PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θερμοκρασία νερού - διαφορά σε δείκτη & εγκέφαλο

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Απρ 2012, 13:04:20    Θέμα δημοσίευσης: Θερμοκρασία νερού - διαφορά σε δείκτη & εγκέφαλο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα,

μετα απο καποια check που εκανα για την θερμοκρασια νερου εβγαλα το συμπερασμα οτι ο δεικτης μεσα στο καντραν μου δειχνει αλλα ενω ο εγκεφαλος (τον βλεπω μεσω obd2 με 3 διαφορετικα ελμ σε διαφορετικα λαπτοπ) μου δειχνεια αλλα.

Συγκεκριμενα:

το 90 ειναι το μονο που συμφωνουνε.

απο κει και περα οταν στο κοντερ ανεβαινει 10 βαθμους στον εγκεφαλο ανεβαινει μονο 5
Αυτο επιρεαζει αναλογα και το βεντιλατερ που ανοιγει ας πουμε πρωτη σκαλα στους 95 βαθμους (οταν ο εγκεφαλος λεει 95) και στο κοντερ εγω βλεπω 100 και αγχώνομαι...

γενικοτερα η θερμοκρασια του νερου πανω απο 110 στο κοντερ (100 λεει ο εγκεφαλος) δεν εχει παει ποτε αλλα δεν ξερω τι να πιστεψω, και περισσοτερο δεν ξερω γιατι αυτη η διαφορα...

να πω οτι εχω αλλαξει αισθητηρα θερμοκρασιας και εγω βαλει απο γκαγκασταθη εναν που ειναι οπως λεει το σερβιςμποξ για το μοντελο μου

σκεφτηκα για να ησηζασω το μυαλο μου να δανειστω απο φιλο ενα θερμομετρο λεισερ και να μετρησω θερμοκρασια στο ψυγειο στα μεταλικα του σημεια και να συγκρινο με καντραν και εγκεφαλο να δω ποιοσ ειναι σωστος... ή να βαλω με καποιο τρπο ενα θερμιστρον μεσα στο νερο για να δω τις temp του..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 15:13:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Αυτο επιρεαζει αναλογα και το βεντιλατερ που ανοιγει ας πουμε πρωτη σκαλα στους 95 βαθμους (οταν ο εγκεφαλος λεει 95) και στο κοντερ εγω βλεπω 100 και αγχώνομαι...

Ετσι κάνει και μένα ακριβώς. Νομίζω είναι φυσιολογικό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 18:20:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το εχεις τσεκαρει και με εγκεφαλο να δεις αν εχει διαφορα ΄η απλος το βεντιλατερ σου ανοιγει στους 100 βαθμους?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 19:43:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
΄η απλος το βεντιλατερ σου ανοιγει στους 100 βαθμους?

Ανοίγει εκεί που γράφεις με τα κόκκινα γράμματα το 95. Δεν έχω τσεκάρει με εγκέφαλο.
Επιστροφή στην κορυφή
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2012, 17:23:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάντως και το όργανο στο αμάξι και στο λαπτοπ απο ελμ βλέπω ίδια θερμοκρασία....Δεν έχουν καμία απόκλιση...
Η πρώτη σκάλα ανοίγει ακριβώς στην γραμμή 95 βαθμούς δηλαδή και στους 98 η δεύτερη σκάλα ακριβώς πρίν ακουμπήσει την γραμμή των 100 σύμφωνα με την φωτο του Αλιενχακ. Wink

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί. 
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2012, 19:48:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

athanas έγραψε:
Εμένα πάντως και το όργανο στο αμάξι και στο λαπτοπ απο ελμ βλέπω ίδια θερμοκρασία....Δεν έχουν καμία απόκλιση...
Η πρώτη σκάλα ανοίγει ακριβώς στην γραμμή 95 βαθμούς δηλαδή και στους 98 η δεύτερη σκάλα ακριβώς πρίν ακουμπήσει την γραμμή των 100 σύμφωνα με την φωτο του Αλιενχακ. Wink

Sad

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX (rally 1.3 (?..) Hp)

Ένταξη: 15 Φεβ 2011
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2012, 21:33:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχεις θέμα με τις θερμοκρασίες λόγω LPG Αλέξανδρε ? Το οργανάκι της peugeot δείχνει παραπάνω από την πραγματική πάντως. Στο δικό μου όταν μέτρησα με lazer οι 110 βαθμοί ήταν 98. Μέτρα μετά από ζόρισμα την εξαγωγή να δεις θεμοκρασίες.
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2012, 22:00:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GEMI έγραψε:
Το οργανάκι της peugeot δείχνει παραπάνω από την πραγματική πάντως. Στο δικό μου όταν μέτρησα με lazer οι 110 βαθμοί ήταν 98.

ακριβως, συνηθως εχουν αποκλιση για λογους ασφαλειας.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης