα μπηκε προγραμμα.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάϊ 2013, 10:39:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχήν έχει διαβάσει για τα "προβλήματα" των 207 (1.6thp) στο forum?

Υπάρχουν κάποια βασικά θέματα που θα πρέπει να τσεκαριστούν κατά την αγορά ενός μεταχειρισμένου.

Πχ Ίσως το πιο βασικό, η απώλεια χρονισμού. Ύστερα Ν75 και αντεπίστροφη βαλβίβα αναθυμιάσεων καυσίμου από το ρεζερβουάρ. Αυτά ίσως ευθύνονται για σκαμπανευάσματα στη πίεση.

Επίσης να έχεις κατά νου, ότι το καπάκι (στη πλευρά της εισαγωγής) θα χρειαστεί καθάρισμα από επικαθίσεις καμμένου λαδιού.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάϊ 2013, 10:47:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Καταρχήν έχει διαβάσει για τα "προβλήματα" των 207 (1.6thp) στο forum?

Υπάρχουν κάποια βασικά θέματα που θα πρέπει να τσεκαριστούν κατά την αγορά ενός μεταχειρισμένου.

Πχ Ίσως το πιο βασικό, η απώλεια χρονισμού. Ύστερα Ν75 και αντεπίστροφη βαλβίβα αναθυμιάσεων καυσίμου από το ρεζερβουάρ. Αυτά ίσως ευθύνονται για σκαμπανευάσματα στη πίεση.

Επίσης να έχεις κατά νου, ότι το καπάκι (στη πλευρά της εισαγωγής) θα χρειαστεί καθάρισμα από επικαθήσεις καμμένου λαδιού.

Ναί τα διάβασα
χρονισμό κοίταξα. Aχρόνιστο δεν είναι αλλα θέλει κάποια στιγμή να αλλάξω γλύστρες/ωστήριο τεντωτήρα.
Ν75 πώς να τσεκάρω? δε θα την έβγαζε σφάλμα?
Πάντως δε θα τα έλεγα 'σκαμπανεβάσματα'....Πολύ απλά : ή δουλεύει ή δε δουλεύει......ή ανεβάζει πίεση κανονικά ή δεν ανεβάζει καθόλου....

Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάϊ 2013, 11:31:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι αναγκαστικά, σε φίλου 207 η Ν75 είχε θέμα αλλά δεν φαινόταν πουθενά. Δυστυχώς Ν75 και αντεπίστροφη (στους thp) τα αλλάζεις καλού-κακού και αν είσαι τυχερός θα διορθωθεί το πρόβλημα. Ειδάλλως κοιτάς αλλού.

Πρίν όμως προχωρήσεις σε οποιαδήποτε αλλαγή θα ήταν θεμιτό κατά τη γνώμη μου να έρθεις σε επαφή με το προγραμματιστή του αυτοκινήτου να ρίξει μια ματιά (αν αυτό είναι εφικτό). Και ακόμη καλύτερα, πέρασε πρώτα το τελευταίο εργοστασιακό update σε κάποιο εξουσιοδοτημένο service peugeot και μετά βρίσκεις το προγραμματιστή (αφού πρώτα βέβαια έρθεις σε επαφή μαζί του για να του εξηγήσεις τι θα κάνεις, μην τυχόν και μείνεις χωρίς πρόγραμμα).
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάϊ 2013, 11:34:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικα πρεπει να πηρες το σφυρήλατο....

Το πρόγραμμα που εχει..για τα πραγματα που φοραει το αμαξι...ειναι οκ...το να το ριξεις ειναι χαζο....

Πηγαινε να σου διαβάσουν τον εγκέφαλο για σφάλματα..μπορει να εχει καταγράψει κατι...

Ν75 δεν ειναι...λογικα η θα σήκωνε τερμα πιεση..η τπτ...
Map δεν ξερω μηπως εχεις αλλαγμενους...
Μπορει να ειναι αντλια κενου της wastegate...
Δες για αντλια βενζινης....
Κοιτα μην χανεις πιεση απο κάπου..

Παρε τηλ εκει που εχει κανει το πρόγραμμα ο προηγούμενος και ρωτα για το προβλημα.....και ταυτοχρονα πες οτι θα κανεις update στην αντιπροσωπεια ..και πως θες να σου ξανα περασουν το προγραμμα κλπ...(μιλα πριν κανεις το update μαζι τους)
.
Και αν δεν ειναι τπτ απο ολα αυτα και δεν βγαζεις ακρη....ξοδεψε 200-250 ευρω..και βαλε ενα boost controler..
Εχει ξανα συμβει σε αλλο Rc να μην μπορουν να βρουν γιατι δεν εδινε πιεση..και τελικα...μπηκε ενα boost controler και τελος

Θελω να το δω το οχημα απο κοντα...σε ειδα χθες...αλλα επρεπε να φυγω

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάϊ 2013, 11:35:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Όχι αναγκαστικά, σε φίλου 207 η Ν75 είχε θέμα αλλά δεν φαινόταν πουθενά. Δυστυχώς Ν75 και αντεπίστροφη (στους thp) τα αλλάζεις καλού-κακού και αν είσαι τυχερός θα διορθωθεί το πρόβλημα. Ειδάλλως κοιτάς αλλού.

Πρίν όμως προχωρήσεις σε οποιαδήποτε αλλαγή θα ήταν θεμιτό κατά τη γνώμη μου να έρθεις σε επαφή με το προγραμματιστή του αυτοκινήτου να ρίξει μια ματιά (αν αυτό είναι εφικτό). Και ακόμη καλύτερα, πέρασε πρώτα το τελευταίο εργοστασιακό update σε κάποιο εξουσιοδοτημένο service peugeot και μετά βρίσκεις το προγραμματιστή (αφού πρώτα βέβαια έρθεις σε επαφή μαζί του για να του εξηγήσεις τι θα κάνεις, μην τυχόν και μείνεις χωρίς πρόγραμμα).

Με προλαβες..... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάϊ 2013, 11:40:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ θα πράξω έτσι λοιπόν και βλέπουμε ...
Kώστα όποτε θές κανονίζουμε καφεδάκι..ΣΚ μόνο γιατί καθημερινές δουλεύω όλη μέρα

Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάϊ 2013, 13:05:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντος το δικο μ rallye + μαμά όταν μ έκανε τα ίδια ηταν η σκαστρα ρίξε κ εκεί μια ματια
Απλα επειδή είναι το πιο εύκολο..

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάϊ 2013, 18:37:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

N207r έγραψε:
Πάντος το δικο μ rallye + μαμά όταν μ έκανε τα ίδια ηταν η σκαστρα ρίξε κ εκεί μια ματια
Απλα επειδή είναι το πιο εύκολο..

Δηλαδή ήταν ατμόσφαιρα χωρίς σφάλματα κτλπ?
πίεση βλέπω με τέρμα γκάζι και 3-4000 στρ με το ζόρι 0,1 0,2 όταν το κάνει αυτό...

Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάϊ 2013, 21:36:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι έκανε κ εμένα αλλά σου λέω το δικο μ ήταν μαμά.. Να χωρίς λαμπάκια ουτε σφάλμα στην ecu..

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάϊ 2013, 22:03:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω κανα δυο σκαστρες καβα,αν χρειαστει να δοκιμασεις τασο.κ αν σου κανουν,παρτη δωρο... Laughing Laughing

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάϊ 2013, 23:12:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagos έγραψε:
Εχω κανα δυο σκαστρες καβα,αν χρειαστει να δοκιμασεις τασο.κ αν σου κανουν,παρτη δωρο... Laughing Laughing

και παρε και 1-2 σκαστρες 1-2 Ν75 να εχεις Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάϊ 2013, 10:08:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχα ωρέ τι μοτόρια είναι τούτα... δε ζητάνε τίποτα Laughing Laughing

Λοιπόν πέραν της πλάκας..

Αρχίζω μετά απο παρατήρηση και χειροτερευση της κατάστασης να καταλήγω σε τρόμπα υψηλής ή χρόνισμα.

Έχω ραντεβού στο Βαγγέλη τη Δευτέρα για χρόνισμα και αλλαγή λάδια/μπουζί/φίλτρο.

Τα συμπτώματα όπως διαμορφώνονται πλέον σήμερα μετά και απο κανα 2 ανοίγματα εχθές είναι τα εξής:

α. Ρελαντί σα να έχω έκκεντρα και κουκουρούκου χρονισμό... 'παίζει' δηλαδή...
β. Χαμηλά ρετάρει ειδικά όταν είναι ατούρμπιστο. όταν τουρμπίζει δείχνει να δουλεύει κανονικά αλλα δεν το δοκίμασα περαιτέρω γιατί φοβήθηκα μη κάνω ζημιά...
γ. Που και πού ανάβει p1338/p1340 (misfires είναι τούτα ή camshaft position sensor?) Κυρίως επίσης με 'μισόγκαζο' και ατούρμπιστος.
δ. κάποιες φορές σταματάει να τουρμπίζει για λίγη ώρα και ξαναστρώνει.. Κατέληξα στο οτι αυτό το κάνει μάλλον μετά απο misfire ή υψηλό over και φαντάζομαι οτι είναι δικλείδα ασφαλείας(πχ εχθές μου το έκανε αφού έπιασα 1,8 over ξετούρμπισε και μετά απο λίγο ξαναέστρωσε)

Σήμερα δε το κυκλοφορώ μετα και τα τελευταία συμπτώματα...

αααα και κάτι ακόμα πάλι που ξεκίνησε μαζί με το περίεργο ρελαντί....το βεντιλατέρ δουλεύει είτε με κρύο αμάξι είτε ζεστό (???? μη γελάτε αν το ψάξετε θα δείτε οτι είναι σύνηθες φαινόμενο )

Το αγόρασα εν γνώση μου για το 'πρόβλημα' (εώς ένα σημειο γιατί δεν έχει σχέση με τώρα...) που είχε μετα απο άποψη του μηχανικού μου πως θα είναι χρόνισμα μιας και έκανε λίγο θόρυβο η καδένα αλλα εδώ χειροτερεύει το πράγμα..!

άραγε

1.χρόνισμα?
2.Τρόμπα υψηλής?
3. Τι άλλο?

Αυτά...χαίρομαι που μοιράστηκα τους προβληματισμούς μου μαζί σας και ελπίζω για μια ανέξοδη - σχετικά - επισκευή....

Επιστροφή στην κορυφή
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάϊ 2013, 16:34:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βάψτο και πέτατο ρεεεεεεε,πάρε ένα 206 να σωθείς..... Laughing Laughing Laughing

πέρα από την πλάκα πάντως θυμίσου τι σου είπαμε την Πέμπτη το βράδυ εγω και ο Σταύρος

ότι για μερικά δευτερόλεπτα ακούστηκε να βαράει....πήγαινε κοίτα για χρόνισμα αμέσως...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάϊ 2013, 16:42:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

athanas έγραψε:
βάψτο και πέτατο ρεεεεεεε,πάρε ένα 206 να σωθείς..... Laughing Laughing Laughing

πέρα από την πλάκα πάντως θυμίσου τι σου είπαμε την Πέμπτη το βράδυ εγω και ο Σταύρος

ότι για μερικά δευτερόλεπτα ακούστηκε να βαράει....πήγαινε κοίτα για χρόνισμα αμέσως...

;Exω ραντεβού Δευτέρα πρωί....

Εν το μεταξύ είχα την τρομερή ιδέα να βγάλω τον πόλο της μπαταρίας Laughing Laughing Laughing τι το'θελα??? τώρα έχω και "Engine management system faulty"
Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάϊ 2013, 17:00:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα αυτά τα προβλήματα στα είχε περιγράψει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του?
Αν ναι και σου έκανε καλύτερη τιμή τότε κατανοώ το ρίσκο, αλλιώς πρόκειται περι κοροϊδίας να αγοράζεις αμάξι και να έχει τόσα θέματα.

Όπως και να'χει ελπίζω να βρεις λύση στα προβλήματα σου όσο το δυνατον πιο σύντομα και ανέξοδα.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάϊ 2013, 17:05:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
Όλα αυτά τα προβλήματα στα είχε περιγράψει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του?
Αν ναι και σου έκανε καλύτερη τιμή τότε κατανοώ το ρίσκο, αλλιώς πρόκειται περι κοροϊδίας να αγοράζεις αμάξι και να έχει τόσα θέματα.

Όπως και να'χει ελπίζω να βρεις λύση στα προβλήματα σου όσο το δυνατον πιο σύντομα και ανέξοδα.

To μοναδικό που φαινόταν να έχει κατα την δοκιμή & στο συνεργείο ήταν μικρά misfires που και πού και το χαρχάλεμα της καδένας...Λέω οκ θα χρονίσω και θα είναι οκ...

λέω οκ... μου έκοψε και κάποια χρήματα για αυτό το λόγο και λέω θα τα μαζέψω... τελικά όμως με βλέπω στο τέλος με καλό μπουγιουρντί...

¨Αντε να δούμε τι θα είναι...μακάρι να είναι κανα μπουζί/πολλ/στης/τρόμπα χαμηλής ή χρονισμός και να τη βγάλω "φθηνά".. Πάντως ακόμα και έτσι παραδόξως δεν έχει γράψει κανένα σφάλμα ακόμα πέραν των misfires και τουρμπίζει...εν το μεταξύ μόλις ανεβαίνει έστω κ λίγο η πίεση σταματάει να ρετάρει(μέχρι να πάω σπίτι ανέβασε αρκετές φορές μέχρι 0,5 - 0,7 και έδειχνε να δουλεύει εκεί...αν και άφηνα γκάζι οπότε δεν το δοκίμασα εκτενώς...)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης