PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλημα μπαταριας ή κατι αλλο?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mr_306 (ilias)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Απρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Νοέ 2012, 23:24:17    Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα μπαταριας ή κατι αλλο? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα. Θα σας πω οσο πιο ολοκληρωμενα μπορω την ιστορια για να καταλαβετε.

Ειχα να κινησω το αυτοκινητο κανα 2μηνο. Παω να το βαλω μπροστα και ηταν οφ. Με βοηθαει ενας γειτονας με καλωδια και με τα χιλια ζορια πηρε μπροστα. Επειδη ειχα μια δουλεια το αφησα να δουλεψει κανα 10λεπτο και το εσβησα με σκοπο να το ξαναβαλω μπροστα το βραδυ. Ξεχαστηκα ομως και πηγα μετα απο 3-4 μερες.

Τωρα που αρχισαν οι βροχες και αποφασισα να αφησω το μηχανακι, εβγαλα τη μπαταρια και πηγα σε μαστορα να μου την φορτισει. Την αφησαμε 3-4 ωρες και μου ειπε ο μαστορας οτι δεν εχει φορτισει πληρως αλλα θα παρει μπροστα το αμαξι. Παω την βαζω επανω την μπαταρια, γυριζει πολυ ατονα 2-3 φορες η μιζα και δεν πηρε μπροστα.

Παιρνω απο την μανα μου που εχει ενα σιτροεν και παω να το βαλω μπροστα με καλωδια. Προσπαθουσα 1 ωρα αλλα το αμαξι δεν επαιρνε μπροστα. Κλασσικα ατονη μπαταρια 2-3 στροφες στην μιζα και τελος.

Η μπαταρια σιγουρα ειναι αδεια. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι με το δευτερο αμαξι και με τα καλωδια δεν θα επρεπε να παρει μπροστα?

Υ.Γ. Αν ειναι η μπαταρια. Συμφωνα με αυτα που σας ειπα,παρχει περιπτωση να σωνεται η μπαταρια γιατι δεν εχω ευκαιρο 80αρι € τωρα? (Ειναι 650ΑΗ Ξηρου τυπου).

Ευχαριστω.

http://www.djhellas.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teo106 16v 2001 (θεοφιλος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1600 16v 2001

Ένταξη: 15 Οκτ 2009
Τόπος: κερκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Νοέ 2012, 23:46:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι με το δευτερο αμαξι και με τα καλωδια δεν θα επρεπε να παρει μπροστα? ]

αν τα καλωδια που χρησιμοποιησες ειναι φτηνα ,(της πλακας), δεν μεταφερουν σωστα το ρευμα απο το ενα αμαξι στ`αλλο...οπότε μην περιμενεις να βαλεις μπρος τον κινητηρα με αυτα....

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Νοέ 2012, 00:04:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εαν ειναι εντελως off η μπαταρια και να παρει μπροστα δε θα κρατησει ρελαντι.. Εχω παθει ακριβως το ιδιο.. Για μπαταρια θα σου προτεινα Banner Wink

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mr_306 (ilias)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Απρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Νοέ 2012, 00:34:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teo106 16v 2001 έγραψε:
[Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι με το δευτερο αμαξι και με τα καλωδια δεν θα επρεπε να παρει μπροστα? ]

αν τα καλωδια που χρησιμοποιησες ειναι φτηνα ,(της πλακας), δεν μεταφερουν σωστα το ρευμα απο το ενα αμαξι στ`αλλο...οπότε μην περιμενεις να βαλεις μπρος τον κινητηρα με αυτα....

Ναι τα καλωδια ηταν φτηνιαρικα απο πακετο με τριγωνο καιπυροσβεστηρα στα 15€. Να τονισω οτι δοκιμαζα την μιζα 2-3 φορες ανα πενταλεπτο. Μετα απο αυτες τις 2-3 φορες τα καλωδια ζεστενοντουσαν αρκετα. Οχι σε σημειο λιωσιματος βεβαια αλλα ηταν αισθητα ζεστα.

Τωρα για μπαταρια. Εδω (καλαματα) εχω βρει μπαταριες με κανα 80αρι. Υπαρχει κατι σαν eshop που μπορω να παραγγειλω φθηνοτερη αλλα εξισου αξιοπιστη?

http://www.djhellas.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης