PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

τα φωτα σας παρακαλω!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
spiros!!! 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 17 Μάρ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Μάρ 2013, 22:56:07    Θέμα δημοσίευσης: τα φωτα σας παρακαλω!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια σας ειμαι νεο μελος!
εχω ενα polo gti και δεν το κρυβω πως εχω μετανιωσει την ωρα και την στιγμη που το πηρα...τα προβληματα πολλα!!!!!
συνεχιζω τωρα:
σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το δωσω και επεσε κατα τυχη στα ματια μου μια προσφορα της peugeot οπου δινει 100 μοντελα με μεγαλη εκπτωση...
θελω να ρωτησω μερικα πραματακια και θελω αντικειμενικες απαντησεις.
1)κατ αρχας το 207 rallye με το 207 gt τι διαφορες εχουν?(δεν εχω ιδεα απο peugeot)
2)αυτα τα μοντελα που τα παιρνεις με 10000 ευρω και 14000 αντιστοιχα καινουργια τι μοντελα ειναι.δεν πιστευω οτι ειναι του 2013 αρα απο ποτε μπορει να ειναι
3)τι προβληματα συνηθως βγαζουν και δεν λεω για αυτα που θα ερθουν φυσιολογικα προβληματα σοβαρα λεω
4) απο βενζινα??? με το πολο π.χ με ενα 45αρι ντεποζιτο κανω 560 χλμ οδηγωντας νορμαλ
5) απο χωρους? και επισης απο τελη κυκλοφοριας? στο πολο δινω 154 ευρω στο πεζο ειδα κατι 380αρια και κατι με επιασε
6) τελος ξερετε εαν οι αντιπροσωπειες peugeot δεχονται ανταλλαγες οπως π.χ να δωσω το δικο μου και εαν ειναι να πληρωσω ενα υπολοιπο η αν οχι επειδη ειναι vw?το εχει κανεις κανεις
μπηκα στο επισημο site να δω αυτα τα 2 μοντελα αλλα δεν τα ειχε γι αυτο σας επισκεφτηκα.δεν το συγκρινω με το πολο καθ οτι 7αρι dsg και ουτε το θελω για να γκαζωνω.απλα σαν προσφορα αν αξιζει να παρω κατι τετοιο η να παω σε κατι τυπου 208?
ευχαριστω!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Μάρ 2013, 01:46:56    Θέμα δημοσίευσης: Re: τα φωτα σας παρακαλω!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σου Σπύρο, αν και ολα αυτα θα τα εβρισκες διαπαρτα στο φορουμ αν εψαχνες, εχω όρεξη για γραψιμο, οποτε εισαι τυχερος!
1)Καταρχην το rallye εχει 2 εκδόσεις, μια με 150 άλογα και 5άρι σασμαν, και μια με 156 άλογα και 6άρι σασμάν. To GT ειναι σαν το 150άρι αλλα με ακόμη πιο πλουσιο εξοπλισμό.
2)αυτα που παιρνεις με 10000 είναι στοκαρισμένα 150άρια, αλλα τα F/L, οποτε αυτα πρεπει να ειναι παραγωγης αν θυμαμαι καλα τουλαχιστον απο 2009 και μετα που βγηκε το F/L. Με 14000 είναι το 156άρι το 6ταχυτο, αυτα ειναι απο τα τελευταια, οποτε παραγωγη μαλλον 2012.
3)Καταρχην σαν αυτοκινητο το 207 εχει αποδειχθει απο τα πιο αξιοπιστα μοντελα, οχι μονο της peugeot, αλλα και της αγορας.
Οσον αφορα τον (τουρμπο) κινητηρα τωρα, το κύριο προβλημα αυτων των κινητηρων ήταν εξαρχης η σταδιακη απώλεια χρονισμου, οπου μετα απο καποια χλμ ο κινητηρας εχανε το χρονισμα του και δεν λειτουργουσε σωστα, οποτε χρειαζοταν συνεργειο, αλλαγη καποιων εξαρτηματων και χρονισμα, εργασια της ταξης των 150-200 ευρω.
Τα πρωτα μοντελα (2007) παρουσιαζαν εντονο προβλημα, καθως και τα επομενα, αλλα η peugeot προσπαθησε να διορθώσει τη μαλ***α βελτιωνοντας σταδιακα καποια εξαρτηματα. Φαινεται τελικως να εχει λυθει το προβλημα στα τελευταια, ωστοσο η συνεχης παρακολουθηση μαλλον ειναι απαραιτητη. κατα τα αλλα αν ο κινητηρας συντηρηθει σωστα, και δεν εννοουμε οπως απαιτει το μανουαλ, αλλα ακομη πιο τακτικά, λογικα δεν θα εχεις να αντιμετωπισεις καποιο σοβαρο προβλημα. ενω και απο θεμα βελτιωσιμοτητας, εκτος απο αρκετα βελτιωσιμος εχει αποδειχθει και αρκετα ανθεκτικός. Αυτο που θα σε απογοητευσει σε σχεση με το πολο θα ειναι η αισθηση του επιλογέα στις ταχυτητες.
4)Συμφωνα με αυτα που γραφεις στο πολο εχεις μια καταναλωση της ταξης των 8lt/100, αλλα δεν λες εντος/εκτος πολης, στιλ οδηγησης κλπ. Το rallye, αν το κρατησεις μαμα, το 8αρι το κρατας ανετα σε κινηση κυρίως εκτός πολης και λιγοτερο εντός, και οχι με τερμα επιθετικη οδήγηση.
5)Απο χώρους σιγουρα θα εχεις περισσοτερους απο το πολο. απο τελη κυκλοφορίας, για το 156άρι έχεις 270€ και για το 150άρι 378€ σύμφωνα με οτι ισχυει για το 2013.
6) Για ανταλλαγη το κοβω κομματακι δύσκολο για οποιαδηποτε Ελληνικη ανιπροσωπεία πλέον, αλλα δε χανεις τιποτα να ρωτησεις.

Πάντως σαν επιλογη για αγορα καινουργιου το 150άρι με 10000 ειναι πραγματικα ευκαιρια για τη σχεση τιμης/αξίας.

Sleeping

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
spiros!!! 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Μάρ 2013, 06:34:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σίγουρα τα τέλη κυκλοφορίας ειναι ενα τεραστιο μειον. 378 ειναι παρά πολλά..
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Μάρ 2013, 16:51:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nai αλλα και τα 4000 διαφορα στην τιμη ειναι μειων....μιας και με απλα μαθηματικα η διαφορα στα τελη ειναι 108 ευρω.....στην δεκαετια δηλαδη θα εχεις δωσει 1080 ευρω πιο πολλα σε τελη....δλδ για να αποσβεσεις την διαφορα μεχρι τα 4000 υπολογισε ποσα χρονια ειναι (γιατι τα τελη ειναι μια φορα το χρονο) Wink Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Μάρ 2013, 21:45:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι απο περιέργεια τι σου έβγαλε το πόλο κ σε ξενεροσε τόσο πολύ??
Πάντος το 207 είναι τίμιο αμάξι κ τώρα με τα λεφτά που έχει δεν υπάρχει αλο αντίστοιχο..

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
spiros!!! 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάρ 2013, 18:50:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το σημαντικο που μου εβγαλε (ενταξει τα αλλα ειναι μικροζημιες τυπου γρυλλος παραθυρου) εναι οτι καει λαδι με το κιλο στην αρχη. ηθελα καθε 1600χλμ 1 κιλο λαδι. τωρα μου εχουν αλλαξει κινητηρα εντος εγγυησης παντα και ειμαι στην αναμονη. βεβαια εχω κανει 5600χλμ με το νεο κινητηρα και μεχρι στιγμης στην μετρηση ο δεικτης λαδιου ειναι στο μισο δηλαδη μου λειπει 0.5 λιτρο περιπου.αυτο δεν ειναι θεμα γιατι ειναι αναμενομενο να τσιμπαει λαδακι. τωρα περιμενω να παω στις 8000χλμ να κανω αλλη μια μετρηση στην αντιπροσωπεια.σιγουρα θα καει λαι ετσι κι αλλιως αλλα οχι αυτο το κακο που καθε 1600 χλμ μου αναβε λαμπακι χαμηλης σταθμης λαδιων.τωρα ειναι νορμαλ αλλα το φοβαμαι να πω την αληθεια θελω και κατι πιο μεγαλο σε χωρους.....πηγα στην peugeot και μου ειπε οτι εχουν μονο 207 σε προσφορα και πως δεν κανουν ανταλλαγες.
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάρ 2013, 20:32:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν θες κατι πιο μεγαλο σε χωρους δε νομιζω οτι η δι;αφορα πολο-207 ειναι μεγαλη, αφου ειναι μοντελα παρομοια σε διαστασεις.
Αν θες κατι μεγαλυτερο σε χωρους με διαφορα, κοιτα τα στοκαρισμενα 308 ΤΗΡ ή GT Love
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάρ 2013, 20:38:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα τους χαλαγε δηλαδη να τους δωσεις το gti που αξιζει στην ξεφτιλα 13000 € και να παρεις ενα rallye χωρις διαφορα χρηματων εκατερωθεν?? Χερι με χερι που λενε. Οχι και να δωσεις διαφορα ομως σε καμια περιπτωση. Αν βρεις αντιπροσωπεια που να δεχεται αυτους τους ορους για μενα καντο το απονενοημενο! Απαλλαξου απο τον γερμανικο μπελα και βαλε στο κεφαλι σου εναν γαλλικο! Σημερα καει λαδια, αυριο το dsg θα σκορπισει, μεθαυριο τα ηλεκτρικα κλπ. Ειχα golf 6 και ευτυχως προλαβα να το σπρωξω νωρις, το 2010, που υπηρχε ακομα ζητηση για τους γερμανικους τενεκεδες.
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάρ 2013, 21:38:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εφόσον αγοράζεις καινούριο αμάξι θα βάλεις και την εγγύηση 5 ετών που υπάρχει, μπορεί να κοστίζει και 300-400 ευρω δεν ξέρω αλλα σίγουρα μεσα στα 5 χρόνια μια αντλια υψηλης ή κανα χρονισμο θα χρειαστεις άρα θα τα βγάλει τα λεφτα της κι εσυ για 5 χρόνια θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάρ 2013, 15:14:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ζητα να μιλησεις με καποιον απο τους διευθυντες πωλησεων να δεις αν θα πιστουν η οχι για την αναταλααγη που τους προτεινεις....και γενικα κυνηγα τους γιατι οι τελικοι πωλητες πολλες φορες εχουν κασετα και δεν ακουν τι τους προτεινεις....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

Ένταξη: 22 Ιαν 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάρ 2013, 16:44:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει και ένας φίλος μου polo gti με το ίδιο πρόβλημα. Στα 3.000km του άλλαξαν πιστόνια, βαλβίδες και κάτι άλλα αλλά μετά το στρώσιμο πάλι έκαιγε 1 λίτρο ανά 1000 κμ. Μετά από 4000 κμ του άλλαξαν μοτέρ. Πιστεύω ότι με το καινούριο μοτέρ έιναι όλα καλά. Όσο καλά μπορέι να είναι βέβαια για τον ιδιοκτήτη που του 'χει πάρει κάνα χρόνο όλη αυτή η ιστορία και το αμάξι ήταν κάνα δίμηνο μέσα σύνολο. Κρίμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης