PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 rallye vs civic type r
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1.6 (16v)rallye(2001)

Ένταξη: 07 Αύγ 2008
Τόπος: ΠΥΡΓΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Νοέ 2012, 18:14:55    Θέμα δημοσίευσης: 106 rallye vs civic type r Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πουλαω το δικο μου,εχω σχετικη αγγελια στις πωλησεις... κ σκεφτομαι για ταπερ...Ποια η γνωμη σας για το type r?Μιλαω για το προηγουμενο μοντελο το EP3 μοντελο 2005-06 facelift...Δεν ειναι ιδια κατηγορια με το rallye αλλα εχει κ αυτο πολυ καλο ατμοσφαιρικο κινητηρα κ στριβει καλα...Επειδη ακουω διαφορα το ταπερ στριβει καλυτερα κ ειναι πιο γρηγορο απο το rallye?...Υπαρχει καποιο σημειο που το type r πασχει κ εχει εμφανιση προβληματα?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Νοέ 2012, 18:35:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

- 1ο αρνητικο οτι ειναι 2000cc και εχει τεκμηριο Laughing
- 2ο αρνητικο ο Σαρακακης. εννοω ανταλλακτικα. φεξε μαη μου να φας τριφυλλι. μονο με μεταχειρισμενα απο αγγελιες... είχα το τελευταιο civic 1,8 το εδωσα πριν λιγους μηνες. για να ξαναπαρω rallye χαχαχα
- 3ο ψαξε να δεις τι παιζει με καταναλωση...
- 4o τα ανταλλακτικα μιας κ τα ανεφερερα, σαφως ακριβοτερα απο rallye.

- στριβει πολυ καλα ειναι παιχνιδιάρικο. το καλυτερο civic απο όλα οσα εχουν βγει..
- μοτερ με απιστευτες δυνατοτητες βελτιωσης. δε σπαει. δε χαλαει.

αν ξαναπαιρνα χοντα, θα ηταν το S2000. ο,τι καλυτερο εχει βγει απο ατμοσφαιρα, αλλά εκει θελει χερια για να στριψει;)

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Νοέ 2012, 19:35:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το 1ο που λες υπαρχει λυση ...Για το 2ο σιγουρα δεν βρισκεις ανταλλακτικα στο περιπτερο Very happy οπως στα σαξοραλλα αλλα εχουν κυκλοφορησει αρκετα κ αυτα...Για το 3ο θα του βαλω το υγραεριο απο το δικο μου αν δεν το πουλησω με το υγραεριο...Οπως κ να εχει θα του βαλω υγραεριο...Για το 4ο σιγουρα ετσι ειναι αλλα δε νομιζω οτι εχει τις ζημιες του rallye...Πιστευω αν παρω να μην το δωσω μετα για rallye παλι Smile ...Αν κ τα ραλλακια μου αρεσουν πολυ.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την 106PYRGOS στις Τετ 20 Μάρ 2013, 19:03:14, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Νοέ 2012, 20:11:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω θα συμφωνησω με τον Αριστειδη στο τελευταιο που ειπε: ''δεν σπαει, δεν χαλαει" . το αμαξι ειναι εργαλειο, δεν συγκρινεται με τα ραλλακια. το σκεφτομουν και εγω παλαιοτερα να παρω και το εχω ψαξει (δυσκολες εποχες). αμα μπορεις παρτω Βασιλη μην το σκεφτεσαι. εχω μπει σε ενος φιλου μου που ειχε και αυτος ραλακι και μετα πηρε ταπερ, δεν το αλλαζει με τιποτα. απλα ολα εχουν το τιμημα τους, ακριβο στα ανταλλακτικα και στη βελτιωση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Νοέ 2012, 21:42:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οτι πληρωνεις παιρνεις συνηθως...Αν πουλησω το δικο μου,οχι οτι καιγομαι, θα δω τι θα κανω.

Επιστροφή στην κορυφή
teo206GT (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 GT (2000) peugeot 207 rallye

Ένταξη: 01 Μάϊ 2011
Τόπος: Καισαριανη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Νοέ 2012, 22:28:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως μπορεις να δηλωσεις ενα εργοστασιακο 2.000 σε 1600; Θελω κ εγω αν γινεται.
Αριστειδη εσυ εκανες τη καλυτερη κινηση. Κ εγω κοιταγα για type r αλλα τελικα εκατσα στο γαλλικο.
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Νοέ 2012, 02:01:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

groupN έγραψε:
εγω θα συμφωνησω με τον Αριστειδη στο τελευταιο που ειπε: ''δεν σπαει, δεν χαλαει" . το αμαξι ειναι εργαλειο, δεν συγκρινεται με τα ραλλακια. το σκεφτομουν και εγω παλαιοτερα να παρω και το εχω ψαξει (δυσκολες εποχες). αμα μπορεις παρτω Βασιλη μην το σκεφτεσαι. εχω μπει σε ενος φιλου μου που ειχε και αυτος ραλακι και μετα πηρε ταπερ, δεν το αλλαζει με τιποτα. απλα ολα εχουν το τιμημα τους, ακριβο στα ανταλλακτικα και στη βελτιωση

Θα συμφωνησω σε ολα ΕΚΤΟΣ απ το τελευταιο..
Το EP3 βελτιωνεται απιστευτα ευκολα και παιρνει αλογα για πλακα!
Με λιγοτερο απο τριχιλιαρο εχεις κανει μοτερ που ξυριζει και μαλιστα χωρις stroker kit(Και δε μιλαμε για 15-20 αλογα,αλλα για μια 50αρα χωρις ιδρωτα)

Φιλε typeR με χιλια δαγκωτο! Very happy

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Νοέ 2012, 04:14:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
groupN έγραψε:

Θα συμφωνησω σε ολα ΕΚΤΟΣ απ το τελευταιο..
Με λιγοτερο απο τριχιλιαρο εχεις κανει μοτερ που ξυριζει και μαλιστα χωρις stroker kit(Και δε μιλαμε για 15-20 αλογα,αλλα για μια 50αρα χωρις ιδρωτα)

Wink

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Νοέ 2012, 08:36:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι λες ρε?εχεις ιδέα από γιαπωνέζικα?μια ολόσωμη εξατμηση ινβιντια κ μια εισαγωγή ιντζεν εφτασες τα 2000.κ βαλε κ έναν χοντατα πάνω κ να το 3χιλιαρο για 240 άλογα.ασε που το σασμαν τους εχει θέμα με τη 3η...
Όχι κ λίγα λεφτά για βελτίωση,κ φαντασου,αυτα είναι για πρώτο στάδιο.αν ασχοληθείς μετά να το βελτιώσεις με θολομπαρες,TEIN,σασμαν,χρεωκοπησες.

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Νοέ 2012, 11:23:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γγελη αμα μπεις σε κανενα αμερικανικο σαιτ με 3000ε εχεις παρει πολλαπλη εισαγωγης skunk 500$-πεταλουδα billet 70αρα 340$,εκκεντρα 2ο σταδιο με διπλα ελατηρια 1100$,πολλαπλη εξαγωγης 400$ μια απλη-καλη,ε να μην βαλεις και μια φλατζα κεφαλης για αυξηση συμπιεσης 170$????Τον προγραμματισμο τον αφηνω να αιωρειται Laughing
Και ολα αυτα σε δολλαρια που οκ θα ισοσταθμιστουν με τα μεταφορικα.Μονο το τελωνειο ειναι προβλημα..

Για το σασμαν,αμα λεμε οτι θελει βελτιωση του type-r το σασμαν,τοτε τα δικα μας πρεπει να τα πεταξουμε και να Ζμπρωχνουμε με τα ποδια σαν τους flinstones!! Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Νοέ 2012, 14:25:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη εχω οδηγησει για μεγαλο χρονικο διαστημα (δανεικο απο φιλο) το συγκεκριμενο, μπορω να πω πως και μαμα ειναι πολυ διασκεδαστικο αμαξι,με φοβερο ηχο, καταπληκτικη αισθηση κιβωτιου, λιγο υποστροφικο αν μπεις βιτεκ με στρημενο τιμονι (λογω σπινιαρισματος)
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Νοέ 2012, 21:35:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Γγελη αμα μπεις σε κανενα αμερικανικο σαιτ με 3000ε εχεις παρει πολλαπλη εισαγωγης skunk 500$-πεταλουδα billet 70αρα 340$,εκκεντρα 2ο σταδιο με διπλα ελατηρια 1100$,πολλαπλη εξαγωγης 400$ μια απλη-καλη,ε να μην βαλεις και μια φλατζα κεφαλης για αυξηση συμπιεσης 170$????Τον προγραμματισμο τον αφηνω να αιωρειται Laughing
Και ολα αυτα σε δολλαρια που οκ θα ισοσταθμιστουν με τα μεταφορικα.Μονο το τελωνειο ειναι προβλημα..

Για το σασμαν,αμα λεμε οτι θελει βελτιωση του type-r το σασμαν,τοτε τα δικα μας πρεπει να τα πεταξουμε και να Ζμπρωχνουμε με τα ποδια σαν τους flinstones!! Laughing Laughing Laughing

εξατμηση δε θα βαλεις?μονο πολαπλη εξαγωγης???ασε που το 90% των αξεσουαρ,αν δεν ειναι japan ειναι κινα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2012, 01:02:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagos έγραψε:
Τι λες ρε?εχεις ιδέα από γιαπωνέζικα?μια ολόσωμη εξατμηση ινβιντια κ μια εισαγωγή ιντζεν εφτασες τα 2000.κ βαλε κ έναν χοντατα πάνω κ να το 3χιλιαρο για 240 άλογα.ασε που το σασμαν τους εχει θέμα με τη 3η...
Όχι κ λίγα λεφτά για βελτίωση,κ φαντασου,αυτα είναι για πρώτο στάδιο.αν ασχοληθείς μετά να το βελτιώσεις με θολομπαρες,TEIN,σασμαν,χρεωκοπησες.

πες τα ρε Βαγγο... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2012, 15:10:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:
- 3ο ψαξε να δεις τι παιζει με καταναλωση...
με 130km/h Εθνική κάτω απο 11lt/100km δεν πέφτει με τίποτα...

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2012, 15:12:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="recife_rallye"]
groupN έγραψε:

για να παρεις 50άρα χωρίς ιδρώτα σε typeR πρεπει να ιδρώσεις πόλυ το 2012 μιας και θέλει επώνυμα πράγαματα

Ingen εισαγωγή, επωνύμο χταπόδι + εξάτμιση, Hondata = σύνολο κόστους πάνω απο 3000€

Τώρα αν δεν έχεις ιδρώσει θα να δώσεις 3.000€ το 2012...

Citroen AX 1,800cc

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2012, 15:13:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagos έγραψε:
Τώρα το διάβασα αυτο... Laughing Laughing Laughing Laughing

Citroen AX 1,800cc

Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2012, 18:22:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ρε καλλιτεχνες..μονο η injen εισαγωγη υπαρχει,δεν υπαρχει αλλη..... 2gunfire 2gunfire

Δεν θελω να παραθεσω λινκ για να μην διαφημισω,αλλα θα σας πω οτι ουτε η skunk ειναι κινεζικη,ουτε η blox,ουτε η dc sports,ουτε η mugen.
Aπλα εδω στην ελλαδα μας εχουν μαθει να πληρωνουμε χωρις λογο.

Y.Γ η invidia που λες βαγγελη ειναι 70ε πιο ακριβη απο αυτην που λεω εγω,δε θα κολλησουμε εκει.Για την υπολοιπη εξατμιση το ξεχασα,.Προσθεσε αλλα 400ε

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2012, 22:09:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν βαλες αυτα που λες λευτερη κ δε βαλεις επωνυμα κ δοκιμασμενα πραματα,κ ΚΥΡΙΩΣ σε ιαπωνα,τοτε τα αλογα που θα παρεις,με λιγοτερα λεφτα,θα ειναι ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ περισσοτερα,αλλα στο δρομο κ στη πραξη θα ειναι ψοφια κ το εχουμε δει πολλες φορες,σε αρκετα αυτοκινητα Wink

κ περιμεντε να δειτε σε λιγο,γελιο που θα πεσει με τους 2 φιλους,ιδιοκτητες ταπερ το προηγουμενο κ το τελευταιο(2005 το ενα κ 2010 το καινουριο),που εχουν παρει πραματα για τουρμπισμα(βεβαια κ οι 2 θα κλαψουν σε δοκιμες με το δικο μου αλλα ειναι αλλο θεμα αυτο Laughing Laughing ).
οταν καποτε ελεγα σε εναν φιλο για τα K-sport 6pot,επεφτε να με φαει κ τωρα που ο φιλος του εφερε απο κινα ενα τουρμπο κιτ(για το παλιο ταπερ),ξαφνικα εγινε σουπερ κ να τον παιζεις απο το ποσο καλοφτιαγμενο ειναι... Confused ηδη το αμαξι φοραει χοντατα,εισαγωγη εξατμηση,αλλα το κιτ ειχε μεχρι κ εξατμηση μεσα κ ολα αυτα με 1500 ευρω Rolling eyes η προσδοκιες τους με μαμα μοτερ ειναι τα 400 αλογα.. Confused Confused
τωρα παμε στοβν αλλον φιλο που,στο καινουριο χοντα,για τα ιδια πραγματα εδωσε 8000 ευρω(μαμα μοτερ κ αυτο).
κ ρωταω,πως σκ**α θα εχουν επαφη τα δυο αυτοκινητα,οταν το ενα φοραει χταποδι-εξατμηση απο εξατμησα που εχει φτιαξει χιλια δυο,κ το αλλο κινεζικα??
πως να συγκριθει η κινεζικη τουρμπινα Τ3,κ καλα παροχης οσο η 3071 με μια ΓΝΗΣΙΑ garrett 3076R??πως να συγκριθει το κινεζικο no name eternal με το external tis precision???κ πολλα αλλα...
υπαρχει περιπτωση να εχουν καμια επαφη?
επομενως blox tin αφηνουμε απεξω,κ την dc το ιδιο(ας ειναι καλα ο κεν μπλοκ Laughing Laughing ),η mugen ειναι αρκετα καλη αλλα δε ξερω κατα ποσο ειναι πιο φθηνη απο την injen Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
tammy (stamatis)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 12 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2012, 00:34:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τρελιαρη χθες ησουν ψαχνα?
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2012, 00:59:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαγγο ωραια και σωστα ολα αυτα που λες,αλλα δε νομιζω μια πολλαπλη εισαγωγης με 400ε,χταποδι με 400 και εκκεντρα με 1100ε να ειναι κινεζικα!!
Οπως παιρνεις μια κινεζικη τουρμπινα με 200ε και οχι με 700+ ετσι λοιπον και για να παρεις μια κινεζικη πολλαπλη εισαγωγης δε θα πληρωσεις 400ε αλλα 150 Wink
Νταξ δεν λεω οτι ειναι και spoon στην ποιοτητα αλλα μια χαρα ειναι και αυτα!
Τεσπα μην δυηλιζουμε το κουνουπι Laughing

Η ουσια ειναι πως το αμαξι αυτο για μενα ειναι απο τα πιο αξιοσεβαστα μπροστοκινητα χοντα που εχουν παραχθει ποτε,αν οχι το πιο αξιοσεβαστο..
Εγκρινω με χιλια Thumb right

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης