PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μας έφαγαν και οι κινέζοι....

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 09:43:19    Θέμα δημοσίευσης: Μας έφαγαν και οι κινέζοι.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φωτογραφίες από συναντήσεις του 206 club του Hong Kong....

Εμείς άραγε πότε θα μαζευτούμε τόσοι?????

ΥΓ : Εδώ κολλάει το γνωστό άσμα "μόνο στα όνειρα....." Mr. Green

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 10:19:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φοβερές φωτό....αν ήταν και λίγο μικρότερες θα τις βλέπαμε και ποιο γρήγορα.... Wink Wink

Ολοκληρο HONG-KONG δεν βρήκαν άλλο μέρος της προκοπής να πάνε ? ? ? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Προτείνω την επόμενη συνάντηση να την κάνουμε κάπου κοντά στα τελωνεία.... Wink Wink Wink

Οσο για εμάς πιστεύω κάποια στιγμή να καταφέρουμε να βρεθούμε καμιά 10άρια.... Neutral Neutral Neutral
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 12:00:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά μια που το θίγουμε, θα ήθελα να ρωτήσω, πώς θα το βλέπατε, να οργανώνονται πιο συχνά συναντήσεις, έτσι ώστε αν κάποιος χάσει μία (όπως εγώ την 2η) να μήν τους έχει ξεχάσει όλους ;Για πχ με τον Τάσο (sidobre) που μιλήσαμε στο τηλέφωνο, δεν ήμασταν σίγουροι για το ποιο είναι το πραγματικό όνομα του άλλου 8O

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 12:04:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Ρε παιδιά μια που το θίγουμε, θα ήθελα να ρωτήσω, πώς θα το βλέπατε, να οργανώνονται πιο συχνά συναντήσεις, έτσι ώστε αν κάποιος χάσει μία (όπως εγώ την 2η) να μήν τους έχει ξεχάσει όλους ;Για πχ με τον Τάσο (sidobre) που μιλήσαμε στο τηλέφωνο, δεν ήμασταν σίγουροι για το ποιο είναι το πραγματικό όνομα του άλλου 8O

Eμένα GEO, πως με λένε? Μήπως ξέχασες και εμένα ? ? Wink Wink 0X 0X
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 13:24:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
pezomania έγραψε:

Eμένα GEO, πως με λένε? Μήπως ξέχασες και εμένα ? ? Wink Wink 0X 0X

Παιχταρά μου εσύ δεν ξεχνιέσε με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!
Smile colors Smile colors Smile colors
Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 13:30:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως από τις φωτό του Τάσου παρατηρώ ότι οι περισσότερες είναι γυναίκες ή κάνω λάθος????

Μάλλον βρήκαμε και άλλο ένα σημείο που οι κινέζοι μας ρίχνουν άνετα....
Είναι θέμα "στήθους"..... Wink Wink Wink Wink

Αφήστε που τα περισσότερα είναι 2λιτρα.....μέχρι και στο Hong Kong (King Kong) δεν υπάρχουν τεκμήρια.....μόνο στην Ουγκάντα/Ελλάντα γίνονται αυτά....
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Αύγ 2002, 00:29:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Αφήστε που τα περισσότερα είναι 2λιτρα.....μέχρι και στο Hong Kong (King Kong) δεν υπάρχουν τεκμήρια.....μόνο στην Ουγκάντα/Ελλάντα γίνονται αυτά....

Αααααααααχχχχχχχχχχχχ Μην επαναλαμβανόμαστε.... Πονάει γ@@@το!!! Twisted evil Twisted evil

Εγώ ακόμα πίνω Beer για να ξεχνώ το πόνο Silly

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
FRAPE 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 xs

Ένταξη: 13 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Αύγ 2002, 02:16:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PROSEXTE THN PRWTH FOTO OLA TA 206 EINAI ME HLIOROFH!!!!! KAI NA EIXANE STHN KINA HLIOFANEIA SAN THN ELLADA PAEI STO KALO EXTOS AN NOMIZOYN OTI AYTO DEN EINAI HLIOROFH ALLA EKSODOS KINDYNOY!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Αύγ 2002, 07:57:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

FRAPE έγραψε:
PROSEXTE THN PRWTH FOTO OLA TA 206 EINAI ME HLIOROFH!!!!! KAI NA EIXANE STHN KINA HLIOFANEIA SAN THN ELLADA PAEI STO KALO EXTOS AN NOMIZOYN OTI AYTO DEN EINAI HLIOROFH ALLA EKSODOS KINDYNOY!!!!

Μπορεί να μην έχουν αρκετό ήλιο στην Κίνα αλλά μην ξεχνάμε ότι η PEUGEOT στην Κίνα δίνει το 206 με στανταρ ηλιοροφή....
Flame είπες τίποτα? Πιες ακόμη λίγο.... Silly

Eδώ στην Ελλάντα/Ουγκάντα ακόμη και η ηλιοροφή θεωρείται κάτι το τρομερό οπότε είναι παράνομο το αυτοκίνητο αν δεν έχει δηλωθεί στην άδεια κυκλοφορίας και κόβεται σε ΚΤΕΟ ενώ αν σε πιάσουν τα στρουμφ τότε τα γνωστά...πινακίδες, χρήματα κλπ... Evil Evil Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Αύγ 2002, 15:05:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Beer Beer Beer Beer Beer

XIIIIIIIK - XIIIIIIIK - XIIIIIIIK - XIIIIIIIK

Silly Silly Beer Beer Silly Silly

Πά...λι κομμάτ' γίναμ' σήμερ...... Γαμώτ!!!!!

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2002, 23:20:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και τα βραδια κανουν συναντησεις με τσαι και 206
(δεν κανω πλακα δειτε το site)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 15:27:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι επιτέλους τους φάγαμε τους κινέζους Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Όταν δείτε φωτογραφίες από την 5η συνάντηση, θα το διαπιστώσετε και εσείς!!!!

ΥΓ προς γραφίστες του club : Αυτό το πανό θα το έχουμε έτοιμο στο rally Ακρόπολις?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 15:31:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Kαι επιτέλους τους φάγαμε τους κινέζους Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΥΓ προς γραφίστες του club : Αυτό το πανό θα το έχουμε έτοιμο στο rally Ακρόπολις?

Ποιό πανό; Το

"Τους φάγαμε τους Κινέζους" ????

Δεν θα κατηγορηθούμε για φυλετικό ρατσισμό???? Shocked Shocked

Φοβερές δεν είναι οι φωτό αγόρι μου; Οσοι τις έχουν δει δεν πιστεύουν στα μάτια τους!!!!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 15:34:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
chatasos έγραψε:

Ποιό πανό; Το

"Τους φάγαμε τους Κινέζους" ????

Δεν θα κατηγορηθούμε για φυλετικό ρατσισμό???? Shocked Shocked

Τέτοιο γέλιο είχα να ρίξω πολύ καιρό Lol Lol Lol Lol Lol Lol !!!! Στο παρακάτω αναφερόμουν

ΥΓ: Τι μας φταίνε οι κακόμοιροι οι κινέζοι για να τους φάμε?

Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 15:36:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aντε .....ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ!!! Onfire Onfire Confused Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης