Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
207Gt (dimitris) Νέος χρήστης

Ένταξη: 22 Ιαν 2013 Δημοσιεύσεις: 56
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2013, 03:16:39 Θέμα δημοσίευσης: Πολαπλασιαστες σε 207 Gt |
|
|
Καλησπερα σε ολα τα μελη του club! Παιδια θελω τις γνωσεις σας για ενα θεμα με το αυτοκινητο...εχω ενα 207 Gt και μου παρουσιασε missfire οπως εδειξε και το διαγνωστικο...κατι σαν κενα οταν το πατας...(το αμαξι φοραει ΦΠΕ+cooler) μετα απο 3-4 πατηματα, δηλαδη μολις ζεσταθει εξαφανιζετε και το προβλημα! Απ'οτι μου ειπαν πρεπει να φταιει καποιος πολλαπλασιαστης...πως ομως εγω θα ξερω σε ποιον κυλινδρο εχει προβλημα ο πολαπλασιαστης αφου δεν το δειχνει το διαγνωστικο? Επισης μπορω να αγορασω εναν πολαπλασιαστη η παει 4αδα? Ευχαριστω προκαταβοληκα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
lefteraki (lefteris) Μέλος

peugeot 208 gti & peugeot 206
Ένταξη: 28 Ιούλ 2009 Δημοσιεύσεις: 129 Τόπος: chania
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2013, 09:01:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το πηγες σε αντιπρωσοπια και στο βαλανε το διαγνωστηκο η εχεις εσυ καποιο φορτητο..π.χ εγω εχω ενα μικρο και βαζω σε ενα 107 που εχω..
αυτα της αντιπρωσωπιας ειναι καλυτερα φυσικα απο τα κοινα που μπορει να εχει καποιος.. θα στο βρουν νομιζω εκει..
θα βρεις πολλαπλασιαστη κανα μεταχειο πιστευω παιζει να βρεις.δινουν μοναδα και οχι τετραδα.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
207Gt (dimitris) Νέος χρήστης

Ένταξη: 22 Ιαν 2013 Δημοσιεύσεις: 56
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2013, 17:01:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οχι δεν το πηγα σε αντιπροσωπεια της peugeot...το εδειξε στο διαγνωστικο του προγραμματιστη.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
lefteraki (lefteris) Μέλος

peugeot 208 gti & peugeot 206
Ένταξη: 28 Ιούλ 2009 Δημοσιεύσεις: 129 Τόπος: chania
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2013, 23:38:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
207Gt έγραψε: | Οχι δεν το πηγα σε αντιπροσωπεια της peugeot...το εδειξε στο διαγνωστικο του προγραμματιστη.. |
πιατσευω θα βγαλεις ακρη αν πας σε καμια peugeot.. δες το ωστε να μη τρεχεις αδικα εσυ..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|