PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

αγορα 307 1.6 του 2003

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
desti 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 23 Μάρ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάρ 2013, 17:09:31    Θέμα δημοσίευσης: αγορα 307 1.6 του 2003 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια νεος στο φορουμ.δεν ηξερα που να ανοιξω αυτο το θεμα και το εκανα εδω,εαν ειναι σε λαθος τοπικ ας μεταφερθει παρακαλω.

σκεφτομαι την αγορα ενος peugeot 307 1.6 του 2003 με 150.000χλμ.
πια ειναι τα βασικα προβληματα που βγαζουν αυτα τα μοντελα και τι πρεπει να τσεκαρω πολυ καλα?
ευχαριστω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάρ 2013, 20:26:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το δικο μου ειναι 307 αλλα το 1.4 16ν.δεν μου εχει βγαλει τιποτα.περα απο τα αναλωσιμα.τακακια δισκους λαστιχα και λαδια.και μια τσιμουχα στο κιβωτιο.και ιμαντες που αλλαξα.
κοιτα οπωσδηποτε για ιμαντες αν αλλαξε και ποτε.μαζι με τρομπα νερου.μπαταρια και δυναμο να δεις αν πανε καλα.απο μηχανικα δε βγαζουνε κατι το ιδιαιτερο.παντως με 150000χλμ αν δεν το παρεις σκοτωμενο ξανασκεψου το.βρισκεις και με λιγοτερα χλμ..
Επιστροφή στην κορυφή
desti 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάρ 2013, 20:57:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στα 2400 ευρω το δινει και βασικα θα του δωσω τα 2000 σε επιταγη 2,5 μηνων.
σαν τιμη το βλεπω νορμαλ γιατι τσεκαρα στο car και ειδα και αρκετα πιο ακριβα.(ειμαι απο νησι)
το αμαξι δεν το εχω δει ακομα,αυριο αναμενεται να το δω και σαφως θα παει σε μηχανικο δικο μου εμπειρο απο peugeot.
το μονο που εχω βρει ωραιο σε χαμηλη τιμη ειναι αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3471391/ στα 2500ευρω + μεταφορικα 100ευρω αλλα αγνωστο αν εχουν κατεβει τα χλμ...

απο καταναλωση στην πολη πως τα παει?(πολυ νορμαλ οδηγηση)
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάρ 2013, 21:22:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχουμε στην οικογενεια (ξαδελφος) ενα 307 1.6 απο καινουργιο, αν θυμαμαι καλα εχει 130.000 χλμ τωρα και δεν εχει βγαλει κανενα απολυτως προβλημα.
Απο καταναλωση καιει γυρω στο 8,4/100χλμ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάρ 2013, 11:27:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτος γραφει 105000χλμ.εσυ εγραψες. 150000χλμ.
μετα τα δυο φωτα διαφερουνε αν δεις στη φωτο.εχει φαει τρακαρισμα.
κοιτα το εκει.το ενα ειναι θολο το αλλο οχι.το κουτι απο το φιλτρο αερος φαινεται στραβο και ο σωληνας προς τη πεταλουδα πατημενος.και ειναι απο τη μερια που σου ειπα οτι εχει κανουργιο φως και εχει φαει χτυπημα.
τουλαχιστον απο φωτο φαινεται ετσι.προσεξε το καλα.και επειδη ειναι και εμπορος αν δεν εχει τιμολογιο απο αλλαγη ιμαντων μην τον πιστεψεις.αλλαξε τους.και βαλβολινες.δες αν κουμπωνει καλα το κιβωτιο.
κανε το βολτα και δες αν τρεμει τιμονι κλπ.
προσεχε το.
Επιστροφή στην κορυφή
desti 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάρ 2013, 12:45:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ισως δεν το ειπα σωστα στο προηγουμενο ποστ,αυτο το αμαξι που αναφερω με τα 150,000χλμ ειναι διαφορετικο απο αυτο στο λινκ.απλα λεω οτι αυτο στο λινκ διχνει ωραιο,παντως φιλε εχεις δικιο πρεπει να εχει τρακαρει το αμαξι!!
οσο για αυτο που ελεγα με τα 150,000χλμ το ειδα σημερα και δεν μαρεσε,θελει εξωτερικα και εσωτερικα κανα 350αρι ευρω και συν γενικο σερβις αλλα τοσα...ακυρω λοιπον.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάρ 2013, 13:16:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με ποσα χρηματα ψαχνεις?
Επιστροφή στην κορυφή
desti 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάρ 2013, 14:02:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2000ευρω και λιγο παραπανω,βασικα εψαχνα για το peugeot 206 1100cc 5πορτο,τυχαια ειδα το 307 που γενικα ειναι ομορφο σαν αμαξι.μου τα χαλαει βεβαια στο θεμα κυβικων (εξοδα) αλλα ειναι μεγαλο αμαξι και δικαιολογημενα τα πολλα κυβικα.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάρ 2013, 14:08:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λιγο δυσκολο να βρεις με αυτα τα χρηματα.. σε καλη κατασταση χωρις να πεταξεις χρηματα.η να βρεις αυτοκινητο να μην ειναι καπως καταπονημενο.
τεσπα ελενξε το καλα.παντως θα χρειαστει να βαλεις και εσυ να το σουλουπωσεις ισως..
Επιστροφή στην κορυφή
desti 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάρ 2013, 14:27:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καταλαβενω οτι σε αυτα τα χρηματα ολο και κατι θα θελουν αλλα φαντασου αυτο που ειδα ηθελε ακατεβατα 2500ευρω.
το αμαξι ειχε εμπρος προφυλαχτηρα με το ασταρι.το καπω χτυπημενο μαζι με το φτερο του οδηγου,ειχε αλλαξει και τα δυο φαναρια εμπρος.δεξια ο μαρσπιες κατω απο της πορτες γεματο δυνατα χτυπηματα.οποτε καταλαβενεις οτι ισως ηθελε γενικο βαψιμο το αμαξι για να μην γινει γεματο μπαλωματα.ασχετα μηπως εκρυβε καποιο δυνατο τρακαρισμα...
απο μεσα τωρα ο ουρανος ειχε πετσικαρι παρα πολυ,δλδ ηθελε αλλαγη ταπετσαρια μαζι με το χαρτονι..το χειριστηριο του cd ειχε κουρεψει απο τι ριζα και δεν υπηρχε.αυτα ειναι τα βασικα που ειδα,δεν προσεξα κατι αλλο γιατι απλα ηθελα να κανω μεταβολη και να φυγω.οποτε αυτο το αμαξιγια να γινει σωστο με τα σερβις του κτλ θα εφτανε τα 3500 ευρω για πλακα.
δεχομαι ενα αμαξι να θελει μαζεματα/σερβις αλλα εστω εξωτερικα να ειναι νορμαλ.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάρ 2013, 15:54:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξερω κατα ποσο θα βρεις ενα 307 στα 2000ευρω σε κατασταση αποδεκτη.ιδιως οι μαντραδες δεν θα τα δινανε 2000ευρω..δεν πουλιουνται 2000 τα 1.6.αν δεν βρωμαει κατι.γι αυτο σου λεω προσεχε.εαν το βρεις με καμμια 200000χλμ ελενξε το καλα απο τρακαρισματα(δε μιλαω για κανα φτερο) και μηχανικα-συστημα διευθυνσης-ημιαξονια-ηλεκτρικα οσο μπορεις περισσοτερο.
και δες αν σε συμφερει.αλλιως κοιτα σε 206 που ειναι πιο κατω οι τιμες και σε κινητηρα 1.4 8ν που λογω βαρους παει καλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάρ 2013, 16:01:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kai γω ειχα για 100000 χλμ 307 1.4 8ν επιδωσεις μην περημεις τπτ...αλλα γενικα και γω κανενα θεμα απο το 2003 που αγοραστηκε καινουριο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάρ 2013, 16:02:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν πας σε 307 επειδη εχουν βγαλει διαφορα τα πρωτα μοντελα να προτιμησεις μετα το 2003 και αν σε παιρνει το φεισλιφτ. ειναι πολυ πιο μαζεμενο αμαξι.

το πηρε μεταχειρ η σιστερ πριν 2 χρονια. καταναλωση +2 απο αντιστοιχο 206 1.6 (καπου 9+ με πολυ κινηση αθηνα|) και απο προβληματα
εβγαλε 2 πολυ κλασικα για 307
1. αντλια υδραυλικου
2. αντλια συμπλεκτη

αυτα. πολυ ωραιο αμαξι και ανετο αλλα καιει τα αντερα του (οχι οτι αλλα στο μεγεθος του και κυβικα και γενια του εκαιγαν λιγοτερο αλλα ειναι βαρυ)

επισης τα πουλανε πολυ φτηνα τα 1.6 αξιζει μη πας σε 1.4.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάρ 2013, 16:26:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα εγω ειπα για 206 1.4 8ν.το 307 σε 2000ευρω ρε παιδια υπαρχει πανω απο 2003 μοντελο?με 2000ευρω?
Επιστροφή στην κορυφή
desti 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάρ 2013, 16:38:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα ελεγα να διαθεσω εως 2500 για το 307 αλλα σε καλη κατασταση πχ:
2002 μοντελο - € 2.300 (Συζητήσιμη) http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3432916/
2001 μοντελο - € 2.600 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3422092/
βεβαια αν δεν ελεγθουν δεν μπορουμε να πουμε πολλα για την κατασταση τους.εξωτερικα παντως διχνουν ομορφα τεσπα.

το 206 στα 1100cc με A/C και 2 ατομα σπρωχνουμε στην ανηφορα η παει αξιοπρεπες?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάρ 2013, 16:53:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to πρωτο δειχνει τιμιο....το δευτερο ειναι εισαγωγης.....(το 2001 δεν ειχαμεε μεγαλες πινακιδες)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάρ 2013, 16:53:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ομορφα ειναι.
πριν το 2003 ομως..επειδη μετα του 2003 ειχανε λυθει καποια προβληματα που βγαζανε τα πρωτα.ελενξε τα και αν ειναι σε καλη κατασταση..βεβαια για τα χιλιομετρα αν ειναι πραγαμτικα κανεις δεν εγγυαται.μονο κοιτα για ιμαντες..αν ειναι αλλαγμενοι.
οχι για το 1.4 ελεγα εγω.ειναι πιο αξιοπρεπες στο 206.το 1.1 δεν σου το συνιστω.
Επιστροφή στην κορυφή
desti 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάρ 2013, 17:04:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οντως αυτο με τα χλμ ειναι μεγαλο θεμα..επιδει ψαχνω σε μαντρες κτλ εδω στην περιοχη μου εχω δει ενοικιαστηκα αμαξια πχ του 2002 με 70,000χλμ και απο μεσα εχουν λιωσει τα παντα απο την χρηση (επισης και το μοτερ) ελεος δλδ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης