PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Check engine oil level

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
peugeokatsiou (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 308 1.4 (16v) vti

Ένταξη: 12 Απρ 2013
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάϊ 2013, 01:46:24    Θέμα δημοσίευσης: Check engine oil level Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα θεματάκι. Σε 308 1,4 vti 95ps μου έβγαλε αυτή την ένδειξη όταν το άναβα ... Σκάλωσα στην αρχή λέω εντάξει φυσιολογικό θα είναι γιατί σε 2,5 χιλιάδες θέλει σέρβις (κάθε 10,000 λέει το βιβλίο). Πάω ανοίγω καπό να δω τι παίζει μετράω τα λάδια και ήμουν σε κανονικά επίπεδα. Λέω άστο να λέει , η βέργα λέει πάντα την αλήθεια. Ανάβω το αυτοκίνητο την επόμενη μέρα και δεν μου έβγαλε κάποια ένδειξη. Από τότε (1 μήνα περίπου) πότε μου βγάζει ένδειξη και πότε δεν μου βγάζει. Επειδή με έχει τρομάξει τσεκάρω τη βέργα τακτικά αλλά τα λάδια είναι σταθερά σε υψηλό επίπεδο κιόλας σα να μην έχει χάσει σταγόνα από το σέρβις το προηγούμενο. Πρέπει να ανησυχήσω ? Είδα στο forum και άλλο παρόμοιο θέμα, απλά το άλλο παλικάρι έλεγε πως είχαν πέσει τα λάδια του. Εμένα κατά 90% η ένδειξη δεν βγαίνει λόγω χαμηλής στάθμης

Η ιστορία θα μας κρίνει όλους
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάϊ 2013, 11:46:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προφανώς έχει πρόβλημα ο αισθητήρας στάθμης λαδιού. Πήγαινε σε μια αντιπροσωπεία για αλλαγή.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάϊ 2013, 11:49:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στο δικό μου (207 - με το ίδιο μοτέρ με το δικό σου)

μία ανάβει και μία σβήνει...

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάϊ 2013, 13:21:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αισθητηρας σταθμης λαδιου
Επιστροφή στην κορυφή
mavridistassos (Τασος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 17 Φεβ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούν 2013, 19:54:59    Θέμα δημοσίευσης: check oil fault Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το εβγαλε και στο δικό μου 308 1,6 σήμερα απο τη βεργα είμαι οκ αλλα μέσα δείχνει παυλες γνωρίζεται πόσο κάνει ο αισθητήρας?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης