PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

προσφορα stock peugeot 207 rally 10.490 €(γνωμες)?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
oldhag 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Μάϊ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Μάϊ 2013, 17:15:29    Θέμα δημοσίευσης: προσφορα stock peugeot 207 rally 10.490 €(γνωμες)? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με ενδιαφερει η αγορα του αλλα με προβληματζουν τα διαφορα προβληματα κατοχων.
Προσωπικα η χρηση που θα του κανω αν το παρω ειναι 20000 χλμ ετησιως .

Έχει επεξεργασθεί από τον/την oldhag στις Δευ 06 Μάϊ 2013, 20:15:36, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
superbike1977 (Antonis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 16V (2001)

Ένταξη: 20 Φεβ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Μάϊ 2013, 19:26:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το χω απο καινουριο .Του πινω το αιμα εδω και 11 χρονια και ειμαι μαμα.Εχω αλλαξει εναν πολλαπλασιαστη και 3 map sensor.Κοστος πολλαπλασιαστης 160 ευρω περιπου και καθε map 50-70 .Εχω 185000χιλιομετρα και ακομα δεν τσιμπαει καθολου λαδι.Αν ημουν στη θεση σου θα αγοραζα ενα μεταχειρισμενο gti που εχει και abs με 3000 χιλιαρικα.Το abs ειναι χρησιμο και σου μιλαω επειδη ο αδερφος μου εχει saxo vts 16v και εχει πολυ καλυτερο φρενο απο μενα λογω abs.O μονος τομεας που πασχουν τα saxoralla ειναι ο πισω αξονας που θελει αλλαγη στα ρουλεμαν καθε 80.000 χιλιομετρα.Κοστος περιπου 180-200 ευρω.Κι αν ποτε το αλλαζα...παλι ραλακι θα παιρνα....
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Μάϊ 2013, 19:28:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

superbike1977 έγραψε:
Το χω απο καινουριο .Του πινω το αιμα εδω και 11 χρονια και ειμαι μαμα.Εχω αλλαξει εναν πολλαπλασιαστη και 3 map sensor.Κοστος πολλαπλασιαστης 160 ευρω περιπου και καθε map 50-70 .Εχω 185000χιλιομετρα και ακομα δεν τσιμπαει καθολου λαδι.Αν ημουν στη θεση σου θα αγοραζα ενα μεταχειρισμενο gti που εχει και abs με 3000 χιλιαρικα.Το abs ειναι χρησιμο και σου μιλαω επειδη ο αδερφος μου εχει saxo vts 16v και εχει πολυ καλυτερο φρενο απο μενα λογω abs.O μονος τομεας που πασχουν τα saxoralla ειναι ο πισω αξονας που θελει αλλαγη στα ρουλεμαν καθε 80.000 χιλιομετρα.Κοστος περιπου 180-200 ευρω.Κι αν ποτε το αλλαζα...παλι ραλακι θα παιρνα....

Για 207 ρωταει

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
teo206GT (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 GT (2000) peugeot 207 rallye

Ένταξη: 01 Μάϊ 2011
Τόπος: Καισαριανη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Μάϊ 2013, 20:32:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω το κατεβατο του αντωνη σε αυτο το θεμα... Κατα τη δικη μου γνωμη αν θες να παρεις καινουριο και οπλακι μονο το 207 ειναι η επιλογη σου με τοοοοσο λιγα λεφτα.
Επιστροφή στην κορυφή
Apostolos-106 rallye (ApostolisR)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 Rallye, 1.6L 16V, Year 2003

Ένταξη: 25 Οκτ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Μάϊ 2013, 21:00:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα φίλε,
Aν και δεν έχω το 207 θα σ πω και γω την αποψή μου. Αν δεις στις αγγελιες στο car.gr θα δεις οτι με 11000 παίρνεις το 207 rc που είναι πολύ καλύτερο από την έκδοση rallye σε αρκετά πράγματα εκτός από το βασικό (την δυναμή). Επίσης αν θέλεις την έκδοση rallye προτίμησε με το 6αρι κυβώτιο για καλύτερη οικονομία...(6αρι κυβώτιο έχουν ΜΟΝΟ τα τελευταία ραλλυ και ΟΧΙ οι παλιότερες σειρές)...και κατι τελευταίο το RC δεν έχει 6αρι κυβώτιο αλλά στο προτείνω γιατί είναι για μένα πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο ...από ότι το ραλλυ...
Επιστροφή στην κορυφή
driver7 (thanassis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l

Ένταξη: 12 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Μάϊ 2013, 21:47:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Apostolos-106 rallye έγραψε:
....Αν δεις στις αγγελιες στο car.gr θα δεις οτι με 11000 παίρνεις το 207 rc που είναι πολύ καλύτερο από την έκδοση rallye σε αρκετά πράγματα εκτός από το βασικό (την δυναμή)....

Πως το 207 RC είναι χειρότερο σε δύναμη από το RALLYE??
Επιστροφή στην κορυφή
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Μάϊ 2013, 21:54:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφού το Rc δηλώνει 175 άλογα και το Rallye 150 (οι παλίες σειρές) και 156 άλογα τα τελευταία με το 6αρι κυβώτιο .....
Επιστροφή στην κορυφή
driver7 (thanassis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Μάϊ 2013, 22:20:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβώς...το 207 RC είναι καλύτερο από το 207 RALLYE και στη δύναμη...στο πρώτο σου ποστ λες πως είναι καλύτερο σε όλα εκτός από τη δύναμη...άρα εκεί λες πως είναι πιο αδύναμο το RC...

To αναφέρω απλώς για να μην μπερδευτεί το παιδί που ψάχνει για rallye...
Επιστροφή στην κορυφή
gew_ponos (ΠΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 Rallye & 208 HDI

Ένταξη: 30 Δεκ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Μάϊ 2013, 22:37:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν έχεις στο μυαλό του να βελτιώσεις το αυτοκίνητο στο μέλλον, να πάρεις το rallye κούτα, να κλ@σεις το κάθισμα πρώτος και με τιμή ξεφτίλα..ούτε bucket κάθισμα όπως στο rc να πιάνεσαι ούτε τίποτα.Και απο δύναμη υπάρχουν τόσες λύσεις που δεν θα το βαρεθείς. Τα προβλήματα που βγάζουν τα 207 τα ξέρουμε όλοι, ψάξε λίγο στο forum..Τώρα για το εξάρι κιβώτιο έχουν δίκιο, κάνεις πιο οικονομικό και πιο άνετο ταξίδι..Το πεντάρι είναι αρκετά κοντό και στο rc νομίζω ακόμα πιο κοντό οπότε θα καις..Πάρτο με κλειστά μάτια, ξέρω ανθρώπους που το πλήρωσαν κοντα στα 20 χιλιάρικα, το χρωστάνε ακόμα και κλαίνε με μαύρο δάκρυ που βλέπουν αυτή την τιμή.. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
driver7 (thanassis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Μάϊ 2013, 22:48:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρότι έχω RC και τα + σε σχέση με RAllYE δεν είναι μόνο τα bucket, αλλά αρκετά πραγματάκια σε στήσιμο, εξοπλισμό, δύναμη, τουρμπίνα, λεπτομέρειες μηχανικές κλπ, οπότε το κάνουν ένα πιο ολοκληρωμένο πακέτο, στην παρούσα φάση θα έπαιρνα και εγώ το ραλύ με τόσο καλή τιμή...
Επιστροφή στην κορυφή
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάϊ 2013, 00:29:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε driver7 αυτό ήθελα να πω ..απλά μπερδεύτηκα. Eννοούσα ότι το 207 RC είναι πολύ καλύτερο απο το ραλλυ και όσο αφορά την δύναμη αλλα όπως έγραψα και σε άλλα πολλά πράγματα (στήσιμο,μηχανικά κλπ....)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Apostolos-106 rallye στις Τρι 07 Μάϊ 2013, 01:53:40, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάϊ 2013, 00:35:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επίσης όσο αφορά το 6αρι κιβώτιο του ραλλυ(τελευταία μοντέλα) θα κάνει καλύτερη οικονομία, αλλά ας πάρει καλύτερα το RC(με 5αρι κιβώτιο) και ας μακρίνει την 5η ταχύτητα αλλάζοντας γρανάζι ......πιστεύω ότι έτσι ισορροπείται το θέμα της κατανάλωσης....
Επιστροφή στην κορυφή
oldhag 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Μάϊ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάϊ 2013, 08:00:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω παιδια για τις αποψεις
κοβω λασπη απο rallyie,rc κλπ γιατι απο οτι φενετα ήι θα πρεπει να εισαι μηχανικος ή θα πρεπει να χωνεις καθε λιγο και λιγακι σε συνεργεια
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάϊ 2013, 09:22:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oldhag έγραψε:
κοβω λασπη απο rallyie,rc κλπ γιατι απο οτι φενετα ήι θα πρεπει να εισαι μηχανικος ή θα πρεπει να χωνεις καθε λιγο και λιγακι σε συνεργεια

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
driver7 (thanassis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάϊ 2013, 10:03:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου 10.490 το παίρνεις το αμάξι (+ τα διαδικαστικά λογικά)...είναι εξαιρετικη η τιμή του...

Και να χρειαστεί να κάνεις μια πιο προσεκτική συντήρηση δηλαδή λάδια φίλτρα στο χρόνο τους, έλεγχο χρονισμόυ, κανένα καθαρισμό στις επικαθήσεις των βαλβίδων (συνολικό κόστος 200-250 ευρώ) και να χρειαστεί ό,τι ο μέσος όρος των αυτοκινήτων μας έχει αλλάξει λόγω "βλαβών", δηλαδή κανέναν αισθητήρα πίεσης ελαστικών, καμια αντλία νερού και 1-2 ακόμα που μπορεί να συμβούν, θα χεις φτάσει μετά βίας 500-700 ευρώ "ζημιές"...μήπως τα υπόλοιπα αυτοκινητα δε θέλουν την αντιστοιχη συντηρηση νομίζεις?

Και πάλι συμφέρει τρομερά...ούτε μηχανικός πρεπει να είσαι ούτε να σκας πολλά λεφτά για συντήρηση και παίρνεις ενα καλοστημένο, με καλές δυνατότητες βελτίωσης σύνολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Nik_psa (Νικόλας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ZX 16v-ΑΧ GTi-XANTIA TURBO ACTIVA-PONY

Ένταξη: 09 Οκτ 2009
Τόπος: Άνω Μοχανάσιανα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάϊ 2013, 12:46:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mπορείς με τα ίδια χρήματα να πάρεις 107 που δεν είναι πολυδάπανο (για μένα ούτε το 207 rallye τηρουμένων των αναλογιών) και έχει πολύ ακριβότερα ανταλλακτικά από 106. Το 107 όμως είναι κοντά δυο κατηγορίες κάτω από το 207, σε περίπτωση που πας σε σπορ αυτοκίνητο κατηγορίας 207 γερμανικό ή ιαπονικό θες +5000 ευρώ και η αξιοπιστία τους για μένα δεν είναι τόση ώστε να δικαιολογεί την διαφορά τιμής (είναι και λιγο λαχείο το κάθε αμάξι), επίσης τα THP μοτέρ έχουν βελτιωθεί και είναι το μόνο σημείο που τα πρώτα υπέφεραν. Φιλικά στο λέω ξανασκέψου το

www.drakonakis.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάϊ 2013, 15:34:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oldhag έγραψε:

Κοίτα φίλε νομίζω εδώ είσαι λιγάκι υποερβολικός... Το 207 είτε το ραλλυ είτε το rc είναι πολύ καλά αυτοκίνητα και όπως σ είπαν και τα παιδιά είναι μια καλή αγορά εφόσον τα προτιμήσεις...
Επιστροφή στην κορυφή
superbike1977 (Antonis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 16V (2001)

Ένταξη: 20 Φεβ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάϊ 2013, 18:42:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχ παιδια τωρα ειδα τις απαντησεις και γελαω μονος μου.....Απαντησα πρωτος αλλα ημουν εκτος θεματος...Χαχαχα.
Επιστροφή στην κορυφή
Sakis Peugeot rallye207 (sakis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot rallye 207

Ένταξη: 07 Απρ 2013
Τόπος: Ορεστιαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Μάϊ 2013, 10:50:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας πεδια και απο εμενα.και εγω πριν 6 μινες πηρα ενα ραλλυ 207 που ηξερα τον προιγουμενο κατοχο του αυτοκινιτου μου..και το πηρα στην τιμη τον 5.300 ευρο..το αυτοκινιτο εχει 120χιλαδες χιλιομετρα μου καιοι ελαχιστα λαδια που ειναι και το φυσιολογικο.και δεν μου εχει βγαλει κανενα απολιτος προβλημα..ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο της επιδοσης του..αυτα απο εμενα αν ψαχτης φιλε θα τα βρεις σε πολυ καλες τιμες.... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
lefteraki (lefteris)
Μέλος
Μέλος

peugeot 208 gti & peugeot 206

Ένταξη: 28 Ιούλ 2009
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Μάϊ 2013, 12:22:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι πολυ καλη επιλογη τα 207 με το 16αρι τουρμπο μοτερ.. γενικα πιστευω ειναι ολο το πακετακι καλο.. και εγω εχω το 107 του 2008 καινουριο τοχα παρει τοτε και τωρα θελω να το δωσω να παρω 207 τουρμπο.. ψαχνομαι καθημερινα για καμια ανταλλαγη.. με μετρητα χρηματα θα βρεις απιστευτες ευκαιρειες οπως ειπαν και πιο πανω τα παιδια! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης