Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Downhill (Θανάσης) Δραστήριο μέλος

308 Gt
Ένταξη: 09 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 257 Τόπος: Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2013, 12:20:29 Θέμα δημοσίευσης: SOS ερώτηση σχετικά συνεργείο |
|
|
αγορασα πρόσφατα ενα μεταχειρισμένο 308gt το οποιο εκανε ενα θορυβο στο πρωινό ξεκινημα και μετα απο διάγνωση στην Lion εβγαλε πρόβλημα εντατήρα.
το αυτοκίνητο εχει απο τον αντιπρόσωπο που το πήρα 1 μήνα εγγύηση αλλα δεν δεχεται την διάγνωση της peugeot και θέλει να το δεί δικός του ανθρωπος
εχετε λοιπον καμία αποψη για το παρακάτω συνεργείο?
GARAGE SPORT TUNING PAPAVASILIOU (ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ) στο κερατσίνι?
θα βγάλω άκρη η θα πάω σε κανενα άσχετο να μου κρύψουν το πρόβλημα για κανα μήνα και μετά θα μου το ξαναβγάλει?
Careful What You Wish You may Regret It
Careful What You Wish You Just Might Get It |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
actinf Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye (2008)
Ένταξη: 11 Ιαν 2013 Δημοσιεύσεις: 69
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2013, 14:18:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ θα ήθελα να μας πεις τον μαντρά από όπου το πήρες, ώστε να ξέρουμε και εμείς ότι ο συγκεκριμένος απλά δίνει ψεύτικες εγγυήσεις...
Είναι τουλάχιστον γελοίο να μην δέχεται την διάγνωση της επίσημης. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vasilisalessia (vasilis) Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v
Ένταξη: 07 Σεπ 2010 Δημοσιεύσεις: 539
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2013, 14:56:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
actinf έγραψε: | Εγώ θα ήθελα να μας πεις τον μαντρά από όπου το πήρες, ώστε να ξέρουμε και εμείς ότι ο συγκεκριμένος απλά δίνει ψεύτικες εγγυήσεις...
Είναι τουλάχιστον γελοίο να μην δέχεται την διάγνωση της επίσημης. |
το αμαξι προφανως ειχε ηδη το προβλημα κιολα..ναι ναι το ονομα του εννοειται...+10000 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2013, 15:28:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μην δεχτεις καμια αλλα διάγνωση, του τυπου "ετσι κανουν αυτα","ειναι μεχρι να ανεβασει λάδια" και άλλες τετοιες παπ***ές, τα εχουμε ξανακουσει πολλες φορές. Το προβλημα ειναι διαπιστωμένο και σύνηθες. Απλα απαιτησε να φτιαχτει, ειναι αδυνατο να μπαλώσουν το προβλημα προσωρινα με καποιο τρόπο.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Gt
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2013, 16:23:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το όνομα του μαντρά δεν ειμαι ακόμα σίγουρος αν πρέπει να το γράψω γιατί οντως οι καιροι ειναι δύσκολοι και κανείς δεν εμπιστεύεται ούτε τον ποπό του. Θα δώ πως θα συμπεριφερθεί συνολικά και εννοείται πως δεν θα λυπηθώ τίποτα. Ενδεικτικά αναφέρω δε οτι ακόμα και στη Lion που μου εβγαλαν ενα φιρμάνι 540ε μου είπανε οτι δεν εβγαλε σφάλμα το διαγνωστικό και οτι μονο ακουσανε τον θόρυβο το πρωί. εξού και η λιστα των προληπτικών αλλαγών που παραθέτω παρακάτω...
Τώρα ποιος εμπιστεύεται ποιον πείτε μου? Σιγουρα στην πεζό θα ήμουν ήσυχος οτι οι εργασίες γίνανε, αλλα για το αν ειναι απαραίτητες θα ήθελα μία απαντηση απο καποιον που ξέρει. Μετά θα προχωρήσω και σε ονοματα.
Ανταλλακτικά
00000805Κ1 Γρανάζι εκκεντροφ και βίδα
00000805Κ3 Γρανάζι εκκεντροφ και βίδα
00000816Η9 ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ
0000081829 ΠΕΛΜΑ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
0000081830 ΟΔΗΓΟΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΣΥΣ ΧΡΟΝ
0000081831 ΟΔΗΓΟΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΣΥΣ ΧΡΟΝ
0000082026 ΠΕΙΡΟΣ
00000513C8 ΓΡΑΝΑΖΙ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
00000829G3 ΤΕΝΤΩΤΗΡΑΣ ΣΥΣ ΧΡΟΝ
00000249Ε6 ΤΣΙΜΟΥΧΑ ΚΑΠΑΚΙΟΥ ΚΥΛΙΝΔΡΟΚΕΦΑΛΗΣ
00000249Ε7 ΤΣΙΜΟΥΧΑ ΚΑΠΑΚΙΟΥ ΚΥΛΙΝΔΡΟΚΕΦΑΛΗΣ
00000513Ε1 ΜΟΥΑΓΙΕ ΤΡΟΧΑΛΙΑΣ ΣΤΡΟΦΑΛΟΦΟΡΟΥ
00000514C8 ΤΣΙΜΟΥΧΑ ΣΤΕΓΑΝ ΣΤΡΟΦΑΛΟΦΟΡΟΥ
ΠΑΚΕΤΑΚΙ ~317Ε + ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΟΛΟ 540 ΜΕΙΩΝ 15%
-------------------------------------
Λοιπον, επι του θέματος...
Πήγα το αυτοκίνητο σήμερα στο παραπάνω συνεργείο. Πρώτη εντύπωση ήταν θετική οτι το παιδί γνωρίζει. Μάλιστα το προχώρησε παραπέρα το θέμα και μου είπε οτι αν όντως υπαρχει θέμα και το φτιάξουμε και δεν διορθωθεί η αποδοση θα κοιταξουμε και αντλία υψηλής. Οπως και νάχει φάνηκε να τον κατεχει τον κινητήρα.
Δυστυχώς ομως το θέμα του εντατήρα ειναι ενα πρόβλημα που πρεπει να αφήσεις τον κινητήρα να κρυώσει και μετά να τον ακούσεις (αν εχω διαβασει και εγω σωστά...)
οποτε αναγκαστικά το άφησα μέσα γιατί τα παιδιά σχολάνε στις 6. Αρα, αυριο το πρωί τηλέφωνο και κατευθείαν επισκεψη στο συνεργείο να "επιβλέψω" τις εργασίες...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Gt
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2013, 16:24:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
makis106 έγραψε: | ειναι αδυνατο να μπαλώσουν το προβλημα προσωρινα με καποιο τρόπο. |
αυτό που λές με ηρεμεί καπως γιατί αυτό ειναι και ο κύριος φόβος μου. Να δουμε πώς θα συμπεριφερθεί και ο πωλητής ως προς την εγγύηση.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Gt
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2013, 16:39:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ο μάστορας μου έιπε οτι πρώτα μετράμε την καδένα. Αν δεν εχει "αρπάξει" αλλάζουμε γλίστρες και δεν θυμάμαι τι άλλο. Αν εχει "αρπάξει" πάμε για πλήρες σετ χρονισμού, τα κατεβάζουμε όλα...
μπορεί μήπως καποιος να μου πεί τι περιλαμβάνει ένα ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ για THP?
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Gt
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιαν 2013, 18:13:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Resume της κατάστασης
μέχρι στιγμής για το πάραπάνω συνεργείο μονο καλά λόγια εχω να πώ αλλα απο οτι φαίνεται έχουμε ακόμα δρόμο.
Το αυτοκίνητο μπήκε για χρονισμό. Τον κάναμε. Αλλάξαμε ξανά λάδια και μπουζί γιατί το τέταρτο έδειχνε λίγο ταλαίπωρο (αν προλάβω θα ανεβάσω αργότερα φώτος). Απο ανταλλακτικά μπήκανε τα εξής:
Βίδες εκεντροφόρου, γλύστρα, τεντωτήρας. Η καδένα μετρήθηκε οκ και δεν αλλάχτηκε. Σήμερα δεν μπορεσα να πάω απο εκεί αλλα το παιδί μου ειπε οτι το πηρε το αυτοκίνητο και δεν πήγαινε μία (για την ακρίβεια μου είπε ειναι μεταξύ ατμοσφαιρικού και 150αρίου και με τίποτα οπως πρεπει να πηγαίνει το 175). ΠΑρότι χρονίστηκε. Μου είπε οτι ξαναέκανε την διαδικασία και οτι δεν ειναι πλέον θεμα χρονισμού και κοιτάει παραμέσα. Ελεγξε σκάστρα και τουρμπο και βρήκε ενα θέμα στην waste gate. Οποτε μου λεει παμε για turbo. Το αυτοκίνητο χαμηλα τραβάει αλλά ψηλά ψοφάει. (ψηλά οταν λέμε μετα τις 3.000 στροφές). Οποτε πάλι καλα που το καταλαβα νωρίς γιατί μετα θα έτρεχα και δεν θα έφτανα. Αν είσαι λίγο άσχετος απο τούρμπο δεν το καταλαβαίνεις εύκολα. (Μολις το είπα στην γυναίκα μου μου είπε "δηλαδή μετα την επισκευή θα πηγαίνει πιό γρήγορα? Αστο. Θα πηγαίνω για δουλειά με το μετρό..." . Και εμένα απο 90 αλογάκια που είχα μου φάνηκε πύραυλος...)
αυριο θα έχω πλήρη γνωμάτευση και αντίδραση μαντρά. Οποτε αύριο θα δείξει αν θα έχουμε αντιδράσεις και γκρίνιες.
εχθές που ήμουν εκεί δεχτηκε να καλύψει εργασίες και ανταλλακτικά. Ομως τώρα αν ειναι τουρμπο μιλάμε για 1800ε.
για όσους περιμένουν όνομα αντιπροσώπου
www.Bitros.com
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot307 1.4 16v
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιαν 2013, 18:23:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τα καλυπτει ολα ο τυπος χωρις δευτερη κουβεντα φιλε μου.ειναι εγγυηση το αμαξι...σου ειπε ενα μηνα μηχανικα?τελειωσε το θεμα.περα απο τα αναλωσιμα ολα τα αλλα ειναι εγγυηση.οχι οτι μεσα σε 15 μερες θα τα εχεις φαει και τα αναλωσιμα αλλα ετσι ειναι οι εγγυησεις.αναλωσιμα εννοω τακακια και τετοια.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Gt
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιαν 2013, 18:38:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ρε σύ επρεπε να πάρω κανα παιδί απο το κλάμπ να το δοκιμάσουμε το αυτοκίνητο αλλά ποιόν να αγγαρεύεις.... τελοσπάντων, τώρα που μπλέξαμε, σκάσε και κολύμπα! Μάλλον με το που θα το φτιάξω θα το φέρω απο το κλαμπ να το "περάσουν" ολοι μία να μου πούν οτι έιναι οκ και μετά θα ηρεμήσω!
Οταν αγόραζα το αυτοκίνητο μου λεει εχω 2 ασφάλειες. Μία ειναι τύπου ασφαλιστικής ετήσια και δεν καλύπτει τουρμπο και μία μόνο για 1 μήνα και καλύπτει ολα τα μηχανικά (καί τουρμπο) αλλα όχι τα ηλεκτρικά. Μάλιστα αυτή η ασφάλεια ήταν και η "διαφήμισή" του...
Ε, πήρα τον μήνα. Ο δικηγόρος λεει οτι ειμαι καλυμένος. Ελπίζω να ειναι αχρείαστος...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot307 1.4 16v
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιαν 2013, 19:00:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
βεβαιως και εισαι καλυμενος.μονο μη παιξει καμμια δουλεια με τον μηχανικο..αυτο μονο δε ξερω...αμα μπλεξεις με τετοιες δουλειες... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Gt
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2013, 19:44:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ελα και το depollution fault τωρα!!!!!
Ακομα δεν βρεθηκε τι ΠΑΙΖΕΤΑΙ
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Gt
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2013, 14:17:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τελικά παμε για αλλαγή τουρμπο.
κωδικός σφάλματος P0299
μετά θα κανω και γενικό απολογισμό να το κλείσω το τοπικ... (ευχαριστώ οσους απάντησαν)
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Gt
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιαν 2013, 20:29:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το θέμα σηκώνει λίγο ακόμα κουβέντα πριν το κλείσω.
οποιος έχει χρόνο αν μπορεί ας κοιτάξει λίγο εδώ το διάγραμμα δυναμομέτρησης μετά την αλλαγή τουρμπίνας...
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=507868#507868
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιαν 2013, 20:59:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βλεπεις να διορθωθηκε στο δρομο?
Αληθεια τι βενζινη βαζεις?
Παρ επιπτοντως το p0299 ειναι ν75 και οχι τουρμπινα 
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Gt
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιαν 2013, 21:07:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν μπορώ να πώ με σιγουριά. Σήμερα με την κίνηση πιό γρήγορα πήγαινες με πατίνι παρά με το αυτοκίνητο. Πρεπει να το πάω για ένα 0-100 να δώ.
Βενζίνη μόνο 100άρα ΕΚΟ και 97άρα shell
Ν75 αλλάχτηκε
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Gt
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιαν 2013, 21:09:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
LONGSHOT....
Υπάρχει κανένας με 175άρι μαμά πρόθυμος να το πάμε καμία βόλτα να μου πεί άποψη????? 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Gt
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2013, 09:41:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να κλεινει και αυτό το θέμα, θα τα πάρω με την σειρά και δείξτε λίγο υπομονή γιατί ακολουθεί σεντόνι:
Πρώτον: Ο νικος με το αλφάδι αποδείχτηκε γάτα. Ο χρονισμός ήταν άψογος. Μετά απο πολλαπλά τσεκαρίσματα όσων μου έλεγε με αντιπροσωπεία και με παιδιά απο φορουμ, ο μάστορας αποδείχθηκε αρκετά (οχι εντελώς) τίμιος. Λογικό αν σκεφτείς οτι απο την μία ειχε τον μαντρά και απο την άλλη εμένα να ειμαι με το κινητό στο χέρι και να κάω google καθετί μου λεει. Και αφού αποκαταστήσαμε την φήμη του κακομοιρου μάστορα πάμε παρακάτω...
Καταρχάς λίγα λόγια για τους αισθητήρες πίεσης ελαστικών:
Εδώ και καιρό στο αυτοκίνητο μου άναβε λαμπάκι "tyre pressure not monitored". Αυτό το warning ανάβει απο τότε που άλλαξα λάστιχα ενώ η lion μου είχε πεί οτι ο πίσω δεξιά αισθητήρας έχει χαλάσει.
τις προάλλες λοιπόν το παραπάνω warning συνοδεύτηκε απο STOP και "tyre puncture". Και ποιός αισθητήρας ήταν? Ω ναί, ο κουλός πισω δεξιά αισθητήρας! Στα διάλλα κονσερβοκούτι με κούρασες! Ρε θα σε κανονίσω εγώ. Για να μήν με ζαλίζουν τα flase alarm, το πήγα και μου σβήσανε απο το BSI τους αισθητήρες μπάς και ησυχάσω.
Για να μήν τα πολυλογώ μεχρι προχθές είχαμε κάνει τις εξής εργασίες στο αυτοκίνητο:
1.χρονισμό, εντατήρα, βίδα, γλύστρα. Μπουζί, λάδια.
2.δυναμομέτρηση -> αποτέλεσμα περιπου 130hp
3.αλλαγή σκάστρας
4.αλλαγή ν75
5.τσεκ το exhauster, την υψηλής πίεσης, τον καταλύτη, την βαλβίδα αναστροφής, τις σωληνώσει για σκασίματα
6.Τελικά αλλαγή τουρμπο
7.δυναμομέτρηση -> αποτέλεσμα περίπου 160 άλογα με κατσαρό τρόπο. Ναι μεν βελτιώθηκε η αποδοση αλλα το αυτοκίνητο κάτι είχε...
Παρέλαβα το αυτοκίνητο αφού δεν υπήρχε κάτι άλλο να κάνει ο μαντρομάστορας και αποφάσισα να τον περάσω και αυτόν απο τσέκ βαζοντας το αυτοκίνητο σε άλλο συστημένο αυτή τη φορά μάστορα.
Κεραμίδα πρώτη:
Βάζω το πρωί μπροστά, αφήνω το αυτοκίνητο στο ρελαντί και πάω στο καπό να ακούσω αν ακουγονται διάφορα τακ τακ, γκουπ γκουπ και άλλα κατσαρολικά...
Και πάνω που λέω ααααααχ, αυτός ειναι ήχος, νατα μας! Γκαπα γκαπα ντουπα ντουπα! Και σάν να μήν έφτανε αυτό κοιτάω και το πίσω δεξιά λάστιχο, εντελώς ταπα! (Τελικά οι αισθητήρες δουλεύουν και παραδουλεύουν και γιατί βγαζει αυτό το περίεργο μήνυμα "tyre pressure not monitord" δεν ξέρει κανείς). Οποτε αν και δεν νομίζω οτι θα βοηθήσει καποιον εχω μία σύσταση: πρίν πετάξετε αισθητήρα δοκιμάστε να τρυπήσετε μία το λάστιχό σας. Μπορεί να δουλεύει. (don't try this at home. just kidding).
Το θέμα ειναι οτι κάποιος θα πεί σιγά μωρε θα τσεκάρω τα λάστιχα στο βενζινάδικο. ΟΚ δεν διαφωνώ αλλα να σας πώ το εξής. Τα 17άρια 225/45 που φοράει το αυτοκίνητο φλατάρουν και δεν φαίνονται. Αν ειχε παει η γυναίκα μου να πάρει το αυτοκίνητο χθές θα ειχε ξεκινήσει κανονικά για την δουλειά της. Το λάστιχο είχε μέσα αντί για πίεση 35 μόνο 10 και πάλι φαινόνταν κανονικό.
αλλά αρκετά με τους αισθητήρες. Τι έγινε στην ντακάρ?
Πήγα με τα αιτήματά μου και ζήτησα να μου τσεκάρουν
1.χρονισμό
2.αυλούς
3.συμπίεση κυλίνδρων
4.τί είναι επιτέλους αυτό το τακα τακα το πρωινό που κοντευει να κάνει το παιδί μ....
5.τι τούρμπο έχω
6.καθαρισμό της καθαρής διαδρομής του αερα
7.να μου ενεργοποιήσουν πάλι τους αισθητήρες πίεσης ελαστικών
8.να μου περασουν το μαμά προγραμμα με τις τελευταίες αναβαθμίσεις.
Φυσικά οπως γίνεται σχεδόν πάντα η λύση ήταν απλή και δεν είχε σχέση με χρονισμούς, χαλασμένες σκαστρες τουρμπο λαθος βενζίνες κακά μπουζί και άλλα τέτοια. Το πρόβλημα ήταν κάτι που στην αρχή μου φάνηκε αδύνατο να δημιουργεί κάποια σημαντική ενόχληση. Το πρόβλημα (η καλύτερα ενα μεγάλο μέρος του προβλήματος) ήταν κάτι που στην αρχή το πέρασα για κάποιο είδος μύκητα, αλλα τελικά ήταν αυτό:
http://img51.imageshack.us/img51/267/img20130129110548.jpg
http://img33.imageshack.us/img33/133/img20130129110535.jpg
αυτό το θλιβερό πράγμα προκαλούσε σημαντική υστέρηση στην αποδοση του κινητήρα!!
Το αυτοκίνητο αλλαξε συμπεριφορά σε όλο το φάσμα στροφών, απέκτησε πιό αμεση αποκριση και ειναι πολύ πιό διασκεδαστικό στην οδήγηση αφου πλέον θυμίζει ... turbo! Δεν μπορούσα να φανταστώ ποση διαφορά κανει ένα βρώμικο φίλτρο αέρα και τώρα αρχίζω να αντιλαμβάνομαι το πλήρες νόημα αυτού που λένε κάποια παιδιά (δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω διαφήμηση οποτε το αφήνω αόριστο) εδώ μέσα για την διαφορά που μπορεί να κάνει στο αυτοκίνητο η παρέμβαση στην αναπνοή του.
Οσον αφορά τις άλλες εργασίες, αφού φοβηθήκαμε στην αρχή οτι το αυτοκίνητο μπορεί να έχει πρόγραμμα τελικα διαπιστώσαμε οτι έχει πρόγραμμα μαμά με τελευταίο update μεσα στο 2011.
Ο χρονισμός οπως σας είπα ήταν άψογος.
Το πρωινό τακα τακα δεν ξέρουν τι έινια αμα δεν το ακούσουν αλλα εγώ πήρα τον μαντρομάστορα και αμέσως μου είπε μήπως ειναι το exhauster. Και επειδή κάποια ψιλολαδιά θα εχει κανει εκεί με τον μαντρά που δεν θα δεχόνταν να αλλάξει exhauster γιατί ειναι ακριβό και μπλα μπλα μπλα φαντάζομαι αυτό θα είναι, οποτε θα το πάω και αν μου πεί οτι το αλλάζουμε, καλώς...
Επίσης ειδαμε οτι η τουρμπίνα χάνει λαδάκι πράγμα για το οποιο επίσης τηλεφώνησα στον μαντρομάστορα και θα προμηθευτεί το ανταλλακτικό αύριο (βρε βρε πώς το κατάλαβε αμέσως για τί μιλάω) να πάω να μου το φτιάξει. Οποτε πάει και αυτό
Για καθαρισμό αυλών δεν το έκανα γιατί το αυτοκίνητο επρεπε να κάτσει μέσα και δεν είχα με τι να γυρίσω σπίτι μίας και τα λεωφορεία είχαν στάση, και το μετρό ήταν πολύ μακρυά, οποτε το άφησα για μία άλλη μέρα.
Η συμπίεση των κυλίνδρων είναι κομπλέ
Το τούρμπο είναι για το 175άρι (41 χιλιοστά η διαμετρος της εξαγωγής μετρημένη απο μέσα)
Οι αισθητήρες πίεσης ελαστικών ενεργοποιήθηκαν ξανά και κελαηδούν καθε τόσο "tyre pressure not monitored" αλλα πλέον το ξέρω οτι το κάνουν για τα μάτια του κόσμου γιατί δουλεύουν μία χαρα.
Αυτά προς το παρόν. Μετά τον καθαρισμό αυλών κλπ θα ξανακάνω μιά δυναμομέτρηση αν και το αυτοκίνητο ήδη εχει μεγάλη διαφορά! Πιστεύω με τον καθαρισμό αυλών κλπ να πάρει ακομα πιό πολύ τα πάνω του. Τώρα μένει να δώ και άν τσιμπάει λάδι και πόσο και να κάνω και κανα ταξιδάκι να το χαρω
----------------------------------------------
Οσο για τον μαντρά:
ε, κατα την άποψή του τίμησε το χαρτί που μου έδωσε. Κατα την άποψή μου, οκ γλύτωσα πολλά λεφτά τουλάχιστον απο εργατικά, πήρα ένα αυτοκίνητο σε καλύτερη ή χειρότερη κατάσταση ο χρόνος θα δείξει αφού τα ανταλλακτικά που βάλαμε πάνω δεν παίζει να ειναι καινούργια με την καμία, ενώ με την συμπεριφορά του εξέθετε όχι απλά τον εαυτό του αλλα και το συνεργείο που συνεργάζεται. το όνομά του για οποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει αυτοκίνητο ειναι Μπίτρος και το site www.bitros.com . Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του και σίγουρα αν αγοράσει κάποιο αυτοκίνητο απο μαντρά ας μήν καταφύγει στην εγγύηση του έτους (ασφαλιστική εταιρεία) αφου σε αυτή την περίπτωση τα περισσότερα εξαρτήματα δεν θα καλύπτονταν. Ισως να ειμαι πλεονέκτης αλλα θεωρώ οτι επρεπε να μπούν τουλάχιστον γνήσια καινούργια ανταλλακτικά και όχι οτι βρίσκουμε στις μαντρες δεξιά και αριστέρα. Απο την άλλη ο δικηγόρος μου είπε οτι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν αξίζει να πας δικαστικα΄αν το κόστος δεν ειναι αρκετά μεγάλο μίας και τα έξοδα δικαστηρίου θα υπερκαλύψουν το όποιο όφελος.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|