PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ερωτηση 1.4 8v
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gi@nn@kis (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot Partner 1.4 (8V) 2000

Ένταξη: 28 Σεπ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Σεπ 2012, 12:49:21    Θέμα δημοσίευσης: Ερωτηση 1.4 8v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το θεμα δεν εχει θεση εδω, παρακαλω, να μετακινηθει απ τους admin Wink

Οπως ανεφερα, στην συσταση νεων μελων, εχω στην κατοχη μου ενα pug partner 1.4 8v μοντ. 2000 με κινητηρα kfx. το αυτοκινητο εχει κανει 65.000km αλλα αντιμετωπιζω αρκετα προβληματα, μιας κ οι τεχνικοι που το χω παει, ζητανε οτι θελουν κ δεν ξερουν το 'προβλημα' Shocked

πολλες φορες, νιωθω οτι εκει που πηγαινω με σταθερο γκαζι, κοντα στις 2000-2500 rpm (με το αυτι παντα), σαν να με ''σκουνταει''.(δεν μπορω να το εξηγησω) και τρεμει το αμαξι. τι μπορει να ειναι ?? Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Σεπ 2012, 13:05:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα αν σου το κανει ανεξαρτητως ταχυτητας στα 30 χλμ.μη κοιτας στροφομετρο αλλα ταχυτητα.κανε αυτο το πειραμα.δηλαδη 2α θα εχει 2 2500στρ αλλα και τριτη λιγο πιο κατω...δεν ειναι κατι που το κανεις με τριτη και 30χλ αλλα κανε το σα πειραμα...
Επιστροφή στην κορυφή
gi@nn@kis (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Σεπ 2012, 13:10:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το κανει εκει στη 2α, αλλα δεν εχει στροφομετρο το αμαξι Twisted evil .
στην 3τη δεν το χω παρατηρισει...
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Σεπ 2012, 13:18:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δες το και με 3η γυρω στα 30 και με πρωτη εκει παντα..λιγοτερο θα στο κανει με 1η γιατι θα εχει και το κραδασμο της μηχανης αλλα προσεξε το
Επιστροφή στην κορυφή
gi@nn@kis (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Σεπ 2012, 13:31:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μου το κανει παντα...
κ να φανταστεις, εχω αλλαξει το μισο αυτοκινητο.. οπως :
μπουζι, πολλαπλασιαστη,βηματικο, αισθητηρα map κ εγκεφαλο...

κ λυση δεν βρηκα Sad
Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Σεπ 2012, 13:54:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

..μπουζοκαλώδια επίσης....Πολύ σημαντικό.

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
gi@nn@kis (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Σεπ 2012, 14:00:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
μπουζοκαλώδια επίσης....Πολύ σημαντικό

ειναι μαζι με τον πολλαπλασιαστη! (μπουζοπιπες)
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Σεπ 2012, 14:12:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι αλλα σου το κανει με 1η?με 2α?με τριτη?στα 30 χλμ πανω κατω?πες μου αν σου το κανει...
Επιστροφή στην κορυφή
gi@nn@kis (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Σεπ 2012, 14:39:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με 2α το κανει αλλα οχι παντα... αλλα θα το τσεκαρω κιολας κ με τις αλλες ταχυτητες !
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Σεπ 2012, 14:42:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο την στιγμη που δεν βγαζει σφαλματα ο εγκεφαλος, παει να πει οτι απο μηχανολογοηλεκτρικα εισαι οκ. Καμια βαση κοιταξες?

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
gi@nn@kis (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Σεπ 2012, 14:45:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τις αλλαξα κ τις 2 ! κ την εμπρος αριστερα (οπως βλεπουμε το μοτερ) και την κεντρικη βαση μηχανης ! Rolling eyes

Παράθεση:
Απο την στιγμη που δεν βγαζει σφαλματα ο εγκεφαλος

δεν μου χει αναψει κ το check, κ με ενα scangauge που εχω, δεν αναγνωριζει τη θυρα γτ εχει αλλο πρωτοκολλο επικοινωνιας obd1 νομιζω
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Σεπ 2012, 14:51:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να ειναι το ημιαξονια στα πρωτα του σταδια.μην αλλαζεις τιποτα αλλο..ειναι το πατωμα σου αν το προσεξεις που τρεμει δεξια αριστερα η και το ταμπλο?το τιμονι σου τρεμει?ο μοχλος?ειναι κατι σαν ενα μικρο τρεμουλο δεξια αριστερα σαν να ειναι ροδα στραβη και οσο ανεβαινει η ταχυτητα γινεται λιγοτερο αντιληπτο?
Επιστροφή στην κορυφή
gi@nn@kis (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Σεπ 2012, 14:54:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να ειναι το ημιαξονια στα πρωτα του σταδια.μην αλλαζεις τιποτα αλλο..ειναι το πατωμα σου αν το προσεξεις που τρεμει δεξια αριστερα η και το ταμπλο?το τιμονι σου τρεμει?ο μοχλος?ειναι κατι σαν ενα μικρο τρεμουλο δεξια αριστερα σαν να ειναι ροδα στραβη και οσο ανεβαινει η ταχυτητα γινεται λιγοτερο αντιληπτο?

οχι δε νομιζω να ναι κατι τετοιο... θα το χα αντιληφθει...
μου κανει περισσοτερο, σαν να ρεταρει-σαν να κανει κομπιασματα κατι τετοιο γι αυτο κ λεω οτι σαν να σκουνταει Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Σεπ 2012, 15:13:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν ρεταρει οπως λες η κομπιαζει κοιτα εισαγωγη καθαρισε πεταλουδα δες αν δουλευει κανονικα κοιτα τις καυσεις κοιτα μπουζι αναφλεξη καθαρισε μπεκ..αλλα ειναι εαν σου τρεμει μονο το πατωμα με 30χλμ και μετα σιγα σιγα εξαφανιζεται κοιτα το ημιαξονιο..αν και κανεις δε θα το καταλαβει ευκολα..συνηθως δε εχουνε αυτα τα σημαδια τα ημιαξονια αλλα δε ξερω πως και γιατι στα πεζω στο αρχικο σταδιο κανουνε ετσι.το μικρο τρανταγμα σε αυτες τις στροφες
Επιστροφή στην κορυφή
gi@nn@kis (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Σεπ 2012, 15:30:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
...καθαρισε πεταλουδα

την καθαρισα με σπρει καρμπυρατερ

Παράθεση:
καθαρισε μπεκ

ερηξα καθαριστικο μπεκ μαζι με ενα τεποζιτο βενζινη κ βγηκα εθνικη για να ξεμπουκωσει

Παράθεση:
τρεμει μονο το πατωμα με 30χλμ και μετα σιγα σιγα εξαφανιζεται κοιτα το ημιαξονιο..

δεν τριζει κατι ουτε τρεμει... αυτο δε θα μου το κανε συνεχεια ???

Arrow συγνωμη βρε παιδια που σας εχω πρηξει με το ρημαδι μου, αλλα εχω απελπιστει... Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Σεπ 2012, 15:49:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αγαπητε στην αρχη ειπες οτι τρεμει.μα τρεμει η δε τρεμει????δε το κανει συνεχεια οχι το κανει μονο σε καποιοες στροφες.σου εξηγησα οτι δεν εχει να κανει με στροφες αλλα με χιλιομετρα.γι αυτο και σου ειπα για πρωτη 2α και 2η στα ιδια χιλιομετρα...για να δεις η να αποκλεισεις...δεν εχει να κανει με το αν ειναι χαλασμενα εντελως.το σταδιο πριν χαλασουνε εντελως ειναι σαν να λεμε οτι χανουνε τη ζυγοσταθμιση τους..αλλα δεν υπαρχει μηχανημα να τα φτιαχνουνε οποτε τα αλλαζουνε..και μετα απο τριαντα χλμευθυγραμιοζνται γι αυτο δε σου το κανει μετα η συνεχεια..
Επιστροφή στην κορυφή
gi@nn@kis (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Σεπ 2012, 17:47:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλιστα ! θα το κοιταξω αυτο που μου ειπες φιλε vasilisalessia ! Wink
Ευχαριστω πολυ παντος !
Επιστροφή στην κορυφή
gi@nn@kis (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Οκτ 2012, 19:23:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετα απο βολτα σημερα, παρατηρησα, πως κ ενω ημουν με 2α ή 3τη, κ ειχα καποια km,μολις αφηνα το γκαζι και ξαναπαταγα οχι τερμα, απαλα πολυ, ενοιωθα οτι σαν να μπερδευε ... (εξου κ το σκουντηγμα)

Arrow φιλε vasilisalessia τσεκαρα αυτο που μου ειπες, με ολες τις ταχυτητες, μεχρι 30km κ δεν ειδα κατι που να με παραξενευει.... παρ ολα αυτα θα το ελεγχω καθε μερα, μηπως αντηλιφθω κατι... Rolling eyes

tnx Wink
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Οκτ 2012, 19:49:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oxi μεχρι 30χλμ...στα 30 χλμ...εκει γυρω..και κοιτα μηπως απο 3 που εχεις σε χαμηλες στροφες βαζεις 2α και γκαζωσεις και αρχισει να σου το κανει..
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Οκτ 2012, 19:50:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καθαρισε αλλαξε φιλτρο αερος και πες μου εχεις πνιχτη?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης