Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
XSive (Τάσος) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 cc 150
Ένταξη: 25 Φεβ 2011 Δημοσιεύσεις: 44
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Αύγ 2012, 16:09:01 Θέμα δημοσίευσης: 206 - Πρόβλημα στη στροφή |
|
|
Τον τελευταίο καιρό οταν στρίβω σε ανοιχτές καμπες μεγάλης ταχύτητας 100 110, ενώ ειμαι σταθερός και βρίσκομαι κάτω από το όριο του αυτοκινήτου, χωρίς ν αφήσω γκάζι, κάνει ένα μικρό χάσιμο το πίσω μέρος, και πολύ μικρή υπερστροφη. Νόμιζα οτι είναι από μειωμένη πίεση του πίσω ελαστικού οταν το βρήκα να εχει μια καρφωμένη βίδα αλλα το κάνει κι αφού το έφτιαξα. Δεν ειναι από φθορά ελαστικών γιατί στο μεσοδιάστημα εβαλα τα εμπρός πίσω και πλέον τα πίσω ειναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Το αυτοκίνητο ειναι 1.6 του 2012 με eibach 2.5cm και bilstein supersport στο 80%.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την XSive στις Σαβ 25 Αύγ 2012, 15:54:32, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
XSive (Τάσος) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 cc 150
Ένταξη: 25 Φεβ 2011 Δημοσιεύσεις: 44
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Αύγ 2012, 15:53:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να επαναφέρω το θέμα μιας κι είναι περίεργο και μετά από αυτό που μου συνέβει χθες, επικίνδυνο.
Ανέβαινα την Κατεχάκη και μετά την μεγάλη ευθεία που ακολουθεί δεξιά ανηφορική, χωρίς να τρέχω και να είμαι σίγουρα μακριά από τα όρια του αυτοκινήτου, λογικά γύρω στα 100χλμ/ώρα, νοιώθω το αμάξωμα να κάνει κάτι σαν μικρή υπερστροφή, με σταθερό γκάζι και τιμόνι. Άκουσα μία άποψη να λέει ότι θέλουν σφίξιμο οι αντιστρεπτικές. Το αμάξι θα το πάω να το κοιτάξουν απλά θα ήθελα την άποψή σας 1ον γιατί την εμπιστεύομαι και μπορεί να σας έχει τύχει και 2ον για να έχω έναν μπούσουλα να ξέρω που να εντοπίσω το πρόβλημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|