Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
christos_99 (Christos) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V GTi + PUG 206 RC
Ένταξη: 14 Νοέ 2012 Δημοσιεύσεις: 431 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιαν 2013, 18:22:54 Θέμα δημοσίευσης: 206 - Ρύθμιση φώτων δεξιά-αριστερά |
|
|
Του συνοδυγου το φανάρι μου χτυπάει πολύ δεξιά. Ξέρει κανείς πως το ρυθμιζω? Δεν θέλω να παω σε ηλεκτρολόγο, θέλω να το βάλω σε έναν τοίχο και να το κάνω μόνος. Ξέρω ότι πρέπει να χτυπάει λίγο δεξιά για να έχεις καλύτερη ορατότητα στην άκρη του δρόμου, αλλά αυτό χτυπάει πολύ σε σειμειο που δεν ρίχνει φως καθόλου στην ευθεία.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikoskal (nikoskla) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Ιαν 2013 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιαν 2013, 06:29:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kαλημερα χρόνια πολλά λογικά πρέπει να έχει καποιο ρεγουλατόρο ο οποίος με ειδικό κατσαβίδι πρέπει να ρυθμίζεται, πάντως έχω ακούσει μόνο για πάνω και κατω ρύθμιση αλλά και αυτή δεν ξέρω πω΄ς γίνεται θα πάω να δω μήπως λέει τπτ αλλο το manual! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikoskal (nikoskla) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Ιαν 2013 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιαν 2013, 06:37:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nikoskal έγραψε: | Kαλημερα χρόνια πολλά λογικά πρέπει να έχει καποιο ρεγουλατόρο ο οποίος με ειδικό κατσαβίδι πρέπει να ρυθμίζεται, πάντως έχω ακούσει μόνο για πάνω και κατω ρύθμιση αλλά και αυτή δεν ξέρω πω΄ς γίνεται θα πάω να δω μήπως λέει τπτ αλλο το manual! |
To κοίταξα το εγχειρίδιο δεν λέει κάτι πλην του τρόπου αντικ/σης. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christos_99 (Christos) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V GTi + PUG 206 RC
Ένταξη: 14 Νοέ 2012 Δημοσιεύσεις: 431 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιαν 2013, 17:38:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Με όσους το συζήτησα μου είπαν να παω σε ηλεκτρολόγο... Δηλαδή εκεινος τι θα τα κάνει τα βαζει σε διαγνωστικό και τα ρυθμίζει από κει?? Δεν νομίζω.. Κάποια βίδα θα είναι, την ξεβιδωνεις, ρυθμιζεις και ξαναβιδωνεις... Οποιος ξέρει ας βοηθήσει. Δεν είναι οι καιροί να μοιραζουμε 10εύρα σε ηλεκτρολόγους.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|