PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Launch control για 1.6T

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
rallaki-1 (Μike)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..

Ένταξη: 19 Απρ 2010
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Νοέ 2012, 22:47:24    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Launch control για 1.6T Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είδατε τι βγάλανε οι etuners? Launch control το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσα από το πρόγραμμα! Υπάρχει λέει περίπτωση να φτιάξουνε κ anti-lag! Πραγματικά Πόλυ καλή δουλεία.
Απορία: Εμείς που έχουμε είδη πρόγραμμα πως μπορεί να γίνει η εφαρμογή του? Laughing

Peugeotναυτης..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Chrisss207 (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye φπε - i/c

Ένταξη: 06 Νοέ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Νοέ 2012, 20:21:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για πες λεπτομερειες...που το ειδες??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Νοέ 2012, 20:24:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πραγματικά ανούσιο για τους Ελληνικούς δρόμους. Επίσης anti-lag γιατι για να καυλώνεις και να θες turbo κάθε 20.000km

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Νοέ 2012, 22:13:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το launch control είναι περισσότερο gadget παρά κάτι απαραίτητο.
Οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις μου πάντως είναι ότι έχει άπειρο γέλιο. Γιατί στο φανάρι όταν σταματάνε περίεργοι, πατάς μια τέρμα γκάζι και σε κοιτάζουν καλά καλά.
Συν του ότι με τη μεγάλη τουρμπίνα είναι το κάτι άλλο στην εκκίνηση.

Για antilag, όπως γράφει ο Λουκας, αν ποτέ το εφαρμόσουμε, θα υπάρχει μια τεράστια προειδοποίηση που θα λέει ότι:
Το antilag αυξάνει υπερβολικά τη θερμοκρασία μέσα στην πολλαπλή εξαγωγής και την τουρμπίνα. Γιατί η λειτουργία του βασίζεται στη καύση
μίγματος μέσα στην πολλαπλή εξαγωγής, αντί για το θάλαμο καύσης.

Για αυτό αν το παραχρησιμοποιήσει κανείς μπορεί να τα κάψει όλα.
Η χρήση του πρέπει να γίνεται μόνο για μερικά δευτερόλεπτα πριν την εκκίνηση. Προφανώς όχι σε καθημερινή βάση, ούτε καν για πάνω από 3-4 δευτερόλεπτα.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Νοέ 2012, 23:04:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το lunch control ειναι παρόμοιο με των golf tsi? Καλό για να ξεκινάς σωστά αλά την 2ρα πως την βάζεις?

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Νοέ 2012, 07:44:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιο πολύ το εχεις σαν αξεσουάρ,με το μαμα σασμαν.
Στέλιο,ειμαι περίεργος να δω πως θα ακούγεται με το εξτερναλ ... Laughing Laughing

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Νοέ 2012, 10:07:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δώστε και λίγο καύσιμο μετά το άφημα του γκαζιού και θα γίνεται πάρτυ. Very happy

Υ.Γ. Στέλιο, το antilag (σε εργοστασιακή μορφή, stock ecu) δέν έχει τη λογική να κρατάει σταθερή τη πίεση στις αλλαγές μη αφήνοντας τη πεταλούδα να κλείσει; Οπότε σε συνδυασμό με flat shift θα ήταν το ιδανικό για γρήγορες αλλαγές.
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Νοέ 2012, 11:30:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σάκη, τη δουλειά αυτή συνήθως κάνει το flat foot shifting, που δεν κλείνει την πεταλούδα στις αλλαγές ταχυτήτων. Γιατί το βασικό πρόβλημα στις αλλαγές είναι ότι κλείνει η πεταλούδα και ανοίγει η σκάστρα, ξεφορτώνοντας όλη την πίεση στην ατμόσφαιρα.

Το ALS δημιουργείται προωθώντας ένα τόνο βενζίνης έξω από τον κινητήρα σε μορφή άκαυστης. Ακριβώς για αυτό η εφαρμογή του μέσω λογισμικού έχει κάποια θεματάκια προς επίλυση, σε αυτοκίνητα που δεν έχουν μπεκ πανω στην πολλαπλή εξαγωγής για αυτό το σκοπό.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Νοέ 2012, 13:02:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α μάλιστα, το έπιασα το νόημα.

Παλαιότερα είχα ακούσει (άλλους προγραμματιστές) να μιλάνε για "εργοστασιακό antilag" το οποίο κρατούσε τη πίεση σταθερή στις αλλαγές, αλλά μάλλον εννοούσαν το flat shifting επί της ουσίας.

Το wot box που υποστηρίζουν μερικοί ότι έχει antilag (ενώ έχει λειτουργία launch control και flat shift), δεν κλείνει τη πεταλούδα για να κρατήσει τη πίεση σταθερή; Γιατί να πετάει extra καύσιμο δεν το κόβω, φαντάζομαι πως μόνο μέσω προγράμματος μπορεί να επιτευχθεί αυτό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης