Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ΓΙΑΝΝΗΣ 307 (ΓΙΑΝΝΗΣ) Μόλις έγραψα

PEUGEOT 307
Ένταξη: 21 Ιούλ 2011 Δημοσιεύσεις: 4
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Δεκ 2012, 18:34:21 Θέμα δημοσίευσης: 307 πρόβλημα με την ένδειξη βενζίνης |
|
|
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε ένα πρόβλημα που είχα με την ένδειξη βενζίνης.? peugeot 307 1600
Σήμερα το πρωί που ξεκίνησα να πάω στη δουλεία ο ηλεκτρονικός δίκτης μου έγραφε ότι έχει 60 Χιλιόμετρα και ειχα και αναμένω λαμπάκι. μετά από ένα χιλιόμετρο παρία το αυτοκίνητο έσβησε και ο δίκτης έγραφε 57 και δεν έσπερνε μπροστά και απ ότι κατάλαβα έμεινα από βενζίνη. τέλος πάντων πήγα σε ένα πρατήριο και πηρά ένα πεντόλτιρο βενζίνη και του έβαλα και πηρέ κανονικά.Τι μπορεί να εχει συμβεί και ο δίκτης έδειχνε 57 χιλ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Δεκ 2012, 21:07:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εχει χαλασει το φλοτερ και δεν τερματιζει κατω ωστε να μετρησει και τα τελευταια χλμ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giorgos80 (Γιώργος) Μέλος

Ένταξη: 22 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 162
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Μάρ 2013, 09:33:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να μην ανοίγω νέο θέμα, γράφω εδώ.
Έχω 307 1.6 και πριν από δύο μήνες έμεινα από αντλία βενζίνης.
Την άλλαξα και μετά από ένα μήνα ξανά-έμεινα από αντλία!
Ο μηχανικός είπε ότι ήταν ελαττωματική η πρώτη.
Το θέμα είναι ότι το αυτοκίνητο αρχίζει πάλι να συμπεριφέρεται όπως πριν να αλλάξω τις δύο αντλίες, δηλ:
Όταν γυρίζω τη μίζα και ειδικά το πρωί, αφού πάρει μπρος κάνει ότι πάει να σβήσει και κατόπιν ανεβάζει λίγο τις στροφές σαν να του δίνω λίγο γκάζι.
Το ίδιο μου έκανε και τις προηγούμενες φορές και μετά από λίγες μέρες η αντλία παρέδωσε το πνεύμα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vasilisalessia (vasilis) Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v
Ένταξη: 07 Σεπ 2010 Δημοσιεύσεις: 539
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Μάρ 2013, 14:07:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πηγαινε το στο μηχανικο και μετρα πιεση βενζινης και ροη που φτανει μπροστα.αν ειναι καλη τοτε κοιτα τα μπεκ.μηπως ειναι τιποτα βουλωμενα.κατι παιζει με το συστημα αντλια μπεκ.και μην αφηνεις να φτανει στο τερμα η βενζινη συνεχεια. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giorgos80 (Γιώργος) Μέλος

Ένταξη: 22 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 162
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Μάρ 2013, 16:11:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστώ για τη συμβουλή.
Το ρεζερβουάρ δεν το αφήνω να αδειάζει, στο 1/3 περίπου πηγαίνω και βάζω βενζίνη.
Έβαζα για μεγάλο διάστημα την απλή της Shell και μετά από την πρώτη αντλία του βάζω V-Power. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|