PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Moter para8urou sunodigou. (207 rallye, 2008)

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
soulos6 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6T

Ένταξη: 03 Νοέ 2008
Τόπος: GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Αύγ 2012, 14:40:32    Θέμα δημοσίευσης: Moter para8urou sunodigou. (207 rallye, 2008) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kalispera.
Ton teleuteo kairo, sto anebokatebasma tou para8urou, argei na anoiksei/kleisei se sugkrisi me pio prin kai panta pio arga apo auto tis portas tou odigou.
Einai proeidopoihsh oti to moteraki ta ftunei h' mporei na ginei kapoia ergasia prolipsis?(eimia skrapas apo hlektrologika, se periptwsi pou fanei se kapoious xazi i erwtisi).
Euxaristw gia to xrono sas.

Μην τρέχεις!!!!!Ζαλίζομαι!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Argiroslm (Τασος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207rc lemans

Ένταξη: 09 Ιούν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Αύγ 2012, 18:26:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα φιλε μου...για αρχη αν μπορεις βγαλε την ταπετσαρια και παρε ενα σπρει γρασου και ριξε στις ντιζες και στους οδηγους!!!το πιο πιθανο να ειναι απο κει... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Αύγ 2012, 18:55:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ για το γράσο σε ντίζες και μηχανισμό, αλλα στους οδηγούς νομιζω οτι δεν ειναι οτι καλυτερο, μετα ισως κολλησει χειρότερα. Ενας φίλος μου έλεγε οτι σε συνεργείο ρίχνουν ταλκ στους οδηγούς... Rolling eyes

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Argiroslm (Τασος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207rc lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Αύγ 2012, 19:05:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μακη αν βαλεις ταλκ στους οδηγους Surprised θα γινει λασπη μαζι με το γρασσο που εχουν απο το εργοστασιο!!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Αύγ 2012, 19:11:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Argiroslm έγραψε:
μακη αν βαλεις ταλκ στους οδηγους Surprised θα γινει λασπη μαζι με το γρασσο που εχουν απο το εργοστασιο!!! Wink

Εχουν γράσσο απο το εργοστάσιο? Γιατι απ οτι εχω δει ειναι στεγνοι. τα λαστιχα μεσα στα οποια κινειται το τζαμι, εχουν απο μεσα ενα ειδος επένδυσης και δεν νομιζω οτι εχουν λίπανση, αλλωστε αν προσεξεις το τζαμι ειναι πεντακαθαρό απο γράσα κλπ αν το βγάλεις εκτός οδηγων...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Argiroslm (Τασος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207rc lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Αύγ 2012, 19:15:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Argiroslm έγραψε:

Εχουν γράσσο απο το εργοστάσιο? Γιατι απ οτι εχω δει ειναι στεγνοι. τα λαστιχα μεσα στα οποια κινειται το τζαμι, εχουν απο μεσα ενα ειδος επένδυσης και δεν νομιζω οτι εχουν λίπανση, αλλωστε αν προσεξεις το τζαμι ειναι πεντακαθαρό απο γράσα κλπ αν το βγάλεις εκτός οδηγων...

εχουν γρασσο απο το εργοστασιο!!!και στα ροδακια που ειναι οι οδηγοι και στις ντιζες και στου οδηγους τους μεταλικους και στα πλαστικα που ειναι κοντρα!!!και οσο για το τζαμι δεν εχει καμια επαφη με τους οδηγους μιας και κραταει πανω σε δυο πλαστικες βασεις το οποιο καθεται το τζαμι!!!!η επενδυση που λες ειναι η μονοση αναμεσα στην ταπετσαρια με την πορτα!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Αύγ 2012, 19:18:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ δεν επιμένω, αλλωστε δεν εχω ασχοληθει με το αντικειμενο! Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Argiroslm (Τασος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207rc lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Αύγ 2012, 19:20:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
οκ δεν επιμένω, αλλωστε δεν εχω ασχοληθει με το αντικειμενο! Wink

δεν υπαρχει θεμα φιλε μακη....ανταλαγη αποψεων κανουμε!!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
soulos6 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6T

Ένταξη: 03 Νοέ 2008
Τόπος: GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Αύγ 2012, 02:14:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

euxaristw gia tis sumboules kai to xrono sas.
8a kanw to peirama stin prwti eukairia.

Μην τρέχεις!!!!!Ζαλίζομαι!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης