PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σπασμένος καθρέφτης συνοδηγού 206cc

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nickgeo11 (nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 15 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Απρ 2013, 11:23:58    Θέμα δημοσίευσης: Σπασμένος καθρέφτης συνοδηγού 206cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μου έσπασαν τον καθρέφτη του συνοδηγού εδώ κ λίγες μέρες..
θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο κατάστημα να πάρω έναν ιμιτασιον γτ από όσο έψαξα γνήσιος ηλεκτρικός κ θερμαινόμενος θέλει κανένα 60 euro...
εξωτερικά είναι καλά ο καθρέφτης απλά έσπασε εσωτερικά το μηχανισμός που τον διπλώνει Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
thanos_RC (thanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 RC

Ένταξη: 25 Φεβ 2013
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Απρ 2013, 14:26:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γνησιος ηλεκτρικος θερμαινομενος 60 ευρω...

Και τι θελεις κανεναν με 8-10 ευρω?

Υπαρχει ωραιοτατη προσφορα mountain bike στα carrefour με 99 ευρω. Πολυ φθηνοτερα θα σου βγαινουν τα ανταλλακτικα.
Επιστροφή στην κορυφή
Snap5 (Παναγιώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.4 Dynamic (2005)

Ένταξη: 22 Φεβ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 16:59:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια ερώτηση επί την ευκαιρία. Υπάρχουν ηλεκτρικοί αναδιπλώμενοι καθρέπτες ΓΝΗΣΙΟΙ για το peugeot 206? Θυμάμαι είχα δει ένα rolland carros cc και είχε καθρέπτες που δίπλωναν. Όταν ρώτησα στην αντιπροσωπεία στη Καλαμάτα μου είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει...Ωστόσο είδα μερικά σχετικά video στο youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=Tvl_S3yeVJw

Και αν ξέρει κάποιος τιμή και τι χρειάζεται για να τους βάλλω.
(Σημείωση το δικό μου έχει χειροκίνητους)
Ευχαριστώ Wink

Επιστροφή στην κορυφή
thanos_RC (thanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 20:43:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Snap5 έγραψε:
Μια ερώτηση επί την ευκαιρία. Υπάρχουν ηλεκτρικοί αναδιπλώμενοι καθρέπτες ΓΝΗΣΙΟΙ για το peugeot 206? Θυμάμαι είχα δει ένα rolland carros cc και είχε καθρέπτες που δίπλωναν. Όταν ρώτησα στην αντιπροσωπεία στη Καλαμάτα μου είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει...Ωστόσο είδα μερικά σχετικά video στο youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=Tvl_S3yeVJw

Και αν ξέρει κάποιος τιμή και τι χρειάζεται για να τους βάλλω.
(Σημείωση το δικό μου έχει χειροκίνητους)
Ευχαριστώ Wink

Υπαρχουν ναι...Τα RC εχουν στον βασικο εξοπλισμο αναδιπλουμενους..
Επιστροφή στην κορυφή
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.6 16v (12/2006)

Ένταξη: 06 Δεκ 2011
Τόπος: Λαρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 22:06:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και για να γινουν οι δικοι μας αναδιπλουμενοι(ναι μεν ηλεκτρικοι-θερμαινομενοι)θελει αλους καθρευτες και διακοπτη?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
thanos_RC (thanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 22:07:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimisboukis έγραψε:
Και για να γινουν οι δικοι μας αναδιπλουμενοι(ναι μεν ηλεκτρικοι-θερμαινομενοι)θελει αλους καθρευτες και διακοπτη?

Δεν το εχω κοιταξει, αλλα πιθανον να εχει διαφορα η πλεξουδα και σιγουρα θελει καποιο σκαλισμα το bsi..
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Απρ 2013, 01:45:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: Σπασμένος καθρέφτης συνοδηγού 206cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickgeo11 έγραψε:
μου έσπασαν τον καθρέφτη του συνοδηγού εδώ κ λίγες μέρες..
θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο κατάστημα να πάρω έναν ιμιτασιον γτ από όσο έψαξα γνήσιος ηλεκτρικός κ θερμαινόμενος θέλει κανένα 60 euro...
εξωτερικά είναι καλά ο καθρέφτης απλά έσπασε εσωτερικά το μηχανισμός που τον διπλώνει Sad

Ενας ιμιτασιον,θα σου κοστισει περιπου,οσο ενας γνησιος μεταχειρισμενος...οποτε καλυτερα για 'μενα,να παρεις τον μεταχειρισμενο,μιας και οι ιμιτασιον δεν ειναι ποιοτικα ιδιοι Confused Wink

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης