Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Sakis Peugeot rallye207 (sakis) Μόλις έγραψα

Peugeot rallye 207
Ένταξη: 07 Απρ 2013 Δημοσιεύσεις: 27 Τόπος: Ορεστιαδα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 29 Απρ 2013, 23:27:38 Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα με αντλια βενζινης |
|
|
Καλησπερα σε ολους ειμαι καινουργιος στο forum και εχω ενα peugeot rallye 207 μοντελο του 2008 και θα ηθελα την βοηθεια σας αν μπορειτε να με βοηθησετε φυσικα...το προβλημα ειναι πως οταν δουλευει το αυτοκινιτο ακουγετε συνεχεια ενας θοριβος σαν να δουλευει κατι ζζζζζζζζζζ συνεχομενα....σημερα που πηγα σε εξουσιοδοτημενο μου ειπανε πως 99 της εκατο ειναι η αντια βενζινης.. .μοιπως μπορειτε να μου πειτε αν εχει γινει και σε εσας κατι παρομοιο??  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vasilisalessia (vasilis) Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v
Ένταξη: 07 Σεπ 2010 Δημοσιεύσεις: 539
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 29 Απρ 2013, 23:36:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μηπως εννοουσανε την αντλια υδραυλικου?αυτη συνηθως ακουγεται σε πολλααα πεζω.τωρα δε ξερω αν ακουγεται η αντλια βενζινης.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot rallye 207
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 29 Απρ 2013, 23:42:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπα δεν νομιζω.. .τωρα οταν κανω check ακουγετε γρρρρρ καμοια σχεσει με παλια.. .ευχαριστω πολυ παντος.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Απρ 2013, 10:48:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τσεκαρε αυτο που θα σου πω..
Οταν βαζεις το κλειδι στο on φορτιζεται η αντλια βενζινης για μερικα δευτερολεπτα(αναλογα με το ποση ωρα-μερες εχει να δουλεψει)Αν παρατηρησεις καποιον παραξενο ηχο κατα αυτη τη διαδικασια,τοτε ειναι η αντλια βενζινης σου.
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot rallye 207
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Απρ 2013, 20:34:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εε ναι απο οτι μου φενετε και εμενα η αντια βενζινης ειναι αλλα σημερα το πρωι τιποτα απολιτος δεν ακουστηκε αλλα τωρα ακουγετε..γινετε να ειναι η αντια βενζινης και απο την μια να ακουγετε και απο την αλλοι οχι?? .να συμπληροσω πως το αυτοκινιτο δεν εχει κομπιασμα πουθενα και ουτε μπουκοματα τιποτα δουλευει πολυ καλα..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|