PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διακόπτης τροφοδοσίας καυσίμου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
zuper206 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTI

Ένταξη: 30 Απρ 2002
Τόπος: Nea Smirni, Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 12:21:17    Θέμα δημοσίευσης: Διακόπτης τροφοδοσίας καυσίμου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Na ti patheinw gia na eimai asxetos...... Embarassed Embarassed Embarassed

Proxthes to bradi kathws gyrnaga spiti eipa na pathsw ligo parapanw to gkazi sto "blue arrow".
Gia kaki mou tyxh omws eixe "fytrwsei" mia nea lakouba (ti spanio!!!) sth mesh tis olokainourgias asfaltoy. Apotelesma na pwse mesa kai na kanw thn proseuxh moy gia tis apoleies poy tha exw.

Jafnika sbynei h mhxanh kai den elege na parei mpros. Eythxw me tin ligi fora poy eixa ekana dejia kai stamathsa. Meta apo polles prospatheis na balw mpros katalaba oti den phgaine kaysimo sthn mhxanh. Kalesa tin odikh boitheia kai meta apo 1 wra ekanan thn emfanish toys. To porisma toy itan oti exei problhma h antlia benzinis. Teleiaaaaa......3 ta jhmerwmata pethamenos apo thn kourash na meneis xwris amaxi.....

To fortosame kai to phgame kai to afhsame exw apo to synergeio.

Olo to bradi den moy kolage ypnos. Skeftomouna ta xeirotera.

Prwi prwi paw kai sthnomai exw apo to synergeio .

Me ta matia bourkomena Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad to xazeua abohtito na kathetai
sthn akri toy dromoy.

Molis kanei thn emfanish toy o mhxanikos ton arpazw kai arxisw na ton parakalaw na to kanei "kala".....oti kostos kai na exei.

Autos moy xamogelaei moy zhtaei na anoixw to kapw bazei to xeraki tou panw se ena kokkino button kai moy zhtaei na balw mpros.......

Razz Razz Razz Razz E NAI ta aloga jypnhsan.......

Kala ton rwtaw..."auton ton diakopth den eprepe na ton jeroun kai oi texnikoi apo thn odikh bohtheia" ....Emena toylaxiston den einai h doyleia mou auth.......

Gia na katalabetai htan toso dynato to trantagma apo thn lakoyba poy mphke se leitoyrgia o diakoptis trofodosias kausimoy. Pali kala moy leei pou den anoixan kai ta airbags..........

STERNI MOY GNWSH NA SE EIXA PRWTA........
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 12:27:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ έτσι την πάτησα πέρυσι το Πάσχα!!!
Η οδική βοήθεια δεν ασχολείται με προβλήματα ηλεκτρονικής φύσεως παρά μόνο μηχανικής....
Εμένα έτσι τουλάχιστον μου είχαν πει.

Αλλά αν δεν πάθεις πως θα μάθεις....και το γράφει και το manual αν μη τι άλλο Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 12:33:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολα τα μοντέλα 2002 με multiplex δεν έχουν αυτό το διακόπτη αλλά πλέον η λειτουργία είναι στον εγκέφαλο...

Ο εγκεφαλος κάνει διακοπή για ένα λεπτό την μηχανή και μετά πέρνει μπρος πάλι.... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 13:15:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Ολα τα μοντέλα 2002 με multiplex δεν έχουν αυτό το διακόπτη αλλά πλέον η λειτουργία είναι στον εγκέφαλο...

Ο εγκεφαλος κάνει διακοπή για ένα λεπτό την μηχανή και μετά πέρνει μπρος πάλι.... Wink Wink

Ο κινητήρας ο δικός μου είναι με multiplex ή με κουμπί για να ξέρω;

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 13:24:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Vini έγραψε:

Ο κινητήρας ο δικός μου είναι με multiplex ή με κουμπί για να ξέρω;

Στις οδηγίες χρήσης αναφέρεται αν υπάρχει το κουμπί και που είναι...σε μένα δεν υπάρχει καμιά τέτοια αναφορά περί διακόπτη....
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 19:06:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini eisai oligon atyxos giati otan eixa anaferei kati paromoio sto odhgikes anazhthseis sxetika mh xrhsimothta tou na diabazeis to manual eixa perigrapsei idio symban ( http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=62&postdays=0&postorder=asc&start=60 paragrafos 7), esy tote eleipes diakopes kai mallon den to diabases ... niwthw kai gw perierga kathws par'oti to pa gia na glytwsoun oi alloi thn tromara kai ton gerano den katafera na boithisw. Elpizw afto na ginei me afto to thread wste na to doun oloi Smile Twra an den exei to manual sou anafora tote mallon tha thn pathenes outws h allws. Tespa.. all the wiser from now on..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 19:13:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
Vini eisai oligon atyxos giati otan eixa anaferei kati paromoio sto odhgikes anazhthseis sxetika mh xrhsimothta tou na diabazeis to manual eixa perigrapsei idio symban ( http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=62&postdays=0&postorder=asc&start=60 paragrafos 7), esy tote eleipes diakopes kai mallon den to diabases ... niwthw kai gw perierga kathws par'oti to pa gia na glytwsoun oi alloi thn tromara kai ton gerano den katafera na boithisw. Elpizw afto na ginei me afto to thread wste na to doun oloi Smile Twra an den exei to manual sou anafora tote mallon tha thn pathenes outws h allws. Tespa.. all the wiser from now on..

χμμμμ! μάλλον δεν είμαι εγώ ο άτυχος...άλλος ξεκίνησε το θέμα με το προβληματάκι...μάλλον εννοείς τον Ζuper206... Wink Wink Wink

Οσο για το topic που αναφέρεις Alex τα έχω διαβάσει όλα...άλλωστε πρέπει να τα διαβάζω.... Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 22:56:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Wx kalo kai afto Smile eida to last post pou htan "Vini" kai nomiza oti htan start of topic "Vini".. kalytera na masas pou lene ...

:D :D :D
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Αύγ 2002, 02:39:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως Αλέξη, για να ξέρεις δηλαδή, κι εγώ το είχα διαβάσει... Wink

Ο διακόπτης καυσίμου είναι μία από τις πιο έξυπνες κινήσεις παθητικής ασφάλειας, που έκαναν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων την προηγούμενη δεκαετία.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Αύγ 2002, 11:53:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και ανέφερες την παθητική ασφάλεια.........

Το πρώτο 206 που είδα σε φανοποιίο την είχε τρακάρει μπροστά. Αν δεν κάνω λάθος ήταν το ΧΤ γιατί είχε κλιματισμό. Ήταν ασημί και πεντάπορτο. Το παλικάρι πήγαινε με 120 όταν του βγήκε ένα φορτηγό και χτύπησε πάνω του. Φυσικά δεν τράκαρε με 120 αλλά φρέναρε δυνατά, οπότε φανταστείτε ότι η ταχύτητα θα πρέπει να ήταν γύρω στα 70 τη στιγμή της σύγκρουσης και η κίνησή του ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΟΜΕΝΗ (που ποτέ δεν αναφέρεται πόσο σημαντικό είναι). Για να μην τα πολυλογώ, το αμάξι μας μπροστά είχε γίνει μπίλιες, το δεξί το μαρσπιέ είχε απλά τσακίσει λίγο και η καμπίνα άθικτη. Περιττό να πω ότι οι αερόσακοι ήταν ανοιχτοί και το παλικάρι που φορούσε και τη ζώνη του δεν έπαθε τίποτα (εκτός αν θεωρείτε ζημιά το ότι είναι από τότε στο Άγιο Όρος και προσεύχεται Mr. Green Mr. Green Mr. Green πλάκα κάνω φυσικά)

Το δεύτερο 206 που είδα σε άλλη φάση ήταν σταματημένο πάνω σε ένα πεζοδρόμιο στη Λένορμαν και από την αρχή μου φάνηκε περίεργο (δεν είχα καλή οπτική γωνία την πρώτη φορά). Μόλις το είδα από κοντά έμεινα άφωνος. Ήταν κι αυτό ασημί και πεντάπορτο. Φανταστείτε όλη τη δεξιά πλευρά, από την πόρτα του οδηγού μέχρι και την πίσω πόρτα (αλλά όχι εμπρός ή πίσω φτερό) να έχει μπει περίπου 40 - 50 πόντους μέσα. Λες και ένα τεράστιο σφυρί το είχε χτυπήσει από το πλάι. Τόσο ομοιόμορφή ήταν η παραμόρφωση. Δεν ξέρω αν τη γλύτωσε ο οδηγός με τόσο μεγάλη παραμόρφωση, πάντως μου έκανε εντύπωση το πόσο καλά παραμορφώθηκε σε μια τόσο σφοδρότατη σύγκρουση. Και απ'ότι υποθέτω πρέπει να του την έριξε φορτηγό γιατί το μαρσπιέ ήταν άθικτο.

Κρίμα που δεν έβγαλα τότε φωτό για να σας τις δείξω (αυτά έγιναν πριν έναν περίπου χρόνο).

Συμπέρασμα : το αμάξι μας είναι τόσο ασφαλές όσο φαίνεται στο EuronCap.

Τι μπορεί να σου τύχει ρε παιδί μου!

Τις προάλλες είχα Άγιο μαζί μου όταν ένα Focus παραβίασε STOP 20 μέτρα μόλις μακρυά μου σε έναν δρόμο στη Νεάπολη. Το τι άκουσε αυτός δεν περιγράφεται. Δόξα τω Θεώ λέω. Έχω την εντύπωση πως αν η μ@#@# ήταν χρυσός, όλοι οι Έλληνες θα ήταν πλούσιοι. Mr. Green (Θέλω να πιστεύω πως εμείς στο forum κι άλλοι αρκετοί εξαιρούνται)
Επιστροφή στην κορυφή
zuper206 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTI

Ένταξη: 30 Απρ 2002
Τόπος: Nea Smirni, Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2002, 09:50:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Embarassed Embarassed Egw omws den eixa idea ....... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Oute pou to eixa prosexei sto manual........sniffffffff
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2002, 23:59:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην λεμε μονο τα κακα των αντιπροσωπων....
Οταν παρελαβα το αμαξι ενα απο τα πρωτα πραγματα για τα οποια με ενημερωσαν ηταν το κοκκινο κουμπακι......
Αχρειαστο να'ναι

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης