PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θελω να αγορασω μεταχειρισμενο 206
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
touristas7 (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Ιούν 2012
Τόπος: naxos

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιούν 2012, 19:57:00    Θέμα δημοσίευσης: Θελω να αγορασω μεταχειρισμενο 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια γεια σας,
επειδει εχω ψιθει να αγορασω 206 μεταχειρισμενω θελω να μου λισετε καποιες αποριες....Αν ειναι ευκολο!
Πρωτα απ ολα θα ηθελα να μαθω ποιες ιταν οι εκδοσεις που βγηκαν απο το 2004 εως το 2006....ή και ποιο μετα δεν ξερω ακριβως να σας πω...παντως σε αυτες τις χρονολογιες.
Ευχαριστω Very happy
ΥΣ: σορρυ για τα ορθογραφικα Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 11:06:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1.4-1.6?
Επιστροφή στην κορυφή
touristas7 (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 11:24:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1,4 Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 11:29:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποιος ο λογος?
ιδια ασφαλεια τελη κλπ
και ο 1.6 ειναι ιδια καυσιμα γιατι δε καιει αν δε το πατας
και ειναι αιωνες πιο αξιοπιστος και ευκολος στη συντηρηση...

κοινως ειναι εγκλημα να παρεις με τα 90αλογα
εκτος αν δε σε φτανουν λεφτα και πας για τα 75
αλλα με 4 και λιγο υπομονη βρισκεις καλο 1.6gti Wink
Επιστροφή στην κορυφή
touristas7 (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 12:12:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν μπορεις και ειναι αυκολο πες μου και για 1,6 και για 1,4...
εγω δεν εχω θεμα να παρω 1,6 , απλα επειδη δεν θα μπει στο ονομα μου μαλλον μπορω μεχρι 1,4 νομιζω δεν ξερω σιγουρα(κατι γινετε επειδη σε εκεινον που 8α μπει στο ονομα του το αυτοκινιτο εχει και αλλα στο ονομα του και μεχρι καποιο οριο νομιζω μπορω να παρω)...για αυτο πες μου και τα δυο και θα κινιθω αναλογως Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 12:26:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θα εχεις προβλημα λογικα στο να παρεις 1.4 ή 1.6
Παρε 1.6 με κλειστα ματια...βελτιωνεται ευκολα και ειναι πολυ καλο μοτερ..αλλωστε η διαφορα στη τιμη με το 14αρι ειναι αμελητεα
Και με ενα ποσο της ταξης των 2.000-2.500 ευρω θα εχεις ενα γρηγορο και στριφτερο αυτοκινητο Wink
Επιστροφή στην κορυφή
touristas7 (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 12:34:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα δεν θελω να το βελτιωσω οταν το παρω,δηλαδη δεν το εχω καν στο μυαλο μου αυτο...απλα θελω ενα αμαξακι που να μου αρεσει,να κανω τιν δουλιτσα μου και να το παταω που και που Razz
Επιστροφή στην κορυφή
touristas7 (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 12:41:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απλα θελω να μου πειτε τις εκδοσεις που εχει βγαλει για να ξερω τι να επιλεξω Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 12:46:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οσον αφορα το θεμα με την κυριοτητα μπορεις να το εχεις μισο μισο με το αλλο ατομο και ετσι και εσυ θα εισαι ενταξει με τα κυβικα και ο αλλος δε θα επιβαρυνθει πολυ Cool για τα κυβικα τωρα οπως σου τα ειπαν τα παιδια.. αμελητεες οι οικονομικες διαφορες μεταξυ 1.4 και 1.6 οποτε (εχοντας το 1.6) θα στο προτεινα..

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 12:47:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

touristas7 έγραψε:
απλα θελω να μου πειτε τις εκδοσεις που εχει βγαλει για να ξερω τι να επιλεξω Very happy

Η καλυτερη επιλογη για την εκδοση ειναι το 1.6 Gti Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
touristas7 (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 12:51:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν δεν υπαρξει προβλιμα με 10000000 το 1,6 Very happy και τι χρονολογια ειναι αυτο παιδια? γιατι αυτο με ενδειαφερει κιολας Smile
Επιστροφή στην κορυφή
touristas7 (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 13:36:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Manos206 έγραψε:
touristas7 έγραψε:

Η καλυτερη επιλογη για την εκδοση ειναι το 1.6 Gti Wink

θα το ψαξω Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 13:42:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

touristas7 έγραψε:
αν δεν υπαρξει προβλιμα με 10000000 το 1,6 Very happy και τι χρονολογια ειναι αυτο παιδια? γιατι αυτο με ενδειαφερει κιολας Smile

Εβγαζε απο το 04 μεχρι το 06 που σε ενδιαφερει. Αναλογως το ποσα χρηματα διαθετεις επιλεγεις.. Οι διαφορες δεν πρεπει να ειναι μεγαλες.. (γι αυτο ας μιλησουν οι κατοχοι) Wink

Επιστροφή στην κορυφή
touristas7 (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 14:46:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και τι καταναλωση εχει το gti? Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
touristas7 (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 19:48:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Manos206 έγραψε:
touristas7 έγραψε:

Εβγαζε απο το 04 μεχρι το 06 που σε ενδιαφερει. Αναλογως το ποσα χρηματα διαθετεις επιλεγεις.. Οι διαφορες δεν πρεπει να ειναι μεγαλες.. (γι αυτο ας μιλησουν οι κατοχοι) Wink

και ποσο παιζεται η τιμι σε αυτα? Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Ιούν 2012, 11:33:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TO diko moy teleios Μαμα με αρκετη κινηση και κεντρο και εθνικη εχει τα τελευταια 6000χλμ μεση 6.9 (τωρα εχει ανεβει 7 λογω αρκουδισιον)
στο τριπ αυτο

πραγματικη 0.2-0.3 πιο πανω Wink

ειναι παρα πολυ οικονομικο για τα δεδομενα του κυβισμου του
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Ιούν 2012, 13:10:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον φιλε μου εαν ο τυπος που θα του το γραψεις εχει και αλλο στο ονομα του εξαρταται το κιβυσμο του αλλου αμαξιου που εχει στη κατοχη του συν το ετησιο εισοδημα του για να μπορει να αντεπεξελθει σε αναλογως 1.4 η 1.6.για το 1.6 υπαρχει μια περιπτωση εαν δε το καλυψει 100%να πληρωσεις και κατι παραπανω στην εφορια το χρονο...το ποσο δε το γνωριζω.παντα στη περιπτωση που δε μπορει να το δικαολογησει.για να το γραψετε μισο μισο θα πρεπει και εσυ να δουλευεις η να εχεις καποιο εισοδημα..αν το γραψει σε σενα και εσυ δε δουλευεις μπορει και ειναι συγγενης σου κοιτα μηπως το κανει σαν δωρεα και αυτο νομιζω μετα απο ενα χρονο κυριοτητας του στο ονομα του..το 1,4 16ν 206 ειναι αρκετα σβελτο και καιει λιγοτερο.δεν εχει βαρυ σασι..ειναι γενικως αρκετα συμπαθητικο σαν συνολο.βεβαια τελη κυκλοφοριας κλπ ειναι τα ιδια με το 1.6 νομιζω.για ζημιες επειδη μιλαμε για μεταχειρισμενο ειναι λαχειο ειτε για 1,4 ειτε για 1.6.το 1.6 σιγουρα ειναι πιο δυνατο αρκετα θαλεγα.και λιγο παραπανω εως πολυ οταν πιεστει..αλλα ειναι πολυ γρηγορο αμαξι και βελτιωνεται πολυ πιο ευκολα.το 1,4 το 16ν ειναι πιο ηπιο αλλα σβελτο για το κυβισμο του,εχει μεταβλητο χρονισμο ειναι πολυ ελαστικο και δε σε ενοχλει να το δουλευεις σε χαμηλες στροφες.οι xs εκδοσεις του 1,4 16ν τα προσπεκτους που ειχανε βγει λεγανε οτι εχουνε και πιο κοντες σχεσεις απο τα υπλοιπα.τωρα αν εσυ εισαι του γκαζιου και αντεχει το εισοδημα που λεγαμε αρχικα οκ 1.6 σιγουρα.αν παλι οχι το 1,4 16ν ειναι καλη επιλογη.απλα προσεχε να το ελενξεις οσο μπορεις καλυτερα..και να κανεις καλη συντηρηση.ελπιζω να βοηθησα
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Ιούν 2012, 13:12:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ηθελα να πω οτι καιει λιγο παραπανω εως πολυ οταν πιεστει Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
touristas7 (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Ιούν 2012, 14:53:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω παρα πολυ παιδια για την βοηθεια σας Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Ιούν 2012, 15:09:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

egω παντως να το ξαναπω
αν εχεις μπει 10-20φορες σε συνεργειο πεζο δε παιρνεις 90αρι που να σου το χαριζουν

καλυτερα χιλιες φορες το 75αρι αν δε σε παιρνουν τα λεφτα για 1.6
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης