PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 307 ή Αlfa 147

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
dimkap1 (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Ιαν 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 11:03:28    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 307 ή Αlfa 147 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκεφτομαι να αγορασω συντομα ενα αυτοκινητο της κατηγοριας των 1.6 Εχω καταληξει στο 307 και στην 147. Θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας οπως επισης αν εχετε ακουσει κατι για το νεο 307 και ποτε θα κυκλοφορησει...(ειδα κατι σχετικο για facelift στο 2004 ισχυει κατι τετοιο??) Ευχαριστω εκ των προτερων...!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Νικόλαος (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xsi

Ένταξη: 09 Απρ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 11:41:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελα γειά και καλή χρονιά.Εχω το 307χsi και είμαι ευχαριστημένος. Θα έλεγα αξίζει το xsi αλλά βγαίνει μόνο σε 3θ.

Τίποτα δεν γίνεται χωρίς το τίποτε..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 13:25:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 307 δεν το εχω οδηγησει αλλα επειδη εχω την 147 μπορω να σου πω πως ειναι πολυ καλο αμαξι (1.6 με τα 120 αλογα) και φυσικα δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα για Ιταλικο design. Βεβαια δεν ειναι 100% σπορ αμαξι αλλα εχει σπορτιφ χαρακτηρα και σηκωνει μερικες μετατροπουλες που σιγουρα την κανουν λιγο πιο αγρια. Σου προτεινω παντως να κανεις ενα test drive και τα δυο αυτοκινητα, να δεις πιο ταιριαζει καλητερα στο στυλ σου, και μην παρασηρθεις απ'την εξωτερικη εμφανηση μονο. Καλη τυχη
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 22:30:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 307 ή Αlfa 147 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkap1 έγραψε:
Σκεφτομαι να αγορασω συντομα ενα αυτοκινητο της κατηγοριας των 1.6 Εχω καταληξει στο 307 και στην 147. Θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας οπως επισης αν εχετε ακουσει κατι για το νεο 307 και ποτε θα κυκλοφορησει...(ειδα κατι σχετικο για facelift στο 2004 ισχυει κατι τετοιο??) Ευχαριστω εκ των προτερων...!!

μεταξυ των 2 , εγω θα επερνα την147 με τα 120 αλογατα.
την εχει φιλος και ειναι ...μμμμ... Wink Wink
εχει καλη ποιοτητα κατασκευης
απιστευτα φρενα
πααααρα πολυ καλα κρατηματα
ειναι ομως λιγο βαρια
και δειχνει τα δοντια της λιγο ψηλα, χαμηλα ειναι λιγο ψοφημι.
αυτα μου λεει , αυτα σου λεω
1 ταξιδακι που καναμε μαζι (μικρο) μεσα στη καμπινα δεν καταλαβαινες τιποτα- λες και ησουν σε αεροπλανο σχεδον, για να μη τα παραλεμε.

τωρα για το 307 δεν εχω ιδεα.

Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 10:33:46    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 307 ή Αlfa 147 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
dimkap1 έγραψε:

μεταξυ των 2 , εγω θα επερνα την147 με τα 120 αλογατα.
την εχει φιλος και ειναι ...μμμμ... Wink Wink
εχει καλη ποιοτητα κατασκευης
απιστευτα φρενα
πααααρα πολυ καλα κρατηματα
ειναι ομως λιγο βαρια
και δειχνει τα δοντια της λιγο ψηλα, χαμηλα ειναι λιγο ψοφημι.
αυτα μου λεει , αυτα σου λεω
1 ταξιδακι που καναμε μαζι (μικρο) μεσα στη καμπινα δεν καταλαβαινες τιποτα- λες και ησουν σε αεροπλανο σχεδον, για να μη τα παραλεμε.

τωρα για το 307 δεν εχω ιδεα.

και το κόστος συντήρησης Onfire
Εψαχνε και ο αδελφός μου στη κατηγορία αυτή και έριξε μια ματια στην Αλφα και το κόστος συντήρησης και του ήρθε Shocked
Κατέληξε στο 307 και το οποίο έβαλα για λίγο στα χεράκια μου Twisted evil

Το μόνο που έχω να πώ είναι γ@μω την νοοτροπία των Γάλλων σχετικά με τα κιβώτια Evil Evil Evil
Μακράν άλλο κιβώτιο σε αίσθηση .
Οχι οτι η Αλφα δεν είναι καλό αυτοκίνητο ,να μην παρεξηγηθούμε ..ειναι μακράν το πιο όμορφο αυτοκίνητο της κατηγορίας Very happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Recifees στις Τρι 13 Ιαν 2004, 08:53:53, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 23:59:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ καλα και τα δυο αυτοκινητα αλλα απορω πως κατεληξες σαυτο το διλλημα?!?!? Ειναι λιιιγο διαφορετικα οσον αφορα το target group του καθενος!!! Anyway, οδικη συμπεριφορα, εμφανιση κτλ ειναι υποκειμενικα!!! Εχε υποψιν ομως οτι το ενα εχει πολυυυ μεγαλυτερους χωρους και δεινει εμφαση στην ανεση(307) και το αλλο ειναι πιο σπορτιφ σε ολα του!!! Απο μεταπωλητικη αξια και τα δυο ισαξια!!! Αξιοπιστια επισης καλη...Δεν ξερω ομως το aftersales της Alfa Romeo!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2004, 00:41:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Αξιοπιστια επισης καλη...Δεν ξερω ομως το aftersales της Alfa Romeo!!!

Επειδη στην οικογενεια εχουμε και ενα Punto και μια Αlfa 147 μπορω να σου πω πως το aftersales (και στις δυο περιπτωσεις της FIAT) ειναι ΕΞΕΡΕΤΙΚΟ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2004, 09:22:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παρα πολλα πραγματα και για τα δυο αυτοκινητα μπορεις να διαβασεις αν περιπλανηθεις λιγο στο www.4troxoi.gr/forum. Στα τεχνικα θεματα υπαρχουν τοπικσ και για το 307 και για την αλφα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης