PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

προβλημα βενζινης

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
george2011 (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.4 (8v)xt 2002

Ένταξη: 01 Αύγ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Αύγ 2012, 21:56:42    Θέμα δημοσίευσης: προβλημα βενζινης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια σας ειμαι καινουργιος..το προβλημα μου ειναι το εξης.. εχω ενα πεζο 307 μοντελο 2002 1400 8v..εδω και καιρο εχει κολησει ο δεικτης βενζινης στον πατο...δηλ συνεχεια ρεζερβα...το προβλημα ξεκινησε σιγα σιγα..εβαζα βενζινη δεν ανεβαινε ο δεικτης..ανεβαινε μονο στα 30 ευρο και πανω....καποια στιγμη σταματησε να το κανει και αυτο...επειδη δεν κατεχω απο αμαξια θελω να μου πει καποιος τι προβλημα ειναι αυτο..ποσο μπορει να στοιχισει για να ξερω...οτι αλλο θελετε να μαθετε για το προβλημα ευχαριστως να με ρωτησετε και να σας πω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
giorgos2-0-6 (giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

1999 peugeot 1.4

Ένταξη: 16 Ιούλ 2010
Τόπος: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Αύγ 2012, 23:10:29    Θέμα δημοσίευσης: Re: προβλημα βενζινης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

george2011 έγραψε:
γεια σας ειμαι καινουργιος..το προβλημα μου ειναι το εξης.. εχω ενα πεζο 307 μοντελο 2002 1400 8v..εδω και καιρο εχει κολησει ο δεικτης βενζινης στον πατο...δηλ συνεχεια ρεζερβα...το προβλημα ξεκινησε σιγα σιγα..εβαζα βενζινη δεν ανεβαινε ο δεικτης..ανεβαινε μονο στα 30 ευρο και πανω....καποια στιγμη σταματησε να το κανει και αυτο...επειδη δεν κατεχω απο αμαξια θελω να μου πει καποιος τι προβλημα ειναι αυτο..ποσο μπορει να στοιχισει για να ξερω...οτι αλλο θελετε να μαθετε για το προβλημα ευχαριστως να με ρωτησετε και να σας πω...

ουτε εγω σκαμπαζω πολλα αλλα νομιζω πως το προβλημα σου εχει σχεση με το φλοτερ βενζινης.....για αυτο εχω ακουσει οτι δε κανει να δουλευει το αμαξι με λιγη βενζινη......

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΗ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΩΣ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
jimo (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 16v Gti 1999

Ένταξη: 19 Φεβ 2012
Τόπος: Ζωγραφου

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Αύγ 2012, 14:31:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι φίλε δεν πρεπει να ειναι φλοτερ,όταν το αφήνουμε συχνά άδειο απο βενζίνη δεν χαλάει το φλοτερ αλλα η αντλία βενζίνης καίγεται επειδή δεν βρέχεται.Παίζει το θέμα να ειναι και ηλεκτρολογικης μορφής.Μην αγχωνεσαι τίποτα δεν ειναι.

Peugeot Fanatics
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
J.KAL 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Μάϊ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Αύγ 2012, 12:24:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βγαλε τον πολο της μπαταριας και αστο για κανα 10λεπτο συνηθως ξεκολαει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης