PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Υποδοχες εργοστασιακών r/cd
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Απρ 2012, 12:04:54    Θέμα δημοσίευσης: Υποδοχες εργοστασιακών r/cd Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα λέω να γράψει αν ξέρει κάποιος τις υποδοχές που έχουν τα εργοστασιακά ηχοσυστήματα. Αρχικά ρωτάω για μένα που με ενδιαφέρει το ηχοσύστημα του 207 GT (RD4 αν δεν κάνω λάθος), έχει RCA για τον ενισχυτή???

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Απρ 2012, 12:26:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν εχει υποδοχη για rca σιγουρα .. εκτος αν βρεις πλεξουδακι στο ebay..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Απρ 2012, 16:13:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ψαχνω για ανταπτοράκι αλλά δεν ξέρω πως ακριβος να το πατήσω και προς το παρων δεν βρίσκω τίποτα, θα άλλαζα πηγή αλλα είναι γνωστό οτι η μαμά είναι απαραίτητη..........τι μας κάνεις ρε peugeot με τα ηχοσυστήματα σου Shoot

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Απρ 2012, 17:25:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν χρειάζονται RCA έξοδοι από το εργοστασιακό radiocd.

Αν ο ενισχυτής σου έχει είσοδο υψηλού σήματος, ρίξε από την έξοδο των πίσω ηχείων.

Αυτό είχα (και έχω) κάνει και εγώ. Όλα Ok.
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Απρ 2012, 18:22:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
ψαχνω για ανταπτοράκι αλλά δεν ξέρω πως ακριβος να το πατήσω και προς το παρων δεν βρίσκω τίποτα, θα άλλαζα πηγή αλλα είναι γνωστό οτι η μαμά είναι απαραίτητη..........τι μας κάνεις ρε peugeot με τα ηχοσυστήματα σου Shoot

εγω εχω και την μαμα και ακομα μια Wink οποτε ειμαι κομπλε .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2012, 00:54:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Αν ο ενισχυτής σου έχει είσοδο υψηλού σήματος, ρίξε από την έξοδο των πίσω ηχείων.

Δεν κατάλαβα ακριβός τι εννοείς πάντος σε αυτόν τον ενισχυτή έχω καταλήξει http://www.blaupunkt.de/index.php?id=909&L=1&no_cache=1&tx_ddfproducts2_pi1[view]=1475

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2012, 01:00:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
marios_207_GT έγραψε:

εγω εχω και την μαμα και ακομα μια Wink οποτε ειμαι κομπλε .

αυτό λέω να κάνω κι εγώ τώρα αλλα βρήκα και αυτό εδώ και σκέφτομαι μήπως τη βγάλω με 15 ευρώ αντί να αλλάζω ηχοσύστημα
http://viewitem.eim.ebay.gr/Blaupunkt-RCA-Pre-Out-Adaptor-Lead-7-607-893-093/260820800902/item

Off Topic επειδή σας βλέπω ψαγμένους να στείλω λινκ με το "πακετακι" που θελω να τοποθετήσω να μου πείτε γνώμες??? Smile Very happy

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2012, 09:31:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
Vini έγραψε:

Δεν κατάλαβα ακριβός τι εννοείς πάντος σε αυτόν τον ενισχυτή έχω καταλήξει http://www.blaupunkt.de/index.php?id=909&L=1&no_cache=1&tx_ddfproducts2_pi1[view]=1475

Αυτός ο ενισχυτής που έχεις επιλέξει έχει είσοδο, μόνο από πηγή που βγάζει χαμηλό σήμα ήχου (σε RCA).

Υπάρχουν ενισχυτές που έχουν δύο τύπου εισόδους ήχου:
1. Χαμηλό σήμα (RCA)
2. Από έξοδο ηχείων.

Αυτοί οι ενισχυτές μπαίνουν σε όλα τα αυτοκίνητα χωρίς να ασχολείσαι αν η πηγή βγάζει χαμηλό σήμα ή αν έχει RCA.
Απλά "κλέβεις" ήχο από τα καλώδια που πάνε π.χ. στα πίσω ηχεία και το δίνεις στον ενισχυτή.

Σημείωσε ότι πολλά αυτοκίνητα δεν έχουν πίσω ηχεία αλλά έχουν έτοιμα καλώδια. Αυτά τα καλώδια έχουν ήχο. Μπορείς να τα εκμεταλλευτείς αν όμως επιλέξεις έναν ενισχυτή που δέχεται είσοδο από σήμα ηχείου.

Δες αυτόν:
http://www.blaupunkt.de/index.php?id=2027&tx_ddfproducts2_pi1[view]=1785&no_cache=1&L=1

Κάτω στα specification λέει:
Inputs:
2x Cinch/RCA
2x Speaker (High-Level)
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2012, 15:02:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
marios_207_GT έγραψε:
Vini έγραψε:

Αυτός ο ενισχυτής που έχεις επιλέξει έχει είσοδο, μόνο από πηγή που βγάζει χαμηλό σήμα ήχου (σε RCA).

Υπάρχουν ενισχυτές που έχουν δύο τύπου εισόδους ήχου:
1. Χαμηλό σήμα (RCA)
2. Από έξοδο ηχείων.

Αυτοί οι ενισχυτές μπαίνουν σε όλα τα αυτοκίνητα χωρίς να ασχολείσαι αν η πηγή βγάζει χαμηλό σήμα ή αν έχει RCA.
Απλά "κλέβεις" ήχο από τα καλώδια που πάνε π.χ. στα πίσω ηχεία και το δίνεις στον ενισχυτή.

Σημείωσε ότι πολλά αυτοκίνητα δεν έχουν πίσω ηχεία αλλά έχουν έτοιμα καλώδια. Αυτά τα καλώδια έχουν ήχο. Μπορείς να τα εκμεταλλευτείς αν όμως επιλέξεις έναν ενισχυτή που δέχεται είσοδο από σήμα ηχείου.

Δες αυτόν:
http://www.blaupunkt.de/index.php?id=2027&tx_ddfproducts2_pi1[view]=1785&no_cache=1&L=1

Κάτω στα specification λέει:
Inputs:
2x Cinch/RCA
2x Speaker (High-Level)

Τώρα σε κατάλαβα ακριβός, πολύ καλή η λύση σου, αν και με βλέπω να αγοράζω το ανταπτοράκι που έχω ποστάρει παραπάνω γιατί αλλάζοντας ενισχυτή θα ξεφύγω σε μπάτζετ..........

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2012, 16:25:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο αντάπτορας που έχεις βρει στο EBAY είναι για πηγές Blaunpunkt που βγάζουν μεν σήμα χαμηλό για ενισχυτή σε Mini Iso έξοδο, αλλά όχι σε RCA.
Οπότε με αυτό τον αντάπτορα έχεις τελικά RCA για να ρίξεις στον ενισχυτή.

Μπορεί αυτός ο κονέκτορας να μπει στο εργοστασιακό RadioCD του 207; Confused Confused
Δεν θυμάμαι να είχε από πίσω τέτοια έξοδο... Confused

Εκτός αν θέλεις να αλλάξεις πηγή και να βάλεις Blaupunkt.
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2012, 18:07:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν κάνω λάθος η πηγή μας είναι blaupunkt, άρα θα κάνει φυσιολογικά, θα κάνω αρχικά μια ερώτηση στον πωλητή και αν δεν γνωρίζει θα ξηλώσω την πηγή.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2012, 19:41:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος η πηγή μας είναι blaupunkt, άρα θα κάνει φυσιολογικά, θα κάνω αρχικά μια ερώτηση στον πωλητή και αν δεν γνωρίζει θα ξηλώσω την πηγή.

ε; Όχι φίλε μου.
Η πηγή μας είναι:
Siemens VDO
VDAPPF80137998
96 643 699 xt 01
RD4N2M-02
Made In Chech Rep.
PSARCD431-63

Την έχω βγάλει και μόλις αντέγραψα τα στοιχεία της.

Και από πίσω φυσικά, έχει τα πλέον απαραίτητα ώστε να παίξουν 4 ηχεία και να συνδεθεί με το χειριστήριο και την κεντρική οθόνη και την είσοδο για CD Changer/USB BOX.

Αλλά και κατασκευή της Blaupunkt να ήταν πάλι τα ίδια θα είχε από πίσω. Αυτές οι πηγές απλά παρέχουν όσα πρέπει και τίποτα περισσότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 20:43:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
marios_207_GT έγραψε:

ε; Όχι φίλε μου.
Η πηγή μας είναι:
Siemens VDO
VDAPPF80137998
96 643 699 xt 01
RD4N2M-02
Made In Chech Rep.
PSARCD431-63

Την έχω βγάλει και μόλις αντέγραψα τα στοιχεία της.

Και από πίσω φυσικά, έχει τα πλέον απαραίτητα ώστε να παίξουν 4 ηχεία και να συνδεθεί με το χειριστήριο και την κεντρική οθόνη και την είσοδο για CD Changer/USB BOX.

Αλλά και κατασκευή της Blaupunkt να ήταν πάλι τα ίδια θα είχε από πίσω.
Αυτές οι πηγές απλά παρέχουν όσα πρέπει και τίποτα περισσότερο.

Οταν όμως εγώ πατάω στο google Blaupunkt RD4 κοίτα τι μου βγάζει...... την πηγή μου http://www.google.gr/search?hl=el&q=blaupunkt+rd4&rlz=1R2ADFA_elGR479&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1920&bih=844&wrapid=tlif133468813140310&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=g7mNT-6oFoqC4gTL6uzhDw

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 21:16:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό δεν σημαίνει και κάτι.
Στο google αν βάλεις και Siemens VDO RD4 τις ίδιες εικόνες θα δεις. Wink

Και μια που έκανα και search δες:

Αυτά όμως δεν έχουν σημασία.
Το θέμα είναι ότι ο κονέκτορας που βρήκες είναι για πηγές εμπορίου blaupunkt και όχι για εργοστασιακές πηγές (που η Peugeot έχει βάλει κάποιους κατασκευαστές και τις φτιάχνουν.)
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2012, 00:28:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατι γίνετε, αύριο θα βγάλω τη δικιά μου γιατί αρχίζει η εγκατάσταση και θα δω τι παίζει......

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2012, 08:25:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θέλεις να κρατήσεις την εργοστασιακή πηγή δυστυχώς η λύση είναι αυτή που ανέφερα παραπάνω.

Από εκεί και πέρα αν αλλάξεις την πηγή τότε αλλάζουν και τα δεδομένα.
Πήγαινε σε κάποιο καλό κατάστημα ηχητικών και θα σου πουν εκεί τις απόψεις τους και τις πιθανές λύσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2012, 21:14:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεγάλε έκανα μεγάλο λάθος και δεν ειπα στον άνθρωπο οτι έχω μαμα αισθητήρες παρκαρίσματος, και πλεον έχω μόνο οπτική ένδειξη προφανώς γιατι ο ήχος βγαίνει μέσο των πίσω ηχείων που τώρα είναι συνδεμενα στον ενισχυτή, εάν τοποθετήσω ένα τουιτεράκι κατευθείαν πάνω στην πηγή ωστε οταν βάζω όπισθεν να έχω το μπιπ-μπιπ θα παιζει και μουσική???

Υ.Γ η σύνδεση έγινε τελικά με RCA με ανταπτοράκι
Υ.Γ Η πηγή ειναι όντως siemens

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2012, 21:25:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τους αισθητήρες πίσω δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο ήχος ακούγεται σε εκείνο το ηχείο που υπάρχει το εμπόδιο. Δηλαδή αυτό που βλέπεις στην οθόνη με τις παύλες εκεί χτυπά και ο ήχος.

Εγώ έχω βάλει αντάπτορα της connects2 ώστε να συνεργάζεται με οθόνη, τιμόνι και αισθητήρες.

Τι αντάπτορα RCA έβαλες; που κούμπωσε;
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2012, 21:47:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τον αντάπτορα μου τον έβαλε ο άνθρωπος, κούμπωσε πάνω στην πηγή και έβγαλε RCA για τον ενισχυτή, αν θες πες μου κοστολόγιο του δικού σου αντάπτορα.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2012, 07:54:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και νομίζω ότι κάπου τα έχω ξανα-αναφέρει, εγώ έχω χρησιμοποιήσει τους αντάπτορες της CONNECTS2:

1. CTHPE01 (Peugeot Stalk & Park interface)
2. SPG007 (Peugeot Stalk Interface) (για οθόνη κονσόλας και χειριστήρια τιμονιού)
3. CTJVCLEAD Universal Stalk Lead for JVC units

Με τα παραπάνω έβγαλα την εργοστασιακή πηγή και έβαλα JVC.

Όλα τα αγόρασα από EBAY.
Και στην Αθήνα τα βρήκα, αλλά ήταν σε 3πλασια τιμή.

Για το parking sensor φυσιολογικά θα θέλεις μόνο τον πρώτο κονέκτορα.

Αν μπεις εδώ: http://www.connects2.co.uk/c2home.aspx?AcceptsCookies=yes

θα βρεις πολλές πληροφορίες και τα εγχειρίδια χρήσης και εγκατάστασης ώστε να δεις αν σου κάνουν.

Ωστόσο έχω μία υποψία ότι ο τύπος στο μαγαζί μάλλον ξέχασε να σου κουμπώσει ένα βυσματάκι πίσω από τη πηγή ή μην το έχει κουμπώσει καλά. Ρίξε μία ματιά γιατί μπορεί τελικά να μην χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης