PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Υγρό Ψύξεως Κινητήρα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
207Gt (dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 22 Ιαν 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Μάϊ 2013, 18:16:25    Θέμα δημοσίευσης: Υγρό Ψύξεως Κινητήρα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα θεματάκι με το 207 Gt μου και πριν πάω αύριο πρωί στην peugeot ήθελα να πάρω καμία ιδέα από εσάς. Λοιπόν...συμπλήρωσα παραφλού στο δοχείο του αυτοκινήτου πριν 5-6 μέρες αφού είχε πέσει κάτω από τα όρια των δικτών που πρέπει να είναι...τονίζω το πριν 5-6 μέρες! Σήμερα ανοίγωντας το καπό για να κοιτάξω τι λάδι έχει κάψει αφού έκανα και 2 ταξιδάκια των 200 χιλιομέτρων το καθένα βλέπω το δοχείο ψύξεως κινητήρα ΕΝΤΕΛΩΣ άδειο...ούτε σταγώνα μιλαμε μέσα! Παθαίνω εγκεφαλικό και προσπαθώ να δω από που χάνει αλλά δεν είναι υγρό ούτε το σωληνάκι ούτε το δοχείο για να πεις οτι χάνει από κάπου...τι μπορεί να έχει γίνει παιδιά καμια ιδέα??? Έχει πάθει κανείς κάτι παρόμοιο???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Μάϊ 2013, 19:16:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άσχετα απο τα 207 που δέ ξέρω...

α. Φλάτζα τα πετάει έξω
β. Φλάτζα τα καίει μέσα
γ.Σε κανα ρακόρ μήπως χάνει(η τουρμπίνα του 207 είναι υδρόψυκτη?)
δ. κανας σωλήνας ή το έξω ψυγείο
ε. Το ψυγείο του καλοριφέρ

αυτά μπορώ να φανταστώ!

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Μάϊ 2013, 19:40:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τουρμπινα μυριζει....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Μάϊ 2013, 19:42:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η πιο πιθανη βλαβη σε 207 ειναι τρομπα νερου
Επιστροφή στην κορυφή
207Gt (dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Μάϊ 2013, 14:50:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγα σε αντιπροσωπεία της peugeot και είναι όντως τρόμπα νερού...200 το κουστουμακι με την εργασία...
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Μάϊ 2013, 19:04:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207Gt έγραψε:
Πήγα σε αντιπροσωπεία της peugeot και είναι όντως τρόμπα νερού...200 το κουστουμακι με την εργασία...

Τι 200;;; 200€ για αντλια νερου με εργασια;; Απο ποτε ρε παιδα;; 50-70€ δεν κανει η αντλα;

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

Ένταξη: 02 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Μάϊ 2013, 10:29:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αχ αυτή η εμμονή με τα συνεργεία της πεζό!!!

όταν είναι προβλημα εγκεφάλου και επικοινωνίας , το καταλαβαίνω να το πηγαίνουμε στην αντιπροσωπεία (όχι γιατί είναι επιστήμονες, αλλά γιατί έχουν ως μυστικό τις εφαρμογές προγραμματισμού)

άλλά όταν πρόκειται για μηχανικά μέρη βρείτε έναν να πιάνουν τα χέρια του και μη χαλάτε τα λεφτά σας.

ήμαρτον με όλους τους ειδικούς!!!

200 ευρώ!!!! έλεος!!! όλο το σετ ιμάντα χρονισμού, ρουλεμάν και αντλίας κάνει 120 ευρώ και χρέωσαν το φίλο 200 ευρώ μόνο την αντλιά και τα περαστικά!!!

όλα τα καινούρια αμάξια είναι ψεύτικα !.!.!
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάϊ 2013, 10:15:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lem-x24 έγραψε:

όταν είναι προβλημα εγκεφάλου και επικοινωνίας , το καταλαβαίνω να το πηγαίνουμε στην αντιπροσωπεία (όχι γιατί είναι επιστήμονες, αλλά γιατί έχουν ως μυστικό τις εφαρμογές προγραμματισμού)

άλλά όταν πρόκειται για μηχανικά μέρη βρείτε έναν να πιάνουν τα χέρια του και μη χαλάτε τα λεφτά σας.

200 ευρώ!!!! έλεος!!! όλο το σετ ιμάντα χρονισμού, ρουλεμάν και αντλίας κάνει 120 ευρώ και χρέωσαν το φίλο 200 ευρώ μόνο την αντλιά και τα περαστικά!!!

Δεν εχει ιμαντα χρονισμου ειναι με καδενα του παιδιου....αλλα η αντλια ειναι ψιλο ακριβη για αυτα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

Ένταξη: 02 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Ιούν 2013, 22:15:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
lem-x24 έγραψε:

Δεν εχει ιμαντα χρονισμου ειναι με καδενα του παιδιου....αλλα η αντλια ειναι ψιλο ακριβη για αυτα....

βγάζουν με καδένα πλέον?? μακάρι και τα δικά μας να ήταν με καδένα. να μην έχουμε το φόβο και την περιοδική αλλαγή!!!

όλα τα καινούρια αμάξια είναι ψεύτικα !.!.!
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Ιούν 2013, 23:40:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mε αυτά που τραβάνε, καλύτερα ιμάντας και αλλαγή κάθε 100k Laughing

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
207Gt (dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2013, 02:47:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:

Ενω αλαχτηκε η τρομπα νερου που μου ειπε η αντιπροσωπεια τησ peugeot οτι ειναι το προβλημα (επειδη μου ζητησαν 210 ευρο για την αντικατασταση της πηρα το ανταλακτικο και το εφτιαξα σε συνεργειο συνοικιακο οπου μου κοστισε 120 ευρο) Δεν περασε ουτε 2 μηνες και το αμαξι εκαψε ολο το παραφλου σε ενα βραδυ Crying or Very sad καποια εξηγηση κανεις? αφου ηταν η τρομπα νερου οπως μου ειπε και η αντιπροσωπεια γτ τωρα εχω παλι τα ιδια προβληματα?
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2013, 12:45:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207Gt έγραψε:
android έγραψε:

Ενω αλαχτηκε η τρομπα νερου που μου ειπε η αντιπροσωπεια τησ peugeot οτι ειναι το προβλημα (επειδη μου ζητησαν 210 ευρο για την αντικατασταση της πηρα το ανταλακτικο και το εφτιαξα σε συνεργειο συνοικιακο οπου μου κοστισε 120 ευρο) Δεν περασε ουτε 2 μηνες και το αμαξι εκαψε ολο το παραφλου σε ενα βραδυ Crying or Very sad καποια εξηγηση κανεις? αφου ηταν η τρομπα νερου οπως μου ειπε και η αντιπροσωπεια γτ τωρα εχω παλι τα ιδια προβληματα?

Πηγες αλλου και σου κοστισε 120 ευρω?

76 ευρω κανει η τρομπα αν θυμαμαι καλα, και σου πηρε σχεδον 50 ευρω για να στην αλλαξει? Πολλα δεν ειναι?

Εχω αλλαξει τρομπα τουλαχιστον 3 φορες. Οι πρωτες 2 φορες ηταν εντος εγγυησης. Απλα εκανε πολυ θορυβο και την αλλαζαμε, τη τριτη φορα εχανε νερο και γεμιζα καθε 2-3 μερες λιγο παραφλου αλλα μιλαμε για 200-300 μλ οχι παραπανω.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
207Gt (dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2013, 15:42:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Samer έγραψε:
207Gt έγραψε:
android έγραψε:

76 ευρω κανει η τρομπα αν θυμαμαι καλα, και σου πηρε σχεδον 50 ευρω για να στην αλλαξει? Πολλα δεν ειναι?

Εχω αλλαξει τρομπα τουλαχιστον 3 φορες. Οι πρωτες 2 φορες ηταν εντος εγγυησης. Απλα εκανε πολυ θορυβο και την αλλαζαμε, τη τριτη φορα εχανε νερο και γεμιζα καθε 2-3 μερες λιγο παραφλου αλλα μιλαμε για 200-300 μλ οχι παραπανω.

Εδω μιλαμε οτι εκαψε ενα λιτρο παραφλου μεσα σε ενα βραδυ...σημερα πηγα παλι στην πεζο και μου λενε παλι οτι ειναι η τρομπα νερου την οποια αλλαξα πριν 1 μιση μηνα!!! Ειναι δυνατον? ελπιζω αυριο που θα παω εκει που την αλλαξα να εχω καποια εγγυηση για να μην πληρωνω παλι...
πολλα 50 ευρο για εργασια? η πεζο μου ζητουσε για εργασια 135!
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2013, 16:03:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207Gt έγραψε:
Samer έγραψε:
207Gt έγραψε:
android έγραψε:

Εδω μιλαμε οτι εκαψε ενα λιτρο παραφλου μεσα σε ενα βραδυ...σημερα πηγα παλι στην πεζο και μου λενε παλι οτι ειναι η τρομπα νερου την οποια αλλαξα πριν 1 μιση μηνα!!! Ειναι δυνατον? ελπιζω αυριο που θα παω εκει που την αλλαξα να εχω καποια εγγυηση για να μην πληρωνω παλι...
πολλα 50 ευρο για εργασια? η πεζο μου ζητουσε για εργασια 135!

Ουτε η πεζο θα σου δωσει εγγυηση για το ανταλλακτικο γιατ πηγες αλλου, και δεν νομιζω ο αλλος να σου δωσει εγγυηση γιατι μονο εγκατασταση σου εκανε. Αν ειχε κανει κατι λαθος στην εγκατασταση θα ειχε φανει την επομενη μερα αν οχι την ιδια, και τοτε νομιζω θα σου επερνε ο ιδιος καινουρια αντλια και τσαμπα εργασια.

Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Αύγ 2013, 09:43:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε καλά μπορεί να είναι πάλι αντλία.. εγώ σε 5 χρόνια έχω αλλάξει 4 ευτυχώς η τελευταία ήταν μέσα στην εγγύηση ανταλλακτικού για ένα έτος. μαζί με βενζίνη και λάδια σύμπλήρωνεις και λίγο αντλία νερού

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης