PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Μπαταρία
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Chris_206_90hp (Xristos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4(16v)xt (2004)

Ένταξη: 22 Απρ 2005
Τόπος: Salonica

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάρ 2009, 18:38:51    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Μπαταρία Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα ξέρει κανείς τι μπαταρία φοράει το 206 1.4 90 hp multiplex μοντ. 2004?? τα έχει φτύσει η μανίσια του αλλά πέρασαν και 5 χρονάκια οπότε λογικό...θέλω να βάλω bosch silver αλλά δεν ξέρω πόσα αμπερόρια σηκώνει ο δυναμός μου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 13:11:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαλε μια 50 άρα η 55 άρα αλλά πρόσεξε το ύψος της μπαταρίας

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
giwrgosath (Giwrgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Φεβ 2010, 13:21:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά τι μπαταρία παίρνει το 206 cc 1.6;
Θέλω να αγοράσω μία γιατί μου κάνει νερά τώρα τελευταία, αλλά τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει;

Και επίσης η τοποθέτηση είναι εύκολη για να γίνει από εμμένα ε;
Δεν έχω αλλάξει ποτέ μπαταρία γι αυτό ρωτάω...
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Φεβ 2010, 17:40:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

55αρα θα εισαι κομπλε

Επιστροφή στην κορυφή
Nuntius (Γιάννης!!!)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206

Ένταξη: 27 Απρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2010, 09:06:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πφφφφ, παιδιά η μπαταρία του κουβά μου παραδίδει πνεύμα και μέρα παρά μέρα μου βγάζει το λάδι. Την μέτρησα σε φίλο και έχει πέσει πολύ, ειδικά κατά τις εκκινήσεις! Το αμάξι δεν φοράει κάτι παρά μόνο απλό ηχοσύστημα κ θα μπουν και xenon... σκέφτομαι να βάλω την varta αλλά δε ξέρω μέχρι πόσα Ah σηκώνει το αμάξι... help pleaseeee!!! Ο κουβάς είναι 1400 8v!!!

Κάθε εμπόδιο για καλό!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2010, 09:37:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω με 1400 8v εχω μια enerτζαιτζερ! 60Ah και ειναι κομπλε μεχρι τωρα...

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
Nuntius (Γιάννης!!!)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2010, 10:44:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άρα τα 60Ah να θεωρήσω ότι τα φορτίζει άνετα κ δε θα ζορίζεται; Έλεγα κάτι σε 50-55Αh αλλά με καλή τιμή εκκίνησης!!!! Από που την πήρες, φίλε μου;;;

Κάθε εμπόδιο για καλό!!!
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιούλ 2010, 00:13:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο προηγουμενος την ειχε βαλει πριν 15 μηνες.εγω εχω το αμαξι 10 μηνες και με ενισχυτη πανω και μεχρι τωρα δεν ειχα το παραμικρο προβλημα,ουτε τρεμοπαιζουν φωτα,ουτε τιποτα...

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 09:30:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η μπαταρία του 206 παρέδωσε πνεύμα (ζωή σε μας)

δίλημμα: να βάλω πάλι την μπαταρία που προτείνει η peugeot που κρατάει και αρκετά χρονάκια αλλά κάνει περί τα 100,00€ (άουτς!, θέλουμε να πάμε και διακοπές!)

ή να βάλω κάτι aftermarket και τι???? έχετε να προτείνετε καμία αξιόπιστη λύση και οικονομική?

ευχαριστώ, κάθε άμεση απάντηση θα εκτιμηθεί.

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 09:51:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η πεζώ τι προτείνει? για επώνυμη και ακριβούτσικη λύση εγώ είχα βάλει bosch, που είναι και λίγο φθηνότερη από το 100ρικο που ανέφερες

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 09:57:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:
η μπαταρία του 206 παρέδωσε πνεύμα (ζωή σε μας)

δίλημμα: να βάλω πάλι την μπαταρία που προτείνει η peugeot που κρατάει και αρκετά χρονάκια αλλά κάνει περί τα 100,00€ (άουτς!, θέλουμε να πάμε και διακοπές!)

ή να βάλω κάτι aftermarket και τι???? έχετε να προτείνετε καμία αξιόπιστη λύση και οικονομική?

ευχαριστώ, κάθε άμεση απάντηση θα εκτιμηθεί.

το κρατάει για αρκετά χρονάκια πως προκύπτει; Razz
μια απλή κ καλή επώνυμη μπαταρία είναι εξίσου καλή με αυτές τις πεζό.
βάλε οποιαδήποτε 55άρα κοντά στα 70 ευρώ κ είσαι οκ για τουλάχιστον 3-4 χρόνια Razz

Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 10:47:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρύσα όπως αναφέρθηκε πολύ σωστά παραπάνω βάλε μια επώνυμη μπαταρία και είσαι εντάξει Wink
Δοκιμασμένη και αξιόπιστη-όπως αναφέρθηκε και πρίν-είναι της Bosch.Έχω μία 55 A εδώ και 3+ χρόνια και ακόμα πάει μια χαρά.Άλλη μία επίσης καλή και δοκιμασμένη είναι της Delphi.
Για μένα δεν υπάρχει λόγος να δώσεις 100e για μπαταρία που προτείνει η Peugeot.(δεν έχει τίποτα παραπάνω απο τις επώνυμες του εμπορίου)

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 11:38:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1) η εργοστασισκή δεν ξέρω τι μάρκα είναι αλλά κράτησε αρκετά χρόνια, από το 2002 έως το 2008-9, δεν θυμάμαι αν την άλλαξα πέρσυ ή πρόπερσυ, πάντως κρατάει αρκετά.

2) σε μαγαζί που πουλάει μπαταρίες του λέω ότι θέλω μια πχ 55 bosch για το 206. την τοποθέτηση την κάνω εγώ ή πρέπει να πάω αλλού ή τη βάζουν αυτοί? Rolling eyes

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Nuntius (Γιάννης!!!)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 11:56:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μία καλή και ποιοτική λύση είναι η Varta silver 54...την πήρα 75 ευρώ και μέχρι τώρα είναι άψογη. Σκέψου το Χρύσα. Αν θες κατάστημα, θα βοηθήσω γιατί Varta δεν κυκλοφορούν πολύ.

Κάθε εμπόδιο για καλό!!!
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 18:29:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πηγαίνεις εκεί που έχεις βρεί την όποια μπαταρία και στην βάζουν αυτοί,για να είσαι και πιο σίγουρη ότι όλα είναι εντάξει.

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 22:17:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια μαγκια τωρα τελευταια ειναι η μπαταρια απο booster ειναι πολυ μικρη και αδειαζει ο χωρος του κινητηρα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2012, 09:42:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παίδες, είναι να αλλάξω κι εγώ, αλλά μόλις είδα ότι η εργοστασιακή είναι 42AH/390 EN A εκκίνησης... Υπερβολή δεν είναι 55άρα/60άρα, εδικά απ' τη στιγμή που δεν έχω και τίποτα περισσότερο, από πλευράς ενισχυτών και άλλων τέτοιων καγκουριλικιών; Να βάλω ίσα ίσα μια 44/420; Scratch

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2012, 10:30:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως 60άρα έχω και πάει μια χαρά. Δε μου'χει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα και την έχω 3 χρόνια. Επίσης, μια άλλη 60άρα σε 206 1400 8v φίλου, παίζει να'χει κρατήσει απ'το 2006 (δεν παίρνω και όρκο βέβαια). Αλλά αποδείχθηκε πολύ καλή και δυνατή και με μικρή διαφορά στην τιμή, κρατάει 25% παραπάνω.

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2012, 10:35:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω απο το καλοκαιρι φοραω 65αρα και νο προμπλεμ Laughing

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2012, 10:39:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως η 42άρα που έχει είναι η "μαμά", ήτοι απ' το 2006... Laughing

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης