PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

καίει λάδια το αδερφάκι;

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mini-bro 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Απρ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 04:34:53    Θέμα δημοσίευσης: καίει λάδια το αδερφάκι; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετίζω τους απανταχού αδελφούς με το 207RC, αδελφούς επειδή μοιραζόμαστε τον ίδιο κινητήρα μεν αλλά με άλλες ρυθμίσεις εγώ δε (CooperS R56). Ο ίδιος βασικά κινητήρας και πιθανολογώ με τα ίδια προβλήματα, το βασικότερο αυτό της κατανάλωσης λαδιού.
Υπάρχει κανείς που να έχει περιορίσει εάν όχι να εξαλείψει την κατανάλωση λαδιού στο δικό του και με τι τρόπο; Έχω ακούσει διάφορες λύσεις, από τονα βάλω πιό χοντρό λάδι μέχρι ρεκτιφιέ για αλλαγή ελατηρίων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 13:50:53    Θέμα δημοσίευσης: Re: καίει λάδια το αδερφάκι; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mini-bro έγραψε:
Χαιρετίζω τους απανταχού αδελφούς με το 207RC, αδελφούς επειδή μοιραζόμαστε τον ίδιο κινητήρα μεν αλλά με άλλες ρυθμίσεις εγώ δε (CooperS R56). Ο ίδιος βασικά κινητήρας και πιθανολογώ με τα ίδια προβλήματα, το βασικότερο αυτό της κατανάλωσης λαδιού.
Υπάρχει κανείς που να έχει περιορίσει εάν όχι να εξαλείψει την κατανάλωση λαδιού στο δικό του και με τι τρόπο; Έχω ακούσει διάφορες λύσεις, από τονα βάλω πιό χοντρό λάδι μέχρι ρεκτιφιέ για αλλαγή ελατηρίων.

Για ποσο λαδι μιλαμε σε ποσα χλμ?Ποσα χλμ εχεις? Τι λαδια βαζεις?Εισαι μαμα?
Επιστροφή στην κορυφή
mini-bro 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 21:10:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

- Δεν ξέρω ποσότητα πόσα κάει αλλά εάν βοηθάει κάνω περίπου 1500χλμ και η βέργα λαδιού πάει από το max στο min. Πώς μπορώ να το υπολογίσω με ακρίβεια;
- Έχω κάνει 70.000χλμ.
- Castrol Edge 5-30
- Ναι μαμά!
Επιστροφή στην κορυφή
gew_ponos (ΠΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 Rallye & 208 HDI

Ένταξη: 30 Δεκ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 22:49:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου η βέργα απο max σε min στα 207 thp (δεν ξέρω αν αλλάζει στα mini) είναι 1 λίτρο. Τώρα ο πιο εύκολος τρόπος να μετρήσεις είναι ο εξής: βγάζεις λάδια, μετράς, συμπληρώνεις μέχρι τα 4 λίτρα και τα ξαναβάζεις μέσα. Κάνεις 1000km, τα ξαναβγάζεις και ξαναμετράς..Τώρα για να σου απαντήσω με συντομία απο που τα καίει (ανάλογα με την ποσότητα) μπορεί να είναι απο αναθυμιάσεις, απο ελατήρια, τσιμουχάκια και οδηγούς βαλβίδων, τζόγος στο άξονακι της τουρμπίνας, σπασμένο έμβολο ( όχι όλα αυτά μαζί μην με πάρουν οι άλλοι και με τις πέτρες), αυτές είναι περίπου οι αιτίες όταν ξεφύγουμε απο την κατανάλωση λόγω τύπου κινητήρα (άμεσου ψεκασμού). Υπάρχει ολόκληρο τόπικ, ψάξε λίγο θα βρεις πολλά πράγματα...Φιλικά πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
mini-bro 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Απρ 2013, 01:34:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τhanx φίλε, το κακό είναι πως δεν καταλαβαίνω τίποτα από μηχανικά θέματα οπότε και να διαβάσω δεν θα καταλάβω, αλλά θα το ψάξω. Να σε ρωτήσω όμως 2 πράγματα...
1. έστω πως είναι κάτι από όλα αυτά που ανέφερες, από ποιό απόλα θα πρέπει να ξεκινήσω να ψάχνω, με πια σειρά να τα πιάσω δηλαδή;
2. εάν το βρώ το πρόβλημα, διορθώνεται μόνιμα το θέμα κάψιμο λαδιών; και εάν ναι γιατί η BMW λέει ξεκάθαρα στο manual πως σε κάθε 2ο γέμισμα του ρεζερβουάρ πρέπει να τσεκάρω τα λάδια, έτσι όπως το λέει μου δίνει την αίσθηση πως πάντα θα καίω λάδια... ή όχι;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης