Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
mrtclub (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Μέλος

Peugeot 206 1.6 GT
Ένταξη: 14 Ιαν 2012 Δημοσιεύσεις: 143 Τόπος: Αθήνα, Μοσχάτο
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Μάϊ 2013, 10:41:55 Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με θόρυβο στα μπροστινά |
|
|
Ζητώ τα φώτα σας όσοι είχατε παρόμοιο θεματάκι στο παρελθόν. Το αμάξι κάνει έναν περίεργο θόρυβο εν κινήσει, κυρίως σε στροφές και σταματήματα. έριξα μια ματιά σε μπαλάκια, συνεμπλόκ, αναρτήσεις, ψαλίδια, τίποτα. Ακούγεται σαν να βρίσκει ένα μέταλλο σε μέταλλο. Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?Το μόνο που έχω βρει σαν θέμα είναι η κόντρα βάση μηχανής που θέλει συνεμπλόκ. Είναι δυνατόν να προκαλεί τόσο θόρυβο μέσα στην καμπίνα?Επίσης, χαρακτηριστικό σημείο που το κάνει είναι όταν πατάς απότομα φρένο, στην κατάληξη του σταματήματος που τρώει το βάρος.

Από Saxo πεζός και από πεζός σε 206!
http://radio-pantofla.blogspot.gr/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
superbike1977 (Antonis) Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 16V (2001)
Ένταξη: 20 Φεβ 2013 Δημοσιεύσεις: 26
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Μάϊ 2013, 18:47:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τσεκαρε το ζουαν της εξατμισης.Οταν φαγωνεται στα αποτομα πατα ασε γκαζι κουνιεται η εξατμιση και ακουμπα μεταλλο με μεταλλο και κανει θορυβο.Αυτο ειχα παθει στο 106 μου και με 5 ευρω το προβλημα λυθηκε |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mrtclub (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Μέλος

Peugeot 206 1.6 GT
Ένταξη: 14 Ιαν 2012 Δημοσιεύσεις: 143 Τόπος: Αθήνα, Μοσχάτο
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Μάϊ 2013, 12:10:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
H αλήθεια είναι ότι δεν μου πέρασε καν από το μυαλό. Εχθές μου είπε ο μάστορας από το τηλέφωνο ότι παίζει να είναι και το ψαλίδι και να μη φαινόταν από κάτω. Θα το κοιτάξω μέσα στην εβδομάδα και θα ενημερώσω. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να δω?

Από Saxo πεζός και από πεζός σε 206!
http://radio-pantofla.blogspot.gr/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tzortzis106 Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.4 8v XN 2000
Ένταξη: 29 Αύγ 2014 Δημοσιεύσεις: 5
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2014, 23:18:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπερα Δημητρη! Το προβλημα αυτο το εφτιαξες? Αν ναι τελικα τι ηταν? Μου κανει κι εμενα τον θορυβο αυτο σαν κλακ μεταλλο με μεταλλο καθε φορα που παταω ελαφρα γκαζι φρενο και καμια φορα οταν στριβω σαν να ακουμπα οταν αλλαζει το βαρος μπροςπισω.. Ειχα αλλαξει ψαλιδι αριστερο ιμιτασιον πριν κανα 4μηνο καιμο θορυβος ξεκινησε οριν κανα 2μηνο.. Ο μηχανικος μου πε οτι ειναι απο ψαλιδι αλλα ακομα δεν το χει σηκωσει να δει ακριβως τι..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tzortzis106 Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.4 8v XN 2000
Ένταξη: 29 Αύγ 2014 Δημοσιεύσεις: 5
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2014, 23:18:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπερα Δημητρη! Το προβλημα αυτο το εφτιαξες? Αν ναι τελικα τι ηταν? Μου κανει κι εμενα τον θορυβο αυτο σαν κλακ μεταλλο με μεταλλο καθε φορα που παταω ελαφρα γκαζι φρενο και καμια φορα οταν στριβω σαν να ακουμπα οταν αλλαζει το βαρος μπροςπισω.. Ειχα αλλαξει ψαλιδι αριστερο ιμιτασιον πριν κανα 4μηνο καιμο θορυβος ξεκινησε οριν κανα 2μηνο.. Ο μηχανικος μου πε οτι ειναι απο ψαλιδι αλλα ακομα δεν το χει σηκωσει να δει ακριβως τι..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|