PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 (GT-RALLYE-RC) Πόσα χιλιόμετρα έχετε κάνει με πρόγραμμα?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
broulis (nikos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye (THP)

Ένταξη: 23 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Ιούν 2013, 23:58:58    Θέμα δημοσίευσης: 207 (GT-RALLYE-RC) Πόσα χιλιόμετρα έχετε κάνει με πρόγραμμα? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σας. Ανοίγω αυτό το topic για να δούμε πόσα χλμ έχουν αντέξει οι THP στους οποίους έχει μπει πρόγραμμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO

Ένταξη: 24 Δεκ 2005
Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούν 2013, 00:15:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχει και βραβειο??? Laughing Laughing Laughing
Νομιζω οτι πρεπει να διεκδικω μια απο τις πρωτες θεσεις....130.000 χλμ. Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
broulis (nikos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye (THP)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούν 2013, 00:26:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου δυστυχώς δεν έχει προβλεφτεί κάποιο βραβείο...απλά ίσως να βοηθήσει κάποιους να πάρουν την απόφαση να βάλουν κάποιο πρόγραμμα. Καλό θα ήταν να λέμε βελτιωτή και το στάδιο, αν αυτό δεν ενοχλεί τους moderator και δεν θεωρείται διαφήμιση...
Επιστροφή στην κορυφή
broulis (nikos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye (THP)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούν 2013, 00:27:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

JDROGAS έγραψε:
Υπαρχει και βραβειο??? Laughing Laughing Laughing
Νομιζω οτι πρεπει να διεκδικω μια απο τις πρωτες θεσεις....130.000 χλμ. Embarassed

εξαιρετικό...
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούν 2013, 08:02:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω τωρα 78000 και εχω το προγραμμα απο τις 18000, αρα 60000 κμ
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούν 2013, 09:58:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω 133,000χλμ, και το εχω βαλει το προγραμμα το 2008 με 20,000χλμ αν θυμαμαι καλα.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούν 2013, 10:20:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν θελετε γραψτε ποιος το εφτιαξε το προγραμμα και φυσικα στα χλμ που το εχετε αν αντιμετωπισατε καποιο προβλημα ή ειχατε καποια προωρη φθορα στο αυτοκινητο που πιστευετε οτι ειναι λογω αυτου .

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούν 2013, 10:31:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά το ιδανικότερο θα ήταν
Τuner:
Χιλιόμετρα ρύθμισης:
Χιλιόμετρα σήμερα:
χαρακτηριστικά λειτουργίας: (πίεση κτλπ)
προβλήματα: (προβλήματα που πιθανώς να σχετίζονται με το πρόγραμμα και προέκυψαν μετά απο αυτό. Ίσως και τα χιλιόμετρα που προέκυψε το πρόβλημα)

Έτσι θα υπάρχει μια σφαιρική εικόνα! Βέβαια για εμένα αν και βοηθάει καλό είναι να μην αναφερθεί tuner γιατί θα γίνει μπάχαλο!

Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούν 2013, 12:51:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κ φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο η χρήση που κάνουμε στο αμάξι κ η συντήρηση..
Γιατί μπορεί εγώ π.χ που δεν έχω πρόγραμμα να το σπασω (κοντευω) κ άλλος να το έχει b.t μαμά μοτέρ κ να μην έχει κανένα θέμα..

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούν 2013, 13:24:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι δε το πατε αναποδα?

να γραψουν οσοι εχουν προγραμμα και δε τους εχει βγαλει προβλημα?
Επιστροφή στην κορυφή
broulis (nikos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye (THP)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούν 2013, 14:07:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θεωρώ οτι σκοπός του topic δεν είναι να απαριθμεί ο καθένας τα όποια προβλήματα είχε με τον THP τοu. Υπάρχει ειδική ενότητα στο φόρουμ. Βέβαια εαν παρουσιάστηκε κάτι και είναι σίγουρο ότι οφειλόταν στο πρόγραμμα θα ήταν χρήσιμο να το μάθουμε...Πιο πολύ ενδιαφέρον όμως παρουσίαζει το γεγονός να μάθουμε πόσα χλμ περίπου αντέχουν οι THP πουσαρισμένοι με πρόγραμμα...
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούν 2013, 14:15:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το να εχεις THP με προγραμμα και σωστη συντηρηση, παει να πει πως θα σου κρατησει περισοτερο απο οτι μαμα
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούν 2013, 15:32:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:
Το να εχεις THP με προγραμμα και σωστη συντηρηση, παει να πει πως θα σου κρατησει περισοτερο απο οτι μαμα

Επειδη αυτο ακουγεται εδω αρκετα συχνα..... θελω να ρωτησω που βασιζεται ακριβως καθως και τι σημαινει σωστη συντηρηση (λαδια φιλτρα μπουζι) ή (λαδια φιλτρα μπουζι ανοιγμα καπακι καθαρισμος βαλβιδων ανα 15.000, συνεχης ελεγχος χρονισμου κτλ) διοτι για το THP αυτο ειναι η σωστη συντηρηση και οχι αλλαγη μπουζι και λαδια ανα 30.000-40.000 που λεει η peugeot....
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούν 2013, 15:39:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λαδια καθε 7-8000
Μπουζι καθε 15-20000
Σωστο ζεσταμα-κρυωμα
Χρονισμα εφοσον χρειαστει
Καθαρισμος καθε 30-40000 (οχι ανοιγμα καπακι, μονο απο την μερια της πολλαπλης εισαγωγης)
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούν 2013, 16:07:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:
Λαδια καθε 7-8000
Μπουζι καθε 15-20000
Σωστο ζεσταμα-κρυωμα
Χρονισμα εφοσον χρειαστει
Καθαρισμος καθε 30-40000 (οχι ανοιγμα καπακι, μονο απο την μερια της πολλαπλης εισαγωγης)

Αν αφήσεις μπουζί για 15 με 20 την πάτησες...στα 10 θέλουν αλλαγη για μένα

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούν 2013, 16:11:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα κοιτα και παλι σχετικο ειναι αυτο αναλογα με την χρηση που του κανεις. Στα 15-20 που τα αλλαζω, βγαινουν σχετικα καινουργια τα δικα μου. Αν ειμουν κανας κανιβαλλος και το πηγαινα σπαστο ολη την ωρα ισως και να τα φτυνανε πιο νωρις.
Επιστροφή στην κορυφή
gew_ponos (ΠΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 Rallye & 208 HDI

Ένταξη: 30 Δεκ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούν 2013, 16:17:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή προβλέπω να γινόμαστε κ@λος καλύτερα να μείνουμε στα βασικά, πόσα χιλιόμετρα με πρόγραμμα. Να μην μπλέξουμε ούτε προγραμματιστές, ούτε προβλήματα. Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά για κάποιο πρόβλημα του οτι φταίει αποκλειστικά το πρόγραμμα?? Θα γράψουμε πολλά και ίσως πέσουν ευθύνες σε ανθρώπους χωρίς λόγο (άθελα μας συκοφαντική δυσφήμιση). Τα θετικά ή αρνητικά του προγράμματος προτείνω να τα κρατήσει ο καθένας για τον εαυτό του. Λοιπόν εγώ έχω 68000km και πρόγραμμα απο περίπου 40000km.
Επιστροφή στην κορυφή
broulis (nikos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye (THP)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούν 2013, 16:47:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gew_ponos έγραψε:
Θα γράψουμε πολλά και ίσως πέσουν ευθύνες σε ανθρώπους χωρίς λόγο (άθελα μας συκοφαντική δυσφήμιση). Τα θετικά ή αρνητικά του προγράμματος προτείνω να τα κρατήσει ο καθένας για τον εαυτό του.

Συμφωνώ απόλυτα gew_ponos...σκοπός όταν άνοιξα το topic δεν ήταν ούτε να δυσφιμήσω ουτε να διαφημίσω κανένα...μακριά απο αυτά.
Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούν 2013, 20:53:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με πρόγραμα αντέχει περισσότερο ητ είναι πιο πλούσιο αποτι τα μαμα.εμένα φοράει πρόγραμμα από τις 6000κμ,κ εχω 70000κμ.
Εχω αλλάξει αρκετά σετ απ,οπως μαμα 150αρα τουρμπίνα,τουρμπίνα rc,hybrid turbo μετά.από τα 40000 κμ το ειχα b.t κ στα 60000κμ το έκανα σφυρυλατο που το εχω κ 10000κμ μέχρι τώρα.το εχω λιώσει στις κόντρες κ εχω ανεβάσει φωτό με τα μαμα μπιελοπιστονα,κ φωτό της κεφαλής σε αριστη κατάσταση.αν δεν ήθελα να το ανεβάσω άλλο,δε θα είχα πρόβλημα να το αφήσω έτσι για αρκετό καιρό ακόμα.ούτε σημάδια απο πυρακια,ούτε στεγναματα ούτε τίποτα.μπούσι κάθε 12000 κμ το πολύ.

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούν 2013, 01:30:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενα τυπικο φουλ πρωτο σταδιο βγαζει ευκολα 15000 χλμ αλλαγη μπουζι.Ενα πουσαρισμενο ΟΧΙ ,Ενα που βαζει βενζινη απο οπου βρει ΟΧΙ

Τωρα προβλημα που μπορει να φταιει το προγραμμα,ποιος μπορει να βγει να το πει και να το αποδειξει?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης