Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
alexkapellakis (Αλέξανδρος) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) (2000)
Ένταξη: 22 Δεκ 2012 Δημοσιεύσεις: 10 Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάρ 2013, 21:59:34 Θέμα δημοσίευσης: Ερωτήσεις για αλλαγή προβολέων σε 206 2000/1.4. |
|
|
Καλησπέρα σας!
Θέλω να αλλάξω τα προβολάκια (206, 2000/1.4) τα οποία είναι σε σπορ προφυλακτήρα που φοράω.
Θέλω να μου πείτε αν μπορώ να κάνω την αλλαγή με τον προφυλακτήρα φορεμένο η αν πρέπει να τον κατεβάσω για να γίνει η εγχείρηση... (?)
Και τι πρέπει να προσέξω...
Να αναφέρω πως έψαξα μπας κ έχετε κανένα παρόμοιο post ήδη ανοιγμένο αλλά ή δεν έψαξα καλά ή όντως δεν έχει ανοιχτεί τέτοιο θέμα ξανά...
Λοιπόν?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christos_99 (Christos) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V GTi + PUG 206 RC
Ένταξη: 14 Νοέ 2012 Δημοσιεύσεις: 431 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάρ 2013, 01:20:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν εχεις τον σπορ με το μεγαλο χαμογελο του XS πρεπει να σηκωθει το αμαξι ή με γρυλο ή να πας σε συνεργειο να το βαλει στην ραμπα. Τωρα απο κει και περα θα πρεπει να βγαλεις τον πλαστικο θολο πανω απο την ροδα, εχει κανα δυο-τρεις ταπες πισω απο την ροδα, που σημενει οτι πρεπει να βγαλεις και την ροδα (για διευκολυνση περισσοτερο, εγω δεν χρειαστηκε να την βγαλω). Μετα κατω απο τον προφυλακτηρα εχει αλλες δυο βιδες, μια στην ακρη και μια κατω απ το προβολακι (τυπου εξαγωνο allen). Μετα μενει αλλη μια εκει κοντα στο φλασακι λιγο πιο κατω, την βγαζεις κι εκεινη και πεφτει τελειως ο πλαστικος θολος. Μετα ειναι ευκολη υποθεση θα βγαλεις την φισα απο το προβολακι, μετα θα το βγαλεις τελειως, θα αλλαξεις την λαμπα και θα ξανακουμπωσεις ολες τις βιδες και τις ταπες. Θα σε δυσκολεψει αρκετα, αλλα με καλη παρεα, φραπε και καλο καιρο θα σου φανει παιχνιδακι...
Δες και αυτον το οδηγο http://206gti.net/bumper/ εμενα με βοηθησε παρα μα παρα πολυ....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MHTSOS90 (Δημήτρης) Μέλος

206 1,6 (16v)xs
Ένταξη: 06 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 166 Τόπος: Αιγαλεω
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάρ 2013, 01:31:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τιποτα απλα ξεβυδοσε τις δυο torx βιδες που πιανουν τον πλαστικο θολο με τον προφυλακτηρα για να περαση το χερι σου στο προβολακι ξεβιδοσε τις 2-3 βιδες που το συγκρατουν και θα βγει!!!
ΣΠΕΡΝΩ ΡΑΓΕΣ ΜΕ PEUGEOT 206!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|