PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλημα με αντλια βενζινης

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sakis Peugeot rallye207 (sakis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot rallye 207

Ένταξη: 07 Απρ 2013
Τόπος: Ορεστιαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Απρ 2013, 23:27:38    Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα με αντλια βενζινης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα σε ολους ειμαι καινουργιος στο forum και εχω ενα peugeot rallye 207 μοντελο του 2008 και θα ηθελα την βοηθεια σας αν μπορειτε να με βοηθησετε φυσικα...το προβλημα ειναι πως οταν δουλευει το αυτοκινιτο ακουγετε συνεχεια ενας θοριβος σαν να δουλευει κατι ζζζζζζζζζζ συνεχομενα....σημερα που πηγα σε εξουσιοδοτημενο μου ειπανε πως 99 της εκατο ειναι η αντια βενζινης.. Sad .μοιπως μπορειτε να μου πειτε αν εχει γινει και σε εσας κατι παρομοιο?? Sad Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Απρ 2013, 23:36:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως εννοουσανε την αντλια υδραυλικου?αυτη συνηθως ακουγεται σε πολλααα πεζω.τωρα δε ξερω αν ακουγεται η αντλια βενζινης..
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot rallye 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Απρ 2013, 23:42:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπα δεν νομιζω.. Sad .τωρα οταν κανω check ακουγετε γρρρρρ καμοια σχεσει με παλια.. Sad.ευχαριστω πολυ παντος. Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Απρ 2013, 10:48:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τσεκαρε αυτο που θα σου πω..
Οταν βαζεις το κλειδι στο on φορτιζεται η αντλια βενζινης για μερικα δευτερολεπτα(αναλογα με το ποση ωρα-μερες εχει να δουλεψει)Αν παρατηρησεις καποιον παραξενο ηχο κατα αυτη τη διαδικασια,τοτε ειναι η αντλια βενζινης σου.

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot rallye 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Απρ 2013, 20:34:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εε ναι απο οτι μου φενετε και εμενα η αντια βενζινης ειναι Sad αλλα σημερα το πρωι τιποτα απολιτος δεν ακουστηκε αλλα τωρα ακουγετε..γινετε να ειναι η αντια βενζινης και απο την μια να ακουγετε και απο την αλλοι οχι?? Sad .να συμπληροσω πως το αυτοκινιτο δεν εχει κομπιασμα πουθενα και ουτε μπουκοματα τιποτα δουλευει πολυ καλα.. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης