Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
leonidasthess Νέος χρήστης

Ένταξη: 15 Μάρ 2012 Δημοσιεύσεις: 72
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 29 Απρ 2013, 15:58:00 Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγή αμορτισέρ σε 207cc |
|
|
Γεια χαρά παιδιά,
Ενιωθα οτι το αμάξι κοπανούσε λίγο και όταν το πήγα για service μου το επιβεβαίωσαν και οι μηχανικοί, οτι τα πίσω αμορτισερ θέλουν άλλαγμα.
Το αυτοκίνητο έχει περίπου 55.000 χλμ και τα αμορτισέρ που φορούσε ήταν τα εργοστασιακά. Το θέμα μου είναι: Να αλλάξω μόνο τα πίσω ή και τα μπροστά;;
ΑΠο τα συνεργείο μου είπαν οτι τα μπροστά είναι οκ, αλλα πιστεύω οτι καλύτερα είναι να τα αλλάξω όλα μαζί. Επίσης πια εχετε να προτείνετε;;
Μηπως ξέρει κανείς τι τιμές θα συναντήσω; Ευχαριστώ!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mathanas Φανατικό μέλος

207 rallye 2009
Ένταξη: 08 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 343
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Απρ 2013, 20:47:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν κανανε τη διαγνωση με αμορτισερομετρο - αναρτησιομετρο, να ξερεις οτι δε βγαζουν τα πισω υψηλα νουμερα στο αναρτησιομετρο....ειδικα αμα εχεις τπτ πιεσεις στα ελαστικα 35-36 και πανω. Γι αυτο δεν ειναι αξιοπιστο. Τελοσπαντων οτι βγαζει τα πισω πιο χαμηλα απο τα μπροστα ειναι φυσιολογικο και αναμενομενο μην εκπλαγεις αν αλλαξεις πισω αμορτισερ και συνεχισει να βγαζει χαμηλα ποσοστα.... Αν σου δινει την αισθηση οτι δεν το ελεγχεις και γενικα πλεει τοτε ισως να πρεπει να αλλαχτουν..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|