Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
thodwrhs (thodwrhs) Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967
Ένταξη: 19 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 678 Τόπος: πατρα-ροδος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιούν 2012, 18:48:20 Θέμα δημοσίευσης: καθαρισμα μπεκ και πεταλουδας για 106 1.1 κουικσιλβερ |
|
|
πως γινεται ρε παιδια?τα μπεκ ξερω οτι θελουν τσιμουχακια σε τι μηχανημα τα βαζουμε??? η πεταλουδα εχει τιποτα λαστιχακια που πρεπει να αλλαξω οταν την βγαλω ??? δωστε φωτα να τα κιανω μονος πριν παω συνεργειο :Ρ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 08:52:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τα μπεκ μπαινουν σε μηχανημα υπερηχων...
80-100 ευρω περιπου το καθαρισμα τους.
σου κανουν και ογκομετρηση.
βασικα αν τα βγαλεις και κανεις ογκομετρηση και ειναι σωστα μην τα καθαρισεις στο μηχανημα υπερηχων. τζαμπα τα λεφτα.
βαλτα καλυτερα σε κανα δυαλημα καθαριστικου επαφων. και αστα να μουλιασουν.
σε αναλογο thread εδω μεσα πριν κανα 2-3 χρονια εχω αναφερει στορυ πως εκει που πηγα να μου τα καθαρισουν , και ενω μου εκαναν ογκομετρηση πριν και δεν ειχαν προβλημα, οταν πηγαν να τα καθαρισουν χαλασαν το ενα με αποτελεσμα να μου ζητανε να πληρωσω καινουριο. στο τελος μου βρηκαν αυτοι μεταχηρισμενο και το πληρωσα εξτρα 25 ευρω.
για ρτην πεταλουδα εχει μια λαστιχενια φλατζα στα 1.6. σε σενα μαλλον κατι αναλογο. αλλα δεν χαλαει αυτη την ξαναχρησημοποιειες.
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thodwrhs (thodwrhs) Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967
Ένταξη: 19 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 678 Τόπος: πατρα-ροδος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 13:15:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: | τα μπεκ μπαινουν σε μηχανημα υπερηχων...
80-100 ευρω περιπου το καθαρισμα τους.
σου κανουν και ογκομετρηση.
βασικα αν τα βγαλεις και κανεις ογκομετρηση και ειναι σωστα μην τα καθαρισεις στο μηχανημα υπερηχων. τζαμπα τα λεφτα.
βαλτα καλυτερα σε κανα δυαλημα καθαριστικου επαφων. και αστα να μουλιασουν.
σε αναλογο thread εδω μεσα πριν κανα 2-3 χρονια εχω αναφερει στορυ πως εκει που πηγα να μου τα καθαρισουν , και ενω μου εκαναν ογκομετρηση πριν και δεν ειχαν προβλημα, οταν πηγαν να τα καθαρισουν χαλασαν το ενα με αποτελεσμα να μου ζητανε να πληρωσω καινουριο. στο τελος μου βρηκαν αυτοι μεταχηρισμενο και το πληρωσα εξτρα 25 ευρω.
για ρτην πεταλουδα εχει μια λαστιχενια φλατζα στα 1.6. σε σενα μαλλον κατι αναλογο. αλλα δεν χαλαει αυτη την ξαναχρησημοποιειες. |
80 100???? ωραιο γενικο σερβις ο ντινος απο θεσαλονικη μου παιρνει τα μισα σχεδον μουλιασμα και τελειωνει το πανηγυρι... χαχαχαχαχα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|