PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΜΜ 48p2.80 σχεδια

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gourtz (Gourtz Sound)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.6 (8v) turbo

Ένταξη: 15 Ιαν 2009
Τόπος: ATHENS & PIRAEUS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάϊ 2013, 16:11:29    Θέμα δημοσίευσης: ΜΜ 48p2.80 σχεδια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλυσπερα σε ολους... μιπως εχει ρε παιδια καποιος κανενα σχεδιο του εγκεφαλου magneti mareli 48p2.80 ? τρυφισος τι κανει το καθε Pin

206 και το intercooler na koitaei apilitika to thyma toy......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάϊ 2013, 17:45:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψαχνεις καποια συγκεκριμενη λειτουργια;

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gourtz (Gourtz Sound)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάϊ 2013, 19:44:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι απλα ενας φιλος εχει ενα 206 μετατροπη απo saxo vts 1600 16v 3φυσο και του κανει νουμερα το ρελαντι παντα εκανε. και θελω να τσεκαρω αν φταει ι καλωδιωση παιζουν οι στροφες απο 700 μεχρι 1100 περιπου το μονο που δεν εχει πανω η πλεξουδα ειναι ο αισθητηρας θερμοκρασιας αερα εισαγωγης. αλλα δεν νομιζω να το κανει απο εκει. αν ειναι οκ η πλεξουδα η ποτενσιομτρεο ειναι η θελει ρυθμισμα η πεταλουδα . την ρυθμισε καποιος αλλα δεν εβγαλε ακρη. και θα το δω τωρα το σκ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάϊ 2013, 23:25:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε νομιζω να ειναι θεμα εγκεφαλου...αισθητηρα αερα,αν εννοεις τον γκρι κατω απο την πεταλουδα,τοτε δε πιστευω πως παιζει καποιο ρολο στην ασταθεια του ρελαντι,εγω κυκλοφορουσα με αποσυνδεδεμενο τον αισθητηρα για καμια 10αρια μερες και δε μου παρουσιασε κανενα προβλημα,βεβαια ειναι μονοφυσο,οποτε....
Οσον αφορα στη ρυθμιση της πεταλουδας-ποτενσιομετρου,πρεπει να μπει στο διαγνωστικο για να ρυθμιστει,αλλιως δε κανεις τιποτα!
Πρωτου κανεις οτιδηποτε,καθαρισε: μαπ,μοτερ ρελαντι και βλεπεις...αν βρεις και την αναμονη της πλεξουδας για τον αισθητηρα,ακομη καλυτερα! Wink
Αν βρω κατι σχετικα με τον αισθητηρα,θα το ποσταρω!

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gourtz (Gourtz Sound)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάϊ 2013, 13:31:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα στο λεω για την πλεκσουδα γιατι κ εγω στο 206 μου ειναι μετατροπη 1600 8v mm8p16 Μονοφυσο κ αλαξα εισαγωγη πριν το τουρμπισω εβαλα αλουμινενια απο 13αρι κ δεν μου κραταγε ρελαντι για κανα μηνα ολο με γκαζι πατημενο στα φαναρια για να μην σβηνει πηγα σε 5-6 συνεργεια και ολοι μου ελεγαν απο το πργρααμα ειναι αλαξες εισαγωγη θελει προγραμαμ κ τετοια για να παιξει ... και το εποιασα μονος μου ενα πρωι καφεδακι λαπτοπ σχεδια και εκατσα και τα εψαξα ολα τα καλωδια ενα ενα και τελικα βρηκα οτι στο ποτενσιομτρεο ειχε δυο καλωδια αναποδα μεταξυ τους... και μετα απο καιρο ειδα την παλια εισαγωγη και στην πεταλοδα ειχα κανει δυο τρυπουλες μικρες προφανος για να χανει ρουφαει αερα κ να κραταει ρελαντι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης