PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

καταρα ασπρη 1.3
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
billy k (βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 20 Ιούν 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Ιούν 2013, 17:38:07    Θέμα δημοσίευσης: καταρα ασπρη 1.3 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα σε ολους, ειμαι νεο μελος, και κατοχος εδω και 8 μηνες ενος , rallye 1.3 1996 me 228000 xlm. συνολικα απο τους 8 μηνες τους 4 ειναι στο συνεργειο.!!! το προβλημα ειναι το εξης΄, ποτε παιρνει εμπρος κανονικα και ποτε θελει 4 δευτερα μιζαρισμα και τιποτα στην δευτερη προσπαθεια και με την βοηθεια του γκαζιου , και του θεου θα παρει.το εχουν δει 3 συνεργεια εκ τον ωποιον τα 2 peugeot.εχω ριξει πολλα λεφτα στο αμαξι για το συγκεκριμενο προβλημα, συνολικα 2200 ευρο. εχουν αλαχτει.. δισκος, πλατο, τρομπα βενζινης ,θερμοστατης,ρελε τρομπας βενζινης,αισθητηρας στροφων, ρυθμιστης πιεσης,αισθητηρας (βαλβιδα ρελαντι),ολοι οι ιμαντες και τα ραουλα,μπαταρια, μιζα,rebuilt κινιτηρα, πιανιερα, καινουριες βαλβιδες, ελατηρια, τρομπα λαδιου, ολες οι φλαντες και τα εσωτερικα τσιμουχακια και 2 φορεσ μπουζι, την πρωτη τα μαμα γαλικα και τωρα denso ιριδιου, εχτες πειρα το αυτοκινητο απο την peugeot μετα απο 19 ημερες για το ρεκτιφιε. και σημερα το αρχικο προβλημα ειναι ακομα εκει!!!!!!!!!!!!!!!!! Embarassed το αυτοκινητο παρολα αυτα το λατρευω, και οπτικα και οδηγικα, ειναι σκληρο γιατι φοραει apex αναρτησηκαι ελατηρια ειναι θορηβωδες ,ελευθεπη εξατμηση, ολοσωμη με καταλυτη amerikat, οταν φτασεις στον προορισμο σου βγενεις απο μεσα σχεδον αρωστος,αλλα με ενα χαμωγελο μεχρι τα αυτια το αμαξι το φορας,δεν το αλλαζω με τιποτα μακαρι να επερνε και εμπρος...... ημουν κατοχος mazda rx 8 cosmo, mazda 6 mps 260 ps, kai exo vw passat 1,4 tsi revo technik 160 ps
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
andreas_xania (Ανδρέας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 XSi 1.6 8v

Ένταξη: 27 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Ιούν 2013, 19:01:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο κανει οταν εχει ηδη δουλεψει και ειναι λιγο ζεστο ή οταν ειναι κρυο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
billy k (βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιούν 2013, 18:26:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μονο οταν ειναι χλιαρο. κρυο κανενα προβλημα. εγω το εβαζα επμρος με τον εξης τροπο,στην δευτερη σκαλα τισ μιζας περιμενα μεχρι να σταματησει ο ηχος της τρομας, και να σβησουν τα λαμπακια,..απο την πεζω μου ειπαν ναμην περιμενω καθολου, αμεσως μιζαρισμα μολιςφτασω στη δευτερη σκαλα, απο εχτες το κανω ετσι και παιρνει κανονικα!!!!!τι παιζει ??? εσεις τι κανεται με τα δικα σας???? Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

Ένταξη: 06 Οκτ 2008
Τόπος: Μαζί με τοn ΜΕΜsound στην Endo land...........

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιούν 2013, 18:36:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασίλη καταρχάς καλωσόρισες...
Μήπως να βρείς κανένα ολόκληρο τροπέτο 16άρι με πιο λίγα χιλιόμετρα να το πετάξεις όπως είναι πάνω....?
Ήδη θα σου είχε κοστίσει λιγότερο και σε χρήμα και σε κόπο και ταλαιπωρία...

I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me.
Your car is your story, So don't let anyone else write the book.
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιούν 2013, 18:56:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

'Andy'-lag έγραψε:
Μήπως να βρείς κανένα ολόκληρο τροπέτο 16άρι με πιο λίγα χιλιόμετρα να το πετάξεις όπως είναι πάνω....?

Σορρυ κιολας ρε Ανδρεα, αλλα τι του λες του ανθρωπου?
Εχει ριξει 2χιλιαρικα και εσυ του λες να ριξει άλλα 2 επειδη δεν παιρνει ευκολα μπροστα? Laughing
Βασιλη εχει προγραμμα το αυτοκινητο?
εχεις δοκιμασει άλλον εγκεφαλο?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
billy k (βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιούν 2013, 19:18:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο την πεζω μου ειπαν οτι το αυτοκινητο φοραει προγραμα απο το εργοστασιο κατι αλλο δεν εχει μπει, μου ειπαν οτι δεν εχει προβλημα ο εγκεφαλος. γιατι περνει με τι μια οταν μιζαρω κατευθειαν οπως προαναφερα???
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιούν 2013, 19:33:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
'Andy'-lag έγραψε:

Σορρυ κιολας ρε Ανδρεα, αλλα τι του λες του ανθρωπου?
Εχει ριξει 2χιλιαρικα και εσυ του λες να ριξει άλλα 2 επειδη δεν παιρνει ευκολα μπροστα? Laughing
Βασιλη εχει προγραμμα το αυτοκινητο?
εχεις δοκιμασει άλλον εγκεφαλο?

+1 σ'αυτό που λέει ο Λευτέρης αλλά το ακόμα σημαντικότερο είναι ότι βάζοντας το 16v στην 13ρα καρότσα, αλλάζεις κατά πολύ το βάρος στον εμπρός άξονα με ότι συνεπάγεται αυτό...

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιούν 2013, 22:15:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

billy k έγραψε:
μονο οταν ειναι χλιαρο. κρυο κανενα προβλημα. εγω το εβαζα επμρος με τον εξης τροπο,στην δευτερη σκαλα τισ μιζας περιμενα μεχρι να σταματησει ο ηχος της τρομας, και να σβησουν τα λαμπακια,..απο την πεζω μου ειπαν ναμην περιμενω καθολου, αμεσως μιζαρισμα μολιςφτασω στη δευτερη σκαλα, απο εχτες το κανω ετσι και παιρνει κανονικα!!!!!τι παιζει ??? εσεις τι κανεται με τα δικα σας???? Shocked

Shocked Αν δε περιμενεις να σηκωσει πιεση η αντλια,πως να παρει κατ'ευθειαν; Για να καταλαβω,οποτε το εκανες ετσι,παντα επαιρνε μπροστα;

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιούν 2013, 23:41:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως χάνει πίεση καυσίμου απο πουθενά οπότε όταν σταματάει η τρόμπα ενώ έχει πχ 2 bar πίεση σιγά σιγά πέφτει και για αυτό αργεί μετά μέχρι να ξανασηκώσει πίεση?

Εγώ πάντως το βάζω αμέσως το δικό μου 206

Επιστροφή στην κορυφή
billy k (βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιούν 2013, 08:27:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πιεση δεν πρεπει να χανει, καινουρια σωλινακια απο και προς την αντλια, οταν το βαζω κατεθειαν ,παντα περνει κανονικα ,μαλον θελει παπα, και οχι μηχανικο, μηπως ειναι ο διαολος μεσα του Evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
billy k (βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιούν 2013, 08:57:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυο αντοπρωσοπιες πεζω, η μια λεει,πρεπει αφου ξεκλειδωσει ο εγκεφαλος να περιμενω 3 δευτερα ετσι ωστε να σηκωσει πιεση, και μετα να μιζαρω,με αυτη την τεχνικη, δεν παιρνει παντα. η αλλη μου λεει να μην το περιμενω καθολου ,γιατι μολις ξεκλειδωσει ο εγκεφαλος τα μπεκ ψεκαζουν στιγμιαια,και εαν δεν εχω μιζαρει εως τοτε, μαλλον μπουκωνει!!με αυτη την τεχνικη παντα περνει κανονικα, παροτι εμενα δεν μου καθεται καλα να πιεζω το αμαξι ετσι,!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιούν 2013, 09:29:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

billy k έγραψε:
δυο αντοπρωσοπιες πεζω, η μια λεει,πρεπει αφου ξεκλειδωσει ο εγκεφαλος να περιμενω 3 δευτερα ετσι ωστε να σηκωσει πιεση, και μετα να μιζαρω,με αυτη την τεχνικη, δεν παιρνει παντα. η αλλη μου λεει να μην το περιμενω καθολου ,γιατι μολις ξεκλειδωσει ο εγκεφαλος τα μπεκ ψεκαζουν στιγμιαια,και εαν δεν εχω μιζαρει εως τοτε, μαλλον μπουκωνει!!με αυτη την τεχνικη παντα περνει κανονικα, παροτι εμενα δεν μου καθεται καλα να πιεζω το αμαξι ετσι,!!!!

κοίταξε τα μπέκ...πήγαινε για καθαρισμό και έλεγχο των μπεκ συνήθως χρεώνουν 60-80€ ή αν μπορείς να βρείς δανικά τα οποία ξέρεις ότι δουλεύουν σωστά...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Λευτέρης (Λευτέρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 1.3 (8v) rallye (1995)

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Βάρη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιούν 2013, 11:30:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ανοιγεις και καθαρίζεις την κεντρική φύσα που ενώνει όλα τα ηλεκτρικά του μοτέρ με εγκεφαλο και όργανα και την απο κάτω της σχολαστικα οδοντοβουρτσα και καθαριστικο επαφων χωρίς λαδι (άλλο αμάξι!!! ) (οχι την φύσα του εγκεφάλου) αυτές που είναι κατω πίσω απο το φανάρι του οδηγού πιάνουν άλατα και πρασινίλα!!!αν δεν μπέκ όπως λέει ο Στέφανος και πολλαπλασιαστη τσεκαρε και μία ερώτηση έχεις ιμμομπιλαιζερ?

1300 8v miniature!!
Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Αύγ 2013, 17:01:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλιο αργα παρα ποτε.....

Αλλαξες ολα αυτα ???
μπουζοκαλωδια? Πολλαπλασιαστη? Σωληνακια σε μαπ και ρυθμιστη πιεσης?
Ο προϊγουμενος ειχε αλλαξει πολλαπλασιαστη, μαπ?
Τα μπουζοκαλωδια ειναι σκληρα η "κουρασμενα"?
Τα σωληνακια υποπιεσης, οταν τα πιανεις με ζεστο αμαξι, "διπλωνουν" ?

Το μονο που ελπιζω ειναι να εχεις κρατησει τα πραγματα που εχεις αλλαξει και τελικα δεν ειχαν προβλημα. Exclamation

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Αύγ 2013, 17:05:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πάνω που θα ρώταγα τι έγινε τελικά.....????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
billy k (βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Αύγ 2013, 18:33:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολα καλα, δουλευει στην πενα!!! το λατρευω.... τωρα παω για λαστιχα και κρεμαριερα,,,εχουν χαλαρωσει καποι συνδεσμοι και κανει θορυβο σε οποια δηποτε ανωμαλια του δρομου,οποτε παω για αλη κρεμαριερα μαμα. μου ειπαν οτι μπορω να βαλω και υδραυλικη,αλλα φοβαμαι οτι θα χασει αμεσοτητα και πληροφοριση ,σε σχεση με την απλη ειναι ετσι η οχι??? παντως τωρα το αμαξι το φοραω, μου μιλαει , το λατρευω..... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
billy k (βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2013, 18:38:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λευτέρης έγραψε:
ανοιγεις και καθαρίζεις την κεντρική φύσα που ενώνει όλα τα ηλεκτρικά του μοτέρ με εγκεφαλο και όργανα και την απο κάτω της σχολαστικα οδοντοβουρτσα και καθαριστικο επαφων χωρίς λαδι (άλλο αμάξι!!! ) (οχι την φύσα του εγκεφάλου) αυτές που είναι κατω πίσω απο το φανάρι του οδηγού πιάνουν άλατα και πρασινίλα!!!αν δεν μπέκ όπως λέει ο Στέφανος και πολλαπλασιαστη τσεκαρε και μία ερώτηση έχεις ιμμομπιλαιζερ?
το ιμμομπιλαιζερ το εχω........ στην ντουλαπα!!! λετε να παιζει ρολο??
Επιστροφή στην κορυφή
Λευτέρης (Λευτέρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 1.3 (8v) rallye (1995)

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Βάρη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Αύγ 2013, 17:30:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

billy k έγραψε:
Λευτέρης έγραψε:
το ιμμομπιλαιζερ το εχω........ στην ντουλαπα!!! λετε να παιζει ρολο??

Αφού είναι εκεί αστο να ξεκουράζεται Wink

1300 8v miniature!!
Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Αύγ 2013, 20:13:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα χασει λιγο δυναμη + οτι βαζεις λιγο βαρος+πολυ πιο ακριβο σε μελλοντικη επισκευη... αλλα ειναι πιο αμεσο, δεν σε κουραζει και λενε οτι εχει αρκετα καλη πληροφορη.Το τελευταιο δεν ξερω κατα ποσο θα ισχυει σε τοσο ελαφρια καροτσα σαν την δικια σου...

Η κρεμαριερα κοπαναει καιρο , η τωρα αρχισε?

Τελικα τι ηταν το προβλημα που ειχες?

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
billy k (βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2013, 08:12:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοπαναει εδω και καιρο, και σιγα σιγα χειροτερευει, απλη κρεμαριερα 200 ευρο υδραυλικη απο ραλλυε 16ν 2003 350 , αποφασισα να παω με την υδραυλικη, μικρη σχετικα διαφορα, . μετα το ρεκτιφιε παιρνει κανονικα, δεν ειχε συμπιεση , ειχε στραβεσ βαλβιδες, σπασμενη πιανιερα, κλπ. ποσο πιο βαρυ μπορει να ειναι με την υδραυλικη ,?ειναι πανω απο 10 κιλα σε σχεση μετην απλη??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης