PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Απορια με το νεο αποκτημα εστω και του 1998 106 μου...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tarirs (tassos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 106 XN (1998)

Ένταξη: 27 Απρ 2012
Τόπος: PEIRAIAS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Απρ 2012, 19:41:55    Θέμα δημοσίευσης: Απορια με το νεο αποκτημα εστω και του 1998 106 μου... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια 1η φορα ποσταρω,ελπιζω να το τοποθετησα σωστα εδω,λοιπον σημερα πηγα και πηρα ενα 106 του 98 1.1,παρατηρησα μπροστα που πηγαινει στην πολλαπλη λειπει κατι,ανσ σωληνα που πηγαινει φ.αεροςαν θυμαμαι καλα,μπορω να βαλω σπιραλ,και ποσο διατομη η να μην βαλω τιποτα και να το αφησω ως εχει...Παντως στο φιλτρο που ειναι εχει ενα σαν κλαπετο....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teo106 16v 2001 (θεοφιλος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1600 16v 2001

Ένταξη: 15 Οκτ 2009
Τόπος: κερκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Απρ 2012, 19:58:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν εννοεις το κομματι με το "στενεμα" που ενωνει το φιλτροκουτι με τη μετωπη του αυτοκινητου,μπορεις ανετα να βαλεις ενα κομματι σπιραλ και εισαι οκ..........

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
tarirs (tassos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 106 XN (1998)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Απρ 2012, 20:45:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teo106 16v 2001 έγραψε:
αν εννοεις το κομματι με το "στενεμα" που ενωνει το φιλτροκουτι με τη μετωπη του αυτοκινητου,μπορεις ανετα να βαλεις ενα κομματι σπιραλ και εισαι οκ..........

Σωστος ο φιλος..αυτο λεω...χρειαζετε να βαλω η οχι...τι δουλεια κανει....???

Και αν βαλω σε σπιραλ,μεταλλικο,θα παρω απο ειδη χρωματοπωλειου..πως να μετρησω,την διατομη με χαρακα η μετρο θα μπορω...???
Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Απρ 2012, 21:07:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βαλε το,χωρις το στενεμα καλυτερα..... χρησημευει για να φερνει στο φιλτρο ,κρυο αερα απο τη μετωπη του αυτοκινητου..... μετρα το μηκος με ενα μετρο,και τη διαμετρο με ενα παχυμετρο,ή οπως αλλιως μπορεις.... πηγαινε σε μαγαζι με ανταλλακτικα αυτοκινητων,και ζητα ενα κομματι χαρτινο σωληνα σπιραλ,και θα σου δωσουν αυτοι ... Wink

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Απρ 2012, 21:19:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Egv pali nomizv oti leei αλλο οχι της μετωπης αλλα το σωληνακι που τραβαει ζεστο αερα απο το μαντεμι της πολλαπλης στη κρυα εκκινηση.....

ΤΟ ασημι σπιραλ λεω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
tarirs (tassos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 106 XN (1998)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Απρ 2012, 21:24:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teo106 16v 2001 έγραψε:
βαλε το,χωρις το στενεμα καλυτερα..... χρησημευει για να φερνει στο φιλτρο ,κρυο αερα απο τη μετωπη του αυτοκινητου..... μετρα το μηκος με ενα μετρο,και τη διαμετρο με ενα παχυμετρο,ή οπως αλλιως μπορεις.... πηγαινε σε μαγαζι με ανταλλακτικα αυτοκινητων,και ζητα ενα κομματι χαρτινο σωληνα σπιραλ,και θα σου δωσουν αυτοι ... Wink

Θα δω αμα παω σε αυτους διοτι αμα δου οτι λειπει θα με γδαρουν....χαχχα..θα το παω σε χρωματοπωλειο,να δω,εχω δει σε αλλα σπιραλ μεταλικα....

Ν\Με αυτο τον τροπο εχει καλυτερη καυση,η λειτουργει πιο καλα......???
Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Απρ 2012, 21:27:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Egv pali nomizv oti leei αλλο οχι της μετωπης αλλα το σωληνακι που τραβαει ζεστο αερα απο το μαντεμι της πολλαπλης στη κρυα εκκινηση.....

ΤΟ ασημι σπιραλ λεω

ισως δεν καταλαβα καλα,και εννοει αυτο..αλλα και αυτο να εννοει,το ιδιο σπιραλ ζηταει....(ειναι χαρτινο εξωτερικα ,με επενδυση μεταλλικη εσωτερικα.... ) παντως ,και στα ανταλλακτικα να πας,δεν ειναι ακριβο....με το μετρο πουλιεται.....

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
tarirs (tassos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 106 XN (1998)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Απρ 2012, 21:32:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teo106 16v 2001 έγραψε:
Giannis307 έγραψε:

ΤΟ ασημι σπιραλ λεω

ισως δεν καταλαβα καλα,και εννοει αυτο..αλλα και αυτο να εννοει,το ιδιο σπιραλ ζηταει....(ειναι χαρτινο εξωτερικα ,με επενδυση μεταλλικη εσωτερικα.... ) παντως ,και στα ανταλλακτικα να πας,δεν ειναι ακριβο....με το μετρο πουλιεται.....

ναι αυτο λεω το μεταλλικο..θα παω να το παρω...αν δεν το βαλω αμμεσα και το καθυστερησω....διοτι δεν προλαβαινω....??? Υπαρχει επιπτωση...???

Ο ιδιοκτητης ο προηγουμενος γιατι να το εβγαλε αραγε....???
Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Απρ 2012, 21:37:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν υπαρχει επιπτωση καμια.,.....απλα,χρειαζεται για να τραβαει ο κινητηρας ζεστο αερα το χειμωνα ΜΟΝΟ (για να λειτουργει καλυτερα),ωστε να μην γινεται υγροποιηση του αερα μεσα στην εισαγωγη......

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
tarirs (tassos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 106 XN (1998)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Απρ 2012, 21:44:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teo106 16v 2001 έγραψε:
δεν υπαρχει επιπτωση καμια.,.....απλα,χρειαζεται για να τραβαει ο κινητηρας ζεστο αερα το χειμωνα ΜΟΝΟ (για να λειτουργει καλυτερα),ωστε να μην γινεται υγροποιηση του αερα μεσα στην εισαγωγη......

A....μαλιστα ευχαριστω πολυ,και συγγνωμη αν σας ζαλισα,με το γαλλακι μου....δεν ξερω το εχω συμπαθησει....και δεν το εχω ουτε μια μερα,το πρωι το πηρα......σημερα δεν προλαβα για φωτο....
Επιστροφή στην κορυφή
tarirs (tassos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 106 XN (1998)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Απρ 2012, 20:40:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον για να μην ανοιγω νεο θεμα...στον πεζουλα 106 μου που τον εχω 1 ημερα..απο μεταχειρω,εχω καποιες αποριες επιδη 1η φορα εχω γαλλικο εστω και μεταχειρω....

Λοιπον,ακουω απο δεξια στο ταμπλο μεσα ενα θορυβο,οχι συνεχεια...ζζζ..ζζζζζ,εχει A/C το αμαξι.....λετε να εχει κανενα γατι και να κοιμαται...??

Ο δεικτης μετα απο λιγο πιεση..ανεβαινει σχεδον μεχρι την τελευταια λευκη γραμμη,αλλα μετα απο ηρεμια πεφτει με γρηγορους ρυθμους στην μεση....μπορει να χρειαζετε παραφλου....η νερα το ψυγειο αλλα δεν ξερω που βρισκετε το παραφλου,και πως ελεγχο τα νερα....

και τελευταιο μεχρι στιγμης βεβαια...οτι οταν το πηρα βαραγανε συνεχεια πυρρακια,και ακυγοντουσαν αρκετα,μετα απο ανοιγμα,σε χλμ/ωρα..μεχρι 120-130 μια-δυο φορες,το κανει πολυ σιγα,η καθολου...λετε να ειναι μπουκωμενο,η να θελει μπουζια...???

ΥΓ:Συνεργειο εξωτερικο για να πηγαινω το αμαξι σε οτι χρειαζομαι απο πειραια-περαμα,ξερετε...στειλτε πμ,να μην θεωρηθει διαφημηση....

Παντως στο αμαξι με εκπληση και με τρελενει... η οδηγηκη συμπεριφορα του,και ας εχει μπαρα θολων,και χαμηλομενο,και 15αρια λαστιχα....και να φανταστειτε οτι ερχομε απο octavia rs με μπαρες πισω στο πορτμπαγκαζ,με αμορτισερ αλλαγμενα χαμηλο,και 17αρια...
Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Απρ 2012, 22:26:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον.....μιας και το "εργαλειο" σου εχει Α/C,ο θορυβος που λες οτι ακουγεται μεσα στο ταμπλο,δεξια,(πισω απο το ντουλαπακι λογικα τον ακους ε? ) ειναι το μοτερακι της ανακυκλωσης του αερα....μαλλον χαλασε...... τωρα,για το θεμα με τη θερμοκρασια,ισως χρειαζεται συμπληρωμα παραφλου,ισως ομως χρειαζεται και εξαερωση το κυκλωμα ψυξης......αν δεν ξερεις να κανεις εξαερωση,δεν προκειται να δουλεψει σωστα ποτε..... και,... σερβις εχει κανει?μηπως χρειαζεται ενα σερβις? μπορει τα μπουζι να ειναι "φαγωμενα" εντελως....μπορει....πολλα μπορει να ειναι...κανε ενα σερβις για αρχη,να εχεις το κεφαλι σου υσηχο ..... Thumb Left

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
tarirs (tassos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 106 XN (1998)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Απρ 2012, 22:30:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teo106 16v 2001 έγραψε:
λοιπον.....μιας και το "εργαλειο" σου εχει Α/C,ο θορυβος που λες οτι ακουγεται μεσα στο ταμπλο,δεξια,(πισω απο το ντουλαπακι λογικα τον ακους ε? ) ειναι το μοτερακι της ανακυκλωσης του αερα....μαλλον χαλασε...... τωρα,για το θεμα με τη θερμοκρασια,ισως χρειαζεται συμπληρωμα παραφλου,ισως ομως χρειαζεται και εξαερωση το κυκλωμα ψυξης......αν δεν ξερεις να κανεις εξαερωση,δεν προκειται να δουλεψει σωστα ποτε..... και,... σερβις εχει κανει?μηπως χρειαζεται ενα σερβις? μπορει τα μπουζι να ειναι "φαγωμενα" εντελως....μπορει....πολλα μπορει να ειναι...κανε ενα σερβις για αρχη,να εχεις το κεφαλι σου υσηχο ..... Thumb Left

αυτος ειπε εχει κανει αλλα καλου-κακου θα κανω...συνεργειο μη εξουσιοδωτημενο που να πηγαινει συμφοριτης να δω που θα βρω...

Εκει το ακουω δεν φτιαχνετε..η να το αφησω να κανει ετσι...???

Το κακο ειναι δεν εχω το μανουαλ να δω που μπορω να συμπηρωσω παραφλου...να δω αν ξανασηκωσει...
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Απρ 2012, 18:43:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αποσυνδεσε την φυσσα απο το μπουτον της ανακυκλωσης στην κονσολα και δε θα ξαναακουγεται..

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
tarirs (tassos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 106 XN (1998)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Απρ 2012, 21:30:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stamatis_vts έγραψε:
αποσυνδεσε την φυσσα απο το μπουτον της ανακυκλωσης στην κονσολα και δε θα ξαναακουγεται..

Α..πολυ ωραια..απο αυριο παινουμε δουλεια...το μπουτον βγαινει αμα τραβηξεις την κονσολα προς τα μπροστα απο το κατω μερος απο το τασακι...???

Αν ξερει κανενας συμφοριτης κανενα μη εξουσιοδοτιμενο συνεργειο απο πειραια για να αλλαξω και λαδακια,και μπουζια να ειμαι οκ....
Επιστροφή στην κορυφή
tarirs (tassos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 106 XN (1998)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Απρ 2012, 22:17:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα πηγα σε εναν,και αλλαξα,λαδια,ξυδια,παραφλου,γεμισαμε το ψυγει εξαερωση,μπουζι,φιλτρο αερος διοτι ηταν σε κατασταση σοκ.....το ψυγειο ειχε μονο νερο...τεσπα...μου εχει μονο το φρεον στο A/C αι να δω που εχει διαρροη....

Θα ηθελα να ρωτησω και παλι το εξης...πυρακια δεν εχω ξανακουσει και πριν το service που το ανοιξα 1-2 φορες...αλλα σημερα που εχα παει με την κορη μου και την συζηγο....μετα απο διαδρομη περαμα-jumpo (πειραιως) και μετα village και ξανα πισω....στο περαμ μου σηκωσε θερμοκρασια λιγο πανω απο την μεση...και λιγο πιο κατω απο την τελευταια.λευκη γραμμη....ειναι φυσιολογικο ?? Σημερα που δεν ειχε πολυ ζεστη...στους 40 βαθμους τι θα γινετε...???

Ετσι λειτουργουν...τα peugeot??? Διοτι ειμαι 36,το πρωτο αμαξι ηταν γιαπονεζικο,στα 19 μου,και τωρα εχω εδω και 9 χρονια το octy rs και οι θερμοκρασιες ειναι παντα στην μεση οτι και να τους εκανες.....αμα ειναι να μαθω σε νεα δεδομενα....

Υπαρχει περιπτωση να θελει αλλαγη φλαντζας ο πεζουλας...???

Ευχαριστω εκ των πρωτερων.....προσπαθω να μαθω,τις νεες συνηθειες γαι το νεο μου αποκτημα....
Επιστροφή στην κορυφή
tarirs (tassos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 106 XN (1998)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Απρ 2012, 22:36:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tarirs έγραψε:
Σημερα πηγα σε εναν,και αλλαξα,λαδια,ξυδια,παραφλου,γεμισαμε το ψυγει εξαερωση,μπουζι,φιλτρο αερος διοτι ηταν σε κατασταση σοκ.....το ψυγειο ειχε μονο νερο...τεσπα...μου εχει μονο το φρεον στο A/C αι να δω που εχει διαρροη....

Θα ηθελα να ρωτησω και παλι το εξης...πυρακια δεν εχω ξανακουσει και πριν το service που το ανοιξα 1-2 φορες...αλλα σημερα που εχα παει με την κορη μου και την συζηγο....μετα απο διαδρομη περαμα-jumpo (πειραιως) και μετα village και ξανα πισω....στο περαμ μου σηκωσε θερμοκρασια λιγο πανω απο την μεση...και λιγο πιο κατω απο την τελευταια.λευκη γραμμη....ειναι φυσιολογικο ?? Σημερα που δεν ειχε πολυ ζεστη...στους 40 βαθμους τι θα γινετε...???

Ετσι λειτουργουν...τα peugeot??? Διοτι ειμαι 36,το πρωτο αμαξι ηταν γιαπονεζικο,στα 19 μου,και τωρα εχω εδω και 9 χρονια το octy rs και οι θερμοκρασιες ειναι παντα στην μεση οτι και να τους εκανες.....αμα ειναι να μαθω σε νεα δεδομενα....

Υπαρχει περιπτωση να θελει αλλαγη φλαντζας ο πεζουλας...???

Ευχαριστω εκ των πρωτερων.....προσπαθω να μαθω,τις νεες συνηθειες γαι το νεο μου αποκτημα....

Να συμπληρωσω,οτι αμα το αφησω γαι πολυ λιγο δηλ,1λεπτου,πεφτει γργορα η θερμοκρασια στην μεση ακριβως....
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Απρ 2012, 23:51:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο δείκτης θερμοκρασίας που έχουν τα γαλλικά δεν έχει καμία σχέση με τον "δείκτη" θερμοκρασίας που έχουν τα VAG ο οποίος είναι εντελώς αναίσθητος. Η θερμοκρασία του νερού φυσικά και ανεβοκατεβαίνει στο RS, ο δείκτης δεν το δείχνει απλά.

Για το αν είναι φυσιολογικό τώρα, λίγο περίεργο μου φαίνεται να ανέβηκε τόσο, αν κατάλαβα σωστά για ποιά λευκή γραμμή μιλάς.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
tarirs (tassos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 106 XN (1998)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάϊ 2012, 06:51:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Ο δείκτης θερμοκρασίας που έχουν τα γαλλικά δεν έχει καμία σχέση με τον "δείκτη" θερμοκρασίας που έχουν τα VAG ο οποίος είναι εντελώς αναίσθητος. Η θερμοκρασία του νερού φυσικά και ανεβοκατεβαίνει στο RS, ο δείκτης δεν το δείχνει απλά.

Για το αν είναι φυσιολογικό τώρα, λίγο περίεργο μου φαίνεται να ανέβηκε τόσο, αν κατάλαβα σωστά για ποιά λευκή γραμμή μιλάς.

Γεια σου συμφοριτη,χαρηκα που σε γνωριζω και εσενα....λοιπον εννοω την γραμμη,την τελευταια την λευκη...μετα εχει ενα μεγαλο κενο...και μετα παινει η κοκκινη περιοχη....μπρρρρρρ

Ε,εγω βλεπω να πηγαινει λιγο πριν την τελευταια λευκη γραμμη,και αμα συνεχιζω να το πιεζω,φτανει ως εκει...δηλ την καλυπτει ο δεικτης....

Κατα τα αλλα δεν βλεπω,ουτε λευκους,μαυρους,μπλε στρουφακια...ε....καπνους ηθελα να πω απο την εξατμιση...

Μαλλον ετσι δουλευουν απλως μου φαινοταν λιγο περιεργο,διοτι δεν ειχα συνηθησει να κοιταω ποτε τον δεικτη θερμοκρασιας,κοιταγα παντα το δεικτη βενζινας,που ποναγε περισσοτερο....χαχαχαχα
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάϊ 2012, 08:21:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στην κινηση ανεβαινει ο δεικτης ή στην πορεια? Αλλαξε εναν θερμοστατη καλου-κακου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης