PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μαύρα υγρά στο πίσω μέρος της ζάντας...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Αύγ 2012, 21:05:04    Θέμα δημοσίευσης: Μαύρα υγρά στο πίσω μέρος της ζάντας... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σύντροφοι! πρόβλημα με ξέβρασε στην όμορφη παραλία σας!
πρέπει να είναι πολύ κοινό οπότε ελπίχω να βοηθήσει κάποιος γιατί πρέπει γεράσω με τον τζίτουρά μου όπως και να έχει

λοιπόν

σηκώνω, βγάζω ζάντες και πάω να αλλάξω τακάκια. πως βλέπω το πίσω μέρος από τη δεξιά (ζάντα) πολύ μαυρίλα ρε παιδάκι μου... και μάλιστα φρέσκια... υγρή... γρασάτη. Ρίχνω και ένα βλέφαρο παραμέσα και διακρίνω ένα γενικότερο άπλωμα του φαινομένου... οπότε τράβηξα 2 φωτό, τις παραθέτω και όποιος πιστός με φακό ας φωτίσει την κατάσταση γιατί δεν δείχνει όμορφη...

http://www.doucas.gr/files/DSC_0137.jpg

http://www.doucas.gr/files/DSC_0138.jpg

cheers everybody[/url]

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
teo106 16v 2001 (θεοφιλος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1600 16v 2001

Ένταξη: 15 Οκτ 2009
Τόπος: κερκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Αύγ 2012, 21:34:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μου ,σου εχει κοπει η φουσκα του μπιλιοφορου,και φευγει το γρασσο απο μεσα..... πηγαινε το γρηγοροτερο σε ενα συνεργειο να την αλλαξεις,διοτι αν αδειασει εντελως απο γρασσο,θα μπουν μεσα νερα και σκονες απο το δρομο και θα σου χτυπησει μιπλιοφορο.....

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Αύγ 2012, 22:38:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Σεπ 2012, 11:36:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστώ θερμά!
πρέπει να βγει ημιαξόνιο για αυτή την ιστορία?
ξέρετε πόσο κοστίζει περίπου τέτοια εργασία? (γιατί η φούσκα προφανώς είναι φτηνή)

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Σεπ 2012, 19:49:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι πρέπει να βγει το ημιαξόνιο.

Το κόστος της φούσκας πρέπει να είναι χαμηλό (max 10ευρο).

Απλά πρόσεχε να μην το κινείς πολύ γιατί αν στεγνώσει από γράσο και αρπάξει ο μπιλιοφόρος, πας για άλλο ημιαξόνιο.

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Σεπ 2012, 22:37:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχουν φουσκες που μπαινουν χωρις να βγει το ημιαξονιο,με ενα ειδικο εργαλειο (διαστολέας).... η φουσκα δεν ειναι ακριβη...μεχρι 10-15 ευρω κοστιζει...τωρα,το ποσο θα σου παρει το εκαστοτε συνεργειο να στην αλλαξει,δεν μπορουμε να μαντεψουμε.... παντως δεν κοστιζει και τραγικα αυτη η εργασια.....(μην αργησεις πολυ να το φτιαξεις,θα χτυπησει ο μπιλιοφορος)

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Σεπ 2012, 07:55:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναλογα....ωποσδηποτε πρεπει να λυθει το ακρο....αλλα μπορει να γινει η δουλεια και χωρις να ξεκουμπωσει το ιμιαξονια και κατ επεκταση να πληρωσεις βαλβολινες κλπ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Σεπ 2012, 09:57:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και να προσεξεις στο συνεργειο που θα επιλεξεις να σφιξουν τις φουσκες με τους ειδικους μεταλλικους σφιγκτηρες και οχι με πλαστικο tire-up.
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Σεπ 2012, 11:52:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πήρα Peugeot... 128 θέλουν για να αλλάξουν τη φούσκα και 394 αν έχει χτυπήσει ο μπιλιοφόρος οπότε αλλάζουν όλο το ημιαξόνιο. Ακούω και αυτά για τους σφιγκτήρες...
- Αρχίζω να αναρωτιέμαι πόσο δύσκολο είναι να το κάνω μόνος μου...
- Αυτές οι φούσκες που αναφέρεις που αλλάζουν χωρίς αφαίρεση ημιαξονίου είναι διαφορετικές ή απαιτείται απλά άλλη τεχνική?
βρήκα και αυτό το βίντεο όπου αλλάζουν μπιλιοφόρο χωρίς αλλαγή ημιαξονίου
http://youtu.be/h2XAK2lAZ28

σας ευχαριστώ ξανά όλους!

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Σεπ 2012, 13:44:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aλαζει μονο ο μπλιοφορος απλα ειναι διαδικασια ππου μπορουννα αποφυγουν οποτε αντι να κατσουν να φανε μια ωρα λυσε δεσε για να επισκευασουν ενα ιμιαξονιο τγα βγαζουν και τα δινουν αλλου για επισκευη και μετα τα ξανα βαζουν σαν επισκευασμενα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Σεπ 2012, 17:15:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ειναι δουλεια που θα την κανεις μονος σου..πρεπει να "πιανουν "πολυ τα χερια σου...... οι φουσκες που μπαινουν χωρις να βγει το ημιαξονιο,ειναι ειδικες,και χρειαζονται ειδικο εργαλειο για να περαστουν στο ημιαξονιο...... πηγαινε σε ενα συνεργειο αλλο,οχι σε αντιπροσωπεια....

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
PANOSBR (ΠΑΝΟΣ)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 31 Αύγ 2009
Τόπος: ΤΡΙΠΟΛΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Σεπ 2012, 22:42:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τραβα σε κανα μαστορα της προκοπης,τι παπατζηδες ειναι στη λαιον ρε πο@@@η μου?

η δουλεια γινεται ως εξης,μαζευεται η βαλβολινη δεν ειναι υποχρεωτικο να αλλαχτει,βγαινει εξω το ημιαξονιο και κομματιαζεται και περνας τη νεα φουσκα.ο λογος που πρεπει να βγει εξω το ημιαξονιο ειναι γιατι ο εξωτερικος μπιλιοφορος δεν βγαινει πανω απο το καλαμι του ημιαξονιου και η φουσκα η καινουρια θα περαστει μεσα βγαζοντας τον εσωτερικο μπιλιοφορο.
τη βαλβολινη μετα τη ριχνεις παλι μεσα με συριγγα δεν ειναι και καμια επιστημη τρελη πια Shocked για ενα σωστο μαγαζι ειναι γελοια δουλεια
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2012, 21:00:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε σεις θα τρελαθώ με την κωλολάιον!
Πήγα πήρα τη φούσκα από κει 27ευρώ αλλά νομίζω καλά έκανα γιατί έχει και τους σωστούς σφυγκτήρες και μετά...
πάω σέ έναν άνθρωπο που μου σύστησε ο Γκαγκαστάθης,Citroen Peugeot, που είναι και κοντά στο σπίτι μου (επιτέλους!!). Δεν του αναφέρω καν από που τον βρήκα, το ανεβάζει, το αλλάζει σε 10 λετπά(χωρίς να βγάλει το ημιαξόνιο, αν ήταν του οδηγου θα το βγάζαμε μου είπε), το κατεβάζει κάνουμε και ένα τσιγάρο και μου πήρε...
10 ευρώ!!! (την προηγούμενη είχα περάσει να ρωτήσω και μου είχε πει "κανα 15άρι")...

τα σχόλια δικά σας...

σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2012, 00:49:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια χαρα εκανες. εγινε η δουλεια σου κομπλε.
εγω μια φορα αλλαξα ημιαξονιο και το παλικαρι που το εβαλε, δεν κουμπωσε καλα τον κολιε που σφιγγει την φουσκα του μπιλιοφορου. φευγω απο το συνεργειο παω σπιτι και μολις κατεβαινω βλεπω την ζαντα μεσα στα γρασσα. πηγα πισω και ξανα απο την αρχη
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης