PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλημα σε 207gt μετα απο αλλαγη αμορτισερ-ελατηρια

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vagelis207 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Μάρ 2013, 22:04:56    Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα σε 207gt μετα απο αλλαγη αμορτισερ-ελατηρια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια καλησπερα
Πριν μια εβδομαδα αλλαξα αμορτισερ-ελατηρια(bilstein b8-eibach).
Σημερα το αμαξι και σταματημενο και σε κινηση μου κανει θορυβο στο στριψιμο δεξια αριστερα.Κατι κρακ-κρακ,δεν μπορω να το περιγραψω αλλιως.Ακουγεται ο θορυβος να προερχεται απο τα top mounts και επισης οταν κανει το θορυβο καταλαβαινω και κραδασμους στα ελατηρια που εβαλα το χερι μου.Σαν κατι να βρισκει στα ελατηρια.Παιζει να καναν καμια μ@λ@κι@ στην τοποθετηση? Εμενα εκει παει το μυαλο μου.Ειχε κανεις παρομοια εμπειρια??
Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Μάρ 2013, 22:45:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να σου έχει σπάσει το κοκαλινο που είναι σαν ποτηράκι και πιάνει στο θόλο..δεν ξέρω ίσως είναι αυτό

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
nik_marin (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Race

Ένταξη: 07 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Μάρ 2013, 23:37:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρουλεμάν top mounts

Link link2 link3
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vagelis207 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Μάρ 2013, 23:45:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω παιδες!
Για ρουλεμαν ετσι οπως το ακουω παιζει πολυ πιθανο.Βασικα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι αρχησε μετα την αλλαγη των αμορτισερ.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την vagelis207 στις Τετ 13 Μάρ 2013, 09:34:52, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
vagelis207 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάρ 2013, 09:33:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα παιδες
Σημερα το πρωι ως δια μαγειας σταματησε να το κανει.Τελικα πηγα στο συνεργειο το σηκωσανε το τσεκαρανε και δεν βρεθηκε τιποτε.Μαλλον καποιο σκουπιδακι ειχε παει γιατι ηταν γεματο χωματα απο τις βροχες.Πηγα του εριξα και λιγο νερο στους θολους ψηλα να φυγουν τα χωματα και μεχρι στιγμης ειμαστε οκ.
Ευχαριστω!
Επιστροφή στην κορυφή
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.6 16v (12/2006)

Ένταξη: 06 Δεκ 2011
Τόπος: Λαρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάρ 2013, 13:42:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα top mounts ειναι 100%.Ετσι εκανε και μενα οταν αλλαξα αμορτισερ και ελατηρια.Τα αλλαξα με καινουργια μανισια παλι,σταματησε για κανα μηνα και τωρα παλι ετσι ακουγεται.Τα παιζουν γρηγορα τα μαμα top mounts λογω της σκληροτητας της αναρτησης.Παντως αν σου το ξανακανει(πολυ πιθανο)και αποφασισεις να τα αλλαξεις ψαξε για κατι πιο μεγαλης αντοχης.Εμενα ειχε παρει το ματι μου κατι σιλικονουχα αλλα δεν τα ειχα παρει λογω τιμης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης