Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
george2011 (george) Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.4 (8v)xt 2002
Ένταξη: 01 Αύγ 2012 Δημοσιεύσεις: 1
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Αύγ 2012, 21:56:42 Θέμα δημοσίευσης: προβλημα βενζινης |
|
|
γεια σας ειμαι καινουργιος..το προβλημα μου ειναι το εξης.. εχω ενα πεζο 307 μοντελο 2002 1400 8v..εδω και καιρο εχει κολησει ο δεικτης βενζινης στον πατο...δηλ συνεχεια ρεζερβα...το προβλημα ξεκινησε σιγα σιγα..εβαζα βενζινη δεν ανεβαινε ο δεικτης..ανεβαινε μονο στα 30 ευρο και πανω....καποια στιγμη σταματησε να το κανει και αυτο...επειδη δεν κατεχω απο αμαξια θελω να μου πει καποιος τι προβλημα ειναι αυτο..ποσο μπορει να στοιχισει για να ξερω...οτι αλλο θελετε να μαθετε για το προβλημα ευχαριστως να με ρωτησετε και να σας πω... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giorgos2-0-6 (giorgos) Νέος χρήστης

1999 peugeot 1.4
Ένταξη: 16 Ιούλ 2010 Δημοσιεύσεις: 65 Τόπος: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Αύγ 2012, 23:10:29 Θέμα δημοσίευσης: Re: προβλημα βενζινης |
|
|
george2011 έγραψε: | γεια σας ειμαι καινουργιος..το προβλημα μου ειναι το εξης.. εχω ενα πεζο 307 μοντελο 2002 1400 8v..εδω και καιρο εχει κολησει ο δεικτης βενζινης στον πατο...δηλ συνεχεια ρεζερβα...το προβλημα ξεκινησε σιγα σιγα..εβαζα βενζινη δεν ανεβαινε ο δεικτης..ανεβαινε μονο στα 30 ευρο και πανω....καποια στιγμη σταματησε να το κανει και αυτο...επειδη δεν κατεχω απο αμαξια θελω να μου πει καποιος τι προβλημα ειναι αυτο..ποσο μπορει να στοιχισει για να ξερω...οτι αλλο θελετε να μαθετε για το προβλημα ευχαριστως να με ρωτησετε και να σας πω... |
ουτε εγω σκαμπαζω πολλα αλλα νομιζω πως το προβλημα σου εχει σχεση με το φλοτερ βενζινης.....για αυτο εχω ακουσει οτι δε κανει να δουλευει το αμαξι με λιγη βενζινη......
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΗ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΩΣ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
jimo (Δημητρης) Μόλις έγραψα

Peugeot 106 16v Gti 1999
Ένταξη: 19 Φεβ 2012 Δημοσιεύσεις: 10 Τόπος: Ζωγραφου
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Αύγ 2012, 14:31:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όχι φίλε δεν πρεπει να ειναι φλοτερ,όταν το αφήνουμε συχνά άδειο απο βενζίνη δεν χαλάει το φλοτερ αλλα η αντλία βενζίνης καίγεται επειδή δεν βρέχεται.Παίζει το θέμα να ειναι και ηλεκτρολογικης μορφής.Μην αγχωνεσαι τίποτα δεν ειναι.
Peugeot Fanatics |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
J.KAL Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Μάϊ 2012 Δημοσιεύσεις: 3
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Αύγ 2012, 12:24:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
βγαλε τον πολο της μπαταριας και αστο για κανα 10λεπτο συνηθως ξεκολαει |