PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ρύθμιση βαλβίδων και μπεκ ψεκασμού

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
peugeot3874 (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 22 Νοέ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2013, 11:13:46    Θέμα δημοσίευσης: Ρύθμιση βαλβίδων και μπεκ ψεκασμού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είμαι καινούργιος στο forum και συγνώμη για την ερώτηση. Έχω ένα peugeot 307 1.4 16 valve μοντέλο του 2007 με 100.000 χλμ. Η ρύθμιση των βαλβίδων και ο καθαρισμός των μπεκ ψεκασμού είναι απαραίτητος; Χρειάζεται να γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις εκ των προτέρων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2013, 13:02:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η ρυθμιση βαλβιδων σε αυτο το κινητηρα γινεται αυτοματα.ο καθαρισμος των μπεκ καλο θα σου κανει.γινεται με υπερυχους.συνηθως σταθεροποιειται και ανεβοκατεβασμα στροφων στο ρελαντι.εγω που εχω την ιδια μηχανη σου το εκανα.και μου ειπανε οτι ειχα το ενα ελαφρως βουλωμενο.
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2013, 13:33:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasilisalessia έγραψε:
η ρυθμιση βαλβιδων σε αυτο το κινητηρα γινεται αυτοματα.ο καθαρισμος των μπεκ καλο θα σου κανει.γινεται με υπερυχους.συνηθως σταθεροποιειται και ανεβοκατεβασμα στροφων στο ρελαντι.εγω που εχω την ιδια μηχανη σου το εκανα.και μου ειπανε οτι ειχα το ενα ελαφρως βουλωμενο.

Άρα εγώ που έχω αυτό (κάτω κάτω), υπάρχει περίπτωση να οφείλεται σε μπεκ;

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2013, 13:49:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 8βαλβιδο εχει και μοτερακι ρελαντι αν δε κανω λαθος.ψαξε και εκει αλλα μπορει να παιζει και μπεκ εννοειται.αν εκανες ολους τους καθαρισμους εισαγωγης και αλλαγη μαπ η καθαρισμος(αν και δε γινεται ποτε καλος)και τα παραπανω καθαριζεις και τα μπεκ.αν και με τις βενζινες που υπαρχουνε μια φορα το χρονο καθαριζε τα με υπερυχους
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2013, 14:30:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasilisalessia έγραψε:
το 8βαλβιδο εχει και μοτερακι ρελαντι αν δε κανω λαθος.ψαξε και εκει αλλα μπορει να παιζει και μπεκ εννοειται.αν εκανες ολους τους καθαρισμους εισαγωγης και αλλαγη μαπ η καθαρισμος(αν και δε γινεται ποτε καλος)και τα παραπανω καθαριζεις και τα μπεκ.αν και με τις βενζινες που υπαρχουνε μια φορα το χρονο καθαριζε τα με υπερυχους

Μαπ δεν έχω αλλάξει.

Ρυθμιστή ρελαντί, ναι άλλαξα πριν κανά 3μηνο.

Καυσαέρια που μέτρησα τις προάλλες στο ΚΤΕΟ, έδειχναν οκ, παρόμοια με της περσυνής κάρτας.

Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2013, 14:38:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο μαπ λιγο να υπολειτουργει κανει κατι τρελα..με τα βυθισματα στο ρελαντι με κατι τρεμουλα και τετοια.κοιταξε το.οσο για τα μπεκ καλο θα τους κανεις.
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2013, 14:41:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν τυχον καθαρισεις μαπ μονος σου,παρε σπρεϊ καθαρισμου καρμπυρατερ και ριχ'του απο μακρια και μετα ασ'τον να στεγνωσει,αν πεσει το σπρεϊ με πιεση ενδεχεται να του κανεις ζημια! Με την ευκαιρια βγαλε την πεταλουδα και καν'της ενα γενικο καθαρισμα με το ιδιο σπρεϊ,αν αυτα δε βοηθησουν,τοτε καθαρισε μπεκ Wink
Σημαντικο! Περα απο το μοτερ του ρελαντι(το οποιο καθαριζεις με βαμβακι και οινοπνευμα,χωρις να πιεσεις προς τα μεσα το αξονακι του!),μη βγαλεις κατι αλλο απο την πεταλουδα.

....Αλλοτινές μου εποχές...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την geo106xs στις Δευ 21 Ιαν 2013, 14:44:56, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2013, 14:42:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasilisalessia έγραψε:
ο μαπ λιγο να υπολειτουργει κανει κατι τρελα..με τα βυθισματα στο ρελαντι με κατι τρεμουλα και τετοια.κοιταξε το.οσο για τα μπεκ καλο θα τους κανεις.

Καλώς. Ευχαριστώ.

Μαπ πόσο πάει, σε περίπτωση που θέλει αλλαγή; Κι ο καθαρισμός μπεκ, πάνω κάτω;

//Νομίζω το βρήκα σε Ντίνο

Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2013, 14:50:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γυρω στα 30 αν δε κανω λαθος ο μαπ.τα μπεκ καμμια 80-100ευρω μαζι με τα εργατικα νομιζω.εγω τα εκανα εξωτερικο δεν ειμαι σιγουρος για τις τιμες ελλαδος.αλλα καπου εκει εχουνε που σου εγραψα.
Επιστροφή στην κορυφή
peugeot3874 (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 22 Νοέ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Φεβ 2013, 22:46:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με καθαρισμό των μπεκ χρειάζεται να αλλάξεις και κάτι μικρά άσπρα φιλτράκια που αναφέρονται στο φόρουμ; Χρειάζεται αλλαγή στα μπουζί;
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Φεβ 2013, 22:52:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλητερα παρε μια καινουρια 4αδα μπεκ...αν δεν συνελθουν με τον καθαρισμο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης