PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 rallye -Ρελαντι και πορεια-
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
xristos (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 THP (16v) Rallye (2007)

Ένταξη: 16 Φεβ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Μάϊ 2013, 10:00:19    Θέμα δημοσίευσης: 207 rallye -Ρελαντι και πορεια- Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα αλανια! εχω ενα 207 rallye στο οποιο αντιμετωπιζω ενα προβλημα στο ρελαντι και καμια φορα στην πορεια. Λοιπον στο ρελαντι οταν το βαζω μπροστα μετα απο πολλες ωρες ωστε να δουλεψει η "κρυα εκκινηση" εκει που παλια δουλευε ομοιομορφα 1200 στροφες ρολοι, τωρα παιζουν οι στροφες για 1-2 δευτερολεπτα μεταξυ 1100-1200 και ακουγετε σαν να κοβει το σφυριγμα της turbinas σαν να σταματαει η "κρυα εκκινηση" αυτα στο ρελαντι το πρωι.

Στην πορεια τωρα καμια φορα σταματημενος στο φαναρι ξεκιναω με πρωτη και παω να την φουσκωσω στην διαρκεια εκει το αυτοκινητο δεν τουρμπιζει σαν να ειναι μπουκωμενο και στις αλλες ταχυτητες καμια φορα παρατηρω μεγαλο lag της τουρμπινας. αυτα προς το παρον.

Το αυτοκινητο ειναι μαμα και φοραει μονο μια εξατμιση 63.5 απο το σπιραλ και πισω.

Στο συνεργειο που το πηγα το βαλαμε στον εγκεφαλο και δεν μας εβγαλε καμια βλαβη και μου ειπε ο μαστορας μπορει να κολλαει η ηλεκτροβανα της τουρμπινας , την οποια την αλλαξαμε και δουλεια δεν καναμε.

Ριξτε μου λιγο τα φωτα σας!! Ευχαριστω :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Μάϊ 2013, 13:28:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτά καταρχήν με εξάτμιση εχεις λίγο lag χαμηλά οποτε εαν την εβαλες πρόσφατα λογικό είναι σου κακό φαίνεται . τώρα αυτό στο cold start μπορεί να είναι κ απο επικαθήσεις στις βαλβίδες εισαγωγής.. Ποσά χμ έχεις? Έχεις κανει καθαρισμό? Απο εκεί κ πέρα εαν έχεις την μαμά σκαστρα κ πολλά χμ μπορεί να παιζει κ αυτήν τον ρόλο της αφού έχει μαλακό ελατήριο με αποτέλεσμα να καθυστερεί στο αρπαγμα..

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
xristos (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Μάϊ 2013, 13:53:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

60.000 χιλιομετρα εχω και δεν εχω κανει κανεναν καθαρισμο βαλβιδων. Οσο για την σκαστρα ουτε αυτη την εχω πειραξει. Δεν με πειραζει τοσο το lag που ισως και να μου φαινεται. αλλα με πειραζει οταν θελω να ξεκινησω δυνατα και εκει το αυτοκινητο ειναι σαν να μπουκωνει( δεν το κανει παντα, 1-10 θα ελεγα.)
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Μάϊ 2013, 14:29:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σου το εκανε μολις αλλαξες εξατμιση μηπως?
Επιστροφή στην κορυφή
xristos (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Μάϊ 2013, 15:25:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι οχι την εξατμιση την φοραω απο τα 10.000χλμ.
Επιστροφή στην κορυφή
xristos (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Μάϊ 2013, 19:20:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καμια ιδεα κανενας για να ξεκινησω απο καπου ? το διαγνωστικο δεν βγαζει καμια βλαβη...
Επιστροφή στην κορυφή
piratee (vasilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 07 Φεβ 2011
Τόπος: Τρίκαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Μάϊ 2013, 19:47:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρονισμό έχεις κάνει?
Επιστροφή στην κορυφή
xristos (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Μάϊ 2013, 23:50:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι πριν 10.000 εκανα χρονισμο και αλλαξα και τεντωτηρα καδενας..
Επιστροφή στην κορυφή
piratee (vasilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 07 Φεβ 2011
Τόπος: Τρίκαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάϊ 2013, 07:55:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

update σου καναν?
Γιατί κ εγώ κ κάποια άλλα παιδιά από εδώ μέσα μετά το χρόνισμα συνεχίσαμε να έχουμε κάποια θεματάκια τα οποία όμως μετά από update λύθηκαν
Επιστροφή στην κορυφή
xristos (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάϊ 2013, 13:16:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μου εκαναν ενα συνχρονισμο ? καπως ετσι το ειπαν οχι update αλλα στην ουσια ηταν αυτο το πραγμα. κατι σαν αναβαθμιση.
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάϊ 2013, 13:18:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xristos έγραψε:
μου εκαναν ενα συνχρονισμο ? καπως ετσι το ειπαν οχι update αλλα στην ουσια ηταν αυτο το πραγμα. κατι σαν αναβαθμιση.

Τηλεφόρτωση ya mean?

Επιστροφή στην κορυφή
xristos (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάϊ 2013, 13:19:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο ακριβως μεγαλε...
Επιστροφή στην κορυφή
totoris (thodoris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rallye 2009

Ένταξη: 19 Φεβ 2010
Τόπος: χανια-κρητη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάϊ 2013, 18:04:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βαλβιδα θερμοκρασιας φιλε μου πηγαινε αλλαξε τη αυτη ειναι υπεθυνη για το ρελαντυ στην κρυα εκκινηση .. δημιουργει και αλλα θεματα οπως μπουκωματα και τετοια που λες ειχα και γω τα ιδια την αλλαξα και εφτιαξαν ολα, 40 ευρω κανει καπου και την αλλαζεις και μονος σου!! Η Βλακια ειναι οτι οταν τα παιξει αυτη δν βγαζει σφαλμα το διαγνωστικο και δν φαινεται πουθενα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάϊ 2013, 20:27:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχουμε καμία φωτο από το σημείο σου είναι η βαλβίδα, ή ξέρουμε κωδικό ανταλλακτικου? Γιατί μου παίζει κ μένα το ρελαντί καμία φορά...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάϊ 2013, 21:38:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάκη κ εμένα παίζει λίγο το πρωϊ μην δίνεις σημασία..

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάϊ 2013, 23:24:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω Νίκο, το τελευταίο διάστημα, όταν το έβαζα μπροστά κρύο, αντί να κρατάει υψηλό ρελαντί, δούλευε στις κανονικές στροφές και μόλις του χάιδευα λίγο το γκάζι ανέβαζε και κράταγε το υψηλό ρελαντί μέχρι να ζεστάνει... Επίσης ένα ψιλοκομπιασματακι μόλις πατάω το γκάζι, το παρατήρησα τελευταία...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάϊ 2013, 23:33:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έστι ακριβός κάνει κ εμένα.. Κοιτά παίζει ρόλο οτι δεν κάνει κ πολύ κρύο για να δουλέψει αρκετά πλούσιο κ ίσως είναι στο μεταίχμιο Πάντος κομπιασματα δεν μου κάνει ακόμη..

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάϊ 2013, 09:46:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τσεκαρετε αντλια υψηλης. Ετσι ξεκινανε ολα.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάϊ 2013, 13:30:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετα τον καθαρησμο ολα θα στρωσουν με το ρελαντι.Τωρα για την κρυα εκινηση φταει η σκαστρα.Το πραγμα αλλαζει αν βαλετε forge.Γενικα παντως τα κουλα τα κανει σε μερες με μετριο κρυο που δε μπορει να το ρυθμησει ευκολα(ισως φταει η βαλβιδα θερμοκρασιας σε αυτο που την ακουει και δεν ειναι τοσο ευαισθητη).Μεσα καλοκαιριου και μεσα χειμωνα ολα δουλευουν μια χαρα.
Επιστροφή στην κορυφή
totoris (thodoris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rallye 2009

Ένταξη: 19 Φεβ 2010
Τόπος: χανια-κρητη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάϊ 2013, 18:59:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο κωδικος ανταλλακτικου ειναι 1338f3 για βαλβιδα θερμοκρασιας..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης