Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
nfx1587 Μέλος

Ένταξη: 17 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 149
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούν 2012, 11:23:44 Θέμα δημοσίευσης: διάρρηξη / immobilizer |
|
|
Παιδιά, έγινε απόπειρα διάρρηξης στο 107 ενός γνωστού. Στράβωσαν την κλειδαριά του οδηγού. Μπήκε απ του συνοδηγού, αλλά δεν μπορεί να βάλει μπρος γτ έχει κλειδώσει το immo
Τι επιλογές έχουμε για να πάρει μπρός να το πάμε στο συνεργείο; Χωρίς να έρθει γερανός (δεν το καλύπτει η ασφαλιστική του)
Μόλις διάβασα κάπου ότι μπορώ να αποσυνδέσω την μπαταρία για λίγο, να την συνδέσω και να ξανασυγχρονίσω το κλειδί. Ισχύει αυτό (και πως γίνεται ο συγχρονισμός στο 107;) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie-206 (Αστραπόγιαννος) Έχω ξεφύγει !!!

207 522 whp
Ένταξη: 14 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 1753 Τόπος: Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούν 2012, 18:19:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να πληρώσει φορτηγό να τον πάρει...
Δε νομίζω οτι μπορεί να κάνει και πολλά αλλα εκτός αυτού οτιδήποτε άλλο γύρω απο τη φύση του 'πως βάζω μπρός ένα αμάξι με immo' δε νομίζω πως αρμόζει σε δημόσιο φόρουμ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
andreas_xania (Ανδρέας) Νέος χρήστης

106 XSi 1.6 8v
Ένταξη: 27 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 55
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούν 2012, 20:12:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
reselie-206 έγραψε: |
Δε νομίζω οτι μπορεί να κάνει και πολλά αλλα εκτός αυτού οτιδήποτε άλλο γύρω απο τη φύση του 'πως βάζω μπρός ένα αμάξι με immo' δε νομίζω πως αρμόζει σε δημόσιο φόρουμ |
δεν νομιζω οτι ρωταει πως βγαινει off το immo αλλα πως να το βαλουν μπροστα με το δικο του κλειδι τωρα που εχει μπλοκαρει..
νομιζω..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|