Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Zaxos85 Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (2005)
Ένταξη: 24 Οκτ 2011 Δημοσιεύσεις: 9
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Σεπ 2012, 00:51:28 Θέμα δημοσίευσης: Βοήθεια με 7" gps-tv-mp3 klp... |
|
|
Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα μου έδωσαν ένα 7ιντσο "όλα σε ένα" gps-tv κλπ το οποίο έχει κάποιο πρόβλημα. Η μάρκα του είναι GB Technologies, δεν έχω ιδέα αν είναι κάλο ή μούφα, αλλά ξέρω ότι πριν χρόνια είχε αγοραστεί περίπου 650 ευρώ και δούλευε σε ένα octavia. Το πήγα σε κάποιο κατάστημα που τοποθετεί-επισκευάζει και το κοίταξε. Ρεύμα παίρνει, αλλά η οθόνη-touch δε δουλεύει. Τα δείχνει όλα μπλε και δε δουλεύει το touch. Ο άνθρωπος που το κοίταξε βρήκε εύκολα το πρόβλημα, αλλά δεν μπορεί να βρει ανταλλακτικό ούτε της ίδιας μάρκας ούτε έστω από κάποιο κινέζικο που να ταιριάζει. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο μάστορα που είτε να έχει καλύτερη τύχη με ανταλλακτικά είτε να κάνει καμιά πατέντα, ας μου δώσει καμιά ιδέα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
μονο ΑΕΚ (Χρήστος) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Οκτ 2011 Δημοσιεύσεις: 27
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Σεπ 2012, 15:01:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ναι αλλα δε μας λες ποιο ειναι το προβλημα και τι ανταλακτικο ψαχνεις |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Zaxos85 Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (2005)
Ένταξη: 24 Οκτ 2011 Δημοσιεύσεις: 9
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Σεπ 2012, 19:34:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λυπάμαι αλλά δεν έχω την παραμικρή επαφή με το αντικείμενο! Δεν μπορώ να ξέρω τι ανταλλακτικό είναι αυτό κι αν έχει κάποιο συγκεκριμένο όνομα! Ξέρω μόνο ότι η οθόνη έδειχνε ένα σταθερό μπλε χρώμα (όχι καψίματος) και δεν υπήρχαν καν επιλογές για touch κλπ..Μπορούσα όμως πάνω στο μπλε φόντο να διαβάσω όταν άλλαζα από Radio σε Aux κλπ..Δε θέλω να προσπαθήσετε να με καθοδηγήσετε να το φτιάξω γιατί δεν έχω την παραμικρή ιδέα! Θέλω αν ξέρετε κάποιον που να επισκευάζει τέτοια πράγματα. Όχι κατάστημα που πουλάει και ότι χαλάει το αλλάζει! Κάποιον που να βάζει χέρι και ας φτιαχτει και με πατέντα αν γίνεται.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|