PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

NISSAN MICRA 1,4 RACING 93 PS

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2004, 20:53:59    Θέμα δημοσίευσης: NISSAN MICRA 1,4 RACING 93 PS Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Nissan εβγαλε Challenge εκδοση κ για το νεο Mikcra αλλα ονομαζεται RACING !
Δεν πειραξαν καθολου το κινητηρα , αντικατεστησαν ομως ολοκληρο το συστημα εξαγωγης.
Η νεα πολλαπλη εξαγωγης, ο καταλυτης ελευθερης ροης κ το τελικο BOSAL ,εδωσαν 12 αλογα κ 1,7 kgm ροπης παραπανω σε σχεση με το νορμαλ !!!!!!!!!
Συμφωνα με τις τιμες που ανακοινωνει η Νissan το Racing αποδιδει 100 αλογα στις 5500 rpm k 14,7 kgm στις 4000 rpm !!!!!!!!
Ακομα το πακετο της αναβαθμισης περιλαμβανει κ ελατηρια Eibach με τα ιδια αμορτισερ που χαμηλωνουν 3,5 ποντους το αμαξωμα!
Αυτα στη τιμη των 1200e.

Επιδοσεις : με ελαστικα 175/60/15
0-40 -2,4 ( 2,5 normal)
0-60 - 4,4 ( 4,8 normal)
0-80 -6,9 ( 8,9 normal)
0-100 -10,3 ( 11,8 normal)
0-120 -15,1 ( 17,9 normal)
0-140 -22,2 ( 26,8 nomal )

Ρεπριζ :
50-80Kmh 7,4 με 4η ( 8,4 νορμαλ) και 9,8 με 5η ( 11,2 νορμαλ)
110-140Kmh με 4η 9,6 (12,4 νορμαλ) και 14,1 με 5η ( 16,6 νορμαλ)

Το δικο μας το 1,4 με χταποδι , καταλυτη κ τελικο θα κανει τοση διαφορα????????????????????????????????????????????????????

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2004, 02:25:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικο σας με τοσο ελευθερη εξατμιση και χταποδι,θα κανει μια τρυπα στο νερο...
Δεν χρειαζεται χταποδι αν δεν αλλαχει ο εκκεντροφορος!Ποσες φορες να το πω;Το μοτερ ειναι πνιγμενο απο εκκεντροφορο και εισαγωγη,οχι απο εξατμιση!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
jimos (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1,4 105hp

Ένταξη: 19 Ιαν 2003
Τόπος: ΚΟΖΑΝΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2004, 08:23:30    Θέμα δημοσίευσης: gyjfn Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και τα micra ειναι 16 και βγαζουν πιο ευκολα τα αλογα και πιο πολλα σε εξελιξη Evil 1"ου σταδιου

viva la sourdia!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2004, 09:57:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: gyjfn Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

jimos έγραψε:
και τα micra ειναι 16 και βγαζουν πιο ευκολα τα αλογα και πιο πολλα σε εξελιξη Evil 1"ου σταδιου

16ν και 1200αρια !

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2004, 17:32:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

93 αλογα και racing Shocked Shocked Shocked ....βρωμογκαζο ενα πραγμα Laughing Laughing Laughing

Παιδια αν δεν κανω λαθος τα MICRA του CUP πρεπει να ειναι κοντα στα 130 με 140 αλογα.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2004, 20:03:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαλαρωσε και εσυ ρε...Ολοι τα εκαναν τα αλογα στραγαλια...
Εδω και πολυ καιρο ακουω για τα Yaris που βγαζουν 130 αλογα σε εκδοση Α και λεω,ΟΚ εγινε...Γιατι αν δειτε τους χρονους τους θα ψαχνετε τα 130 οπως τον ψυλλο στα αχυρα. Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
jimos (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1,4 105hp

Ένταξη: 19 Ιαν 2003
Τόπος: ΚΟΖΑΝΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2004, 21:14:43    Θέμα δημοσίευσης: sjciwof Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα micra ειναι 1,4 και οχι 1,2δεστο ξανα

viva la sourdia!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 09:19:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nαι εχεις δικιο .
Εχει 1200 με 80 αλογα κ 1400 με 88
ΤΟ Racing ειναι 1400αρι Wink

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 11:44:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην υπαρχει παραπληροφορηση το Micra Race εβγαλε στο δυναμομετρο 6 αλογα παραπανω!!! Τα 12 που ανακοινωνει η Nissan ειναι υπερβολη!!! Οι επιδοσεις βεβαια ειναι επιδοσεις...Εκανα μια "κοντρα"(ειχαμε 3 ατομα επιπλεον ο καθενας) μια φορα μενα φιλο που το ειχε παρει για δοκιμη περιοδικου και με περασε μεν αλλα αποτι μουπε ο ιδιος οχι με τη διαφορα που θα περιμενε!!! Γενικα παντως ειναι καλο, αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εβαλαν ελατηρια χαμηλωματος στα μαμα αμορτισερ?!?!?

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 11:56:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

5-6 αλογα λεω κ εγω .
Ο τιτλος ειναι : 93 , το μαμα ειναι 88 αρα......

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2004, 09:54:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δέν ξέρω στο δυναμόμετρο, αλλά στο δρόμο το 1.4 Racing ξυρίζει!!!!

Συγκριτικό ΤΕΣΤ με Fiesta(1.6 100HP) & IBIZA(101 HP), το mikra ήταν αιώνες μπροστά!!!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2004, 10:30:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με τα αυτοκινητα που λες δε λεει τιποτα το τεστ. θα προτιμουσα να δω τι κανει απεναντι σε 206,corsa,clio 1.4 16V λέτε να τα παταει?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2004, 11:40:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαλλλαρα...Ειναι αστερακι το Micra!!! Σκεψου και το αλλο, ειναι καθαρα σπορ προσανατολισμενο, ενω τα αλλα που αναφερεις ειναι εργοστασιακα με σπορτιφ διαθεσεις!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2004, 12:30:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Χαλλλαρα...Ειναι αστερακι το Micra!!! Σκεψου και το αλλο, ειναι καθαρα σπορ προσανατολισμενο, ενω τα αλλα που αναφερεις ειναι εργοστασιακα με σπορτιφ διαθεσεις!!!

δε ξερω...ισως... και το corsa βγαζει sport εκδοση παντως.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2004, 17:37:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενταξει sport λεγεται για εμπορικους λογους!!! Δεν εχει καποια ιδιαιτερη μετατροπη οπως το Micra Racing η το Ibiza TopGun (που ειναι μια μεγαλυτερες πατατες που κυκλοφορουν κατα τη γνωμη μου)...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2004, 21:17:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το Corsa εχει μονο πιο σκληρη αναρτηση και 15αρες αντι για 14αρες της απλης εκδοσης...Απο μοτερ ειναι ιδιο.
Παντως το Micra δεν μου λεει κυριολεκτικα τιποτα.Αν δεν βγαλουν μια εκδοση αντιστοιχη με την παλια καλη Challenge,οτι και να κανουν... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2004, 09:33:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Το Corsa εχει μονο πιο σκληρη αναρτηση και 15αρες αντι για 14αρες της απλης εκδοσης...Απο μοτερ ειναι ιδιο.
Παντως το Micra δεν μου λεει κυριολεκτικα τιποτα.Αν δεν βγαλουν μια εκδοση αντιστοιχη με την παλια καλη Challenge,οτι και να κανουν... Cool

Στέλιο, οι ρυθμίσεις που έχει το Racing είναι ίδιες με αυτές του παλιού Challenge, απλώς αλλάξανε την ονομασία.

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2004, 10:18:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Pughell έγραψε:

Στέλιο, οι ρυθμίσεις που έχει το Racing είναι ίδιες με αυτές του παλιού Challenge, απλώς αλλάξανε την ονομασία.

Ξέρει τι λέει ο Στέλιος, Γιώργο! Για το παλιό Micra λέει που ήταν χωμάτινο. Καμία σχέση με την σημερινή σούπα!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης