Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
mr_306 (ilias) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Απρ 2006 Δημοσιεύσεις: 26
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Νοέ 2012, 23:24:17 Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα μπαταριας ή κατι αλλο? |
|
|
Καλησπερα. Θα σας πω οσο πιο ολοκληρωμενα μπορω την ιστορια για να καταλαβετε.
Ειχα να κινησω το αυτοκινητο κανα 2μηνο. Παω να το βαλω μπροστα και ηταν οφ. Με βοηθαει ενας γειτονας με καλωδια και με τα χιλια ζορια πηρε μπροστα. Επειδη ειχα μια δουλεια το αφησα να δουλεψει κανα 10λεπτο και το εσβησα με σκοπο να το ξαναβαλω μπροστα το βραδυ. Ξεχαστηκα ομως και πηγα μετα απο 3-4 μερες.
Τωρα που αρχισαν οι βροχες και αποφασισα να αφησω το μηχανακι, εβγαλα τη μπαταρια και πηγα σε μαστορα να μου την φορτισει. Την αφησαμε 3-4 ωρες και μου ειπε ο μαστορας οτι δεν εχει φορτισει πληρως αλλα θα παρει μπροστα το αμαξι. Παω την βαζω επανω την μπαταρια, γυριζει πολυ ατονα 2-3 φορες η μιζα και δεν πηρε μπροστα.
Παιρνω απο την μανα μου που εχει ενα σιτροεν και παω να το βαλω μπροστα με καλωδια. Προσπαθουσα 1 ωρα αλλα το αμαξι δεν επαιρνε μπροστα. Κλασσικα ατονη μπαταρια 2-3 στροφες στην μιζα και τελος.
Η μπαταρια σιγουρα ειναι αδεια. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι με το δευτερο αμαξι και με τα καλωδια δεν θα επρεπε να παρει μπροστα?
Υ.Γ. Αν ειναι η μπαταρια. Συμφωνα με αυτα που σας ειπα,παρχει περιπτωση να σωνεται η μπαταρια γιατι δεν εχω ευκαιρο 80αρι € τωρα? (Ειναι 650ΑΗ Ξηρου τυπου).
Ευχαριστω.
http://www.djhellas.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teo106 16v 2001 (θεοφιλος) Μέλος

peugeot 106 1600 16v 2001
Ένταξη: 15 Οκτ 2009 Δημοσιεύσεις: 167 Τόπος: κερκυρα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Νοέ 2012, 23:46:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι με το δευτερο αμαξι και με τα καλωδια δεν θα επρεπε να παρει μπροστα? ]
αν τα καλωδια που χρησιμοποιησες ειναι φτηνα ,(της πλακας), δεν μεταφερουν σωστα το ρευμα απο το ενα αμαξι στ`αλλο...οπότε μην περιμενεις να βαλεις μπρος τον κινητηρα με αυτα....
στριβω με γαλλο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

Ένταξη: 02 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 860 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Νοέ 2012, 00:04:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εαν ειναι εντελως off η μπαταρια και να παρει μπροστα δε θα κρατησει ρελαντι.. Εχω παθει ακριβως το ιδιο.. Για μπαταρια θα σου προτεινα Banner 
http://www.facebook.com/sarakinikorooms |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mr_306 (ilias) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Απρ 2006 Δημοσιεύσεις: 26
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Νοέ 2012, 00:34:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teo106 16v 2001 έγραψε: | [Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι με το δευτερο αμαξι και με τα καλωδια δεν θα επρεπε να παρει μπροστα? ]
αν τα καλωδια που χρησιμοποιησες ειναι φτηνα ,(της πλακας), δεν μεταφερουν σωστα το ρευμα απο το ενα αμαξι στ`αλλο...οπότε μην περιμενεις να βαλεις μπρος τον κινητηρα με αυτα.... |
Ναι τα καλωδια ηταν φτηνιαρικα απο πακετο με τριγωνο καιπυροσβεστηρα στα 15€. Να τονισω οτι δοκιμαζα την μιζα 2-3 φορες ανα πενταλεπτο. Μετα απο αυτες τις 2-3 φορες τα καλωδια ζεστενοντουσαν αρκετα. Οχι σε σημειο λιωσιματος βεβαια αλλα ηταν αισθητα ζεστα.
Τωρα για μπαταρια. Εδω (καλαματα) εχω βρει μπαταριες με κανα 80αρι. Υπαρχει κατι σαν eshop που μπορω να παραγγειλω φθηνοτερη αλλα εξισου αξιοπιστη?
http://www.djhellas.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|