PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλλαγή θερμοστάτη & αρυθμίες σε 307 xsi 1,6 2004

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gas (gas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6 xsi τρίθυρο 2004

Ένταξη: 04 Δεκ 2012
Τόπος: αργυρούπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Δεκ 2012, 02:48:41    Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγή θερμοστάτη & αρυθμίες σε 307 xsi 1,6 2004 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα σας παιδιά ,

άυριο θα πάρω το αμάξι από το συνεργείο . Αιτία αλλαγή βάσεων κάτω και πάνω δεξιά + αλλαγή θερμοστάτη και στεγανοποίηση με φλατζόκολλα. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν χρειάζεται να αλλάξω και βαλβίδα θερμοκρασίας στο ψυγείο συνάμα. Το αμάξι δούλευε 90c με 100c τις τελευταίες μέρες και διαπιστώθηκε διαρροή στο καπάκι του θερμοστάτη . Σε σχέση με τις πρώτες μέρες της αγοράς του αμαξιού, το βεντιλατέρ δούλευε και ενώ το έσβηνα , όσο πέρναγε ο καιρός σταμάταγε να γίνεται αυτό . Μπορεί το βεντιλατέρ να ρυθμιστεί να δουλέυει και με σβηστό το αμάξι ?? και αν ναι πως ??
Επίσης τι αντιψυκτικό προτείνεται και αν παίζει ρόλο δτο να ρίχνει την θερμοκρασία στους 80c θερμοκρασία που συνίθιζε να δουλέυει το αμάξι τα πρώτα 2 χρόνια . Επίσης με μεγάλη ταχύτητα στο κιβώτιο δηλ. 3 ή τετάρτη 1200 στροφές με κλειστό γκάζι κάνει κάτι κομπιάσματα σαν τροφοδοσία καυσίμου . Υπέθεσα ότι είναι κακές βενζίνες και έβαλα STP για καθάρισμα τροφοδοσίας αλλά τα ίδια . Κάτι τελευταίο , ύπάρχουν και άλλα άτομα που πάθανε βλάβη με τον εγκέφαλο καμπίνας λόγω νερών που μπήκαν αριστερά από το τιμόνι ακριβώς πίσω από την μπαταρία ??

Σας ευχαριστώ !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2012, 19:04:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλό θα ήταν να βάλεις έναν καινούριο θερμοστάτη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
Βαλβίδα για το βεντιλατέρ δεν υπάρχει πιο χαμηλή έχει μόνο μια που διαβάζει ο εγκέφαλος και από εκεί παίρνει εντολή και το βεντιλατέρ
Αν έχει το αυτοκίνητο συναγερμό παίρνει νερά από το καλώδιο του συναγερμού που μπαίνει στην καμπίνα δεν είσαι ο μόνος που έχει αυτό το πρόβλημα

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2012, 21:37:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λες να τσεκάρω το δικό μου αν είναι καλά σφραγισμένο το σημείο που περνάει το καλώδιο;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Δεκ 2012, 22:58:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλό θα ήταν γιατί έχει συμβεί σε πολλά 307

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Δεκ 2012, 00:22:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Merci!

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
gas (gas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6 xsi τρίθυρο 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Δεκ 2012, 01:32:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τηλέμαχε ευχαριστώ για την απάντηση . Ναι άλλαξα θερμοστάτη ήταν εντελώς κολλημένος , η πρώτη σκάλα δεν δούλευε καθόλου με αποτέλεσμα να βράζει το μοτέρ . Πως δεν έκαψα καμία φλάτζα άγιο είχα .Σχετικά με τις αρρυθμίες που έγραψα στο πρώτο μύνημα τι λες να κάνω ??? αν δεν είναι πεταλούδα δηλ. καθάρισμα τι άλλο να είναι??? πολλαπλασιαστής ???? το αμάξι έχει 108.000 χλμ . μήπως το σωληνάκι που διαβάζει τον αέρα πρίν την εισαγωγή ??? Επίσης να ρωτήσω αυτά τα μαραφέτια οι επενδύσεις ππυ έχει το μοτέρ για την θερμότητα να τα βγάλω ?? με την ζέστη έχουν λιώση και ακουμπάνε πάνω στο μοτέρ . Φτιάχνει κανείς καινούργια ??? Ψάχνω και για ένα τιμόνι γιατί έχει χαλάσει , εμένα είναι δερμάτινο και στην αντιπροσωπεία μου λένε 270,00 ευρώ ότι κάνει . από την άλλη πλαστικό δεν λέει να βάλω. αυτό που έχω γίνεται να το επιδιορθώσω και πώς ???

Ούφ τελείωσα .
Επιστροφή στην κορυφή
gas (gas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6 xsi τρίθυρο 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2013, 18:56:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gas έγραψε:
Τηλέμαχε ευχαριστώ για την απάντηση . Ναι άλλαξα θερμοστάτη ήταν εντελώς κολλημένος , η πρώτη σκάλα δεν δούλευε καθόλου με αποτέλεσμα να βράζει το μοτέρ . Πως δεν έκαψα καμία φλάτζα άγιο είχα .Σχετικά με τις αρρυθμίες που έγραψα στο πρώτο μύνημα τι λες να κάνω ??? αν δεν είναι πεταλούδα δηλ. καθάρισμα τι άλλο να είναι??? πολλαπλασιαστής ???? το αμάξι έχει 108.000 χλμ . μήπως το σωληνάκι που διαβάζει τον αέρα πρίν την εισαγωγή ??? Επίσης να ρωτήσω αυτά τα μαραφέτια οι επενδύσεις ππυ έχει το μοτέρ για την θερμότητα να τα βγάλω ?? με την ζέστη έχουν λιώση και ακουμπάνε πάνω στο μοτέρ . Φτιάχνει κανείς καινούργια ??? Ψάχνω και για ένα τιμόνι γιατί έχει χαλάσει , εμένα είναι δερμάτινο και στην αντιπροσωπεία μου λένε 270,00 ευρώ ότι κάνει . από την άλλη πλαστικό δεν λέει να βάλω. αυτό που έχω γίνεται να το επιδιορθώσω και πώς ???

Ούφ τελείωσα .
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2013, 19:25:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαπ αλλαγη(δεν καθαριζεται καλα) και καθαρισμο εισαγωγη και μπεκ με υπερηχους!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης