PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

προβλημα στο τουρμπισμα σε 207

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
v.p turbo (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pug 207 rallye

Ένταξη: 11 Μάϊ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2012, 20:07:48    Θέμα δημοσίευσης: προβλημα στο τουρμπισμα σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια..εχω το 207 rallye με turbo απο rc κ 1ο σταδιο..εχω το εξης προβλημα τελευταια..ειτε ειμαι με 2α η μεγαλυτερη σχεση οταν τουρμπιζω κ παει να φουσκωσει καλα,μου κανει ενα κοψιμο..λες κ εχουν βουλωσει μπεκ..με το που φουσκωνω ακους ενα γκου γκου γκου..ξερει κανεις τι ειναι?

Άντε γειά!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2012, 20:09:51    Θέμα δημοσίευσης: Re: προβλημα στο τουρμπισμα σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

v.p turbo έγραψε:
καλησπερα παιδια..εχω το 207 rallye με turbo απο rc κ 1ο σταδιο..εχω το εξης προβλημα τελευταια..ειτε ειμαι με 2α η μεγαλυτερη σχεση οταν τουρμπιζω κ παει να φουσκωσει καλα,μου κανει ενα κοψιμο..λες κ εχουν βουλωσει μπεκ..με το που φουσκωνω ακους ενα γκου γκου γκου..ξερει κανεις τι ειναι?

Αν πατά από χαμήλες στροφές(σανίδα) σε κόβει ο εγκέφαλος...

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
v.p turbo (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pug 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2012, 20:11:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι φιλε.το γνωριζω αυτο.ποτε δεν το κανω..φουσκωνω σταδιακα..

Άντε γειά!!
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2012, 20:13:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολλά μπορεί να είναι...αν δεν σου πετάξει κωδικό δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
v.p turbo (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pug 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2012, 20:16:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν μου εχει βγαλει τιποτα..σε καθε τουρμπισμα τωρα αυτο μου κανει.με κοβει..

Άντε γειά!!
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2012, 20:30:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρώτο που πρέπει να δείς είναι χρονισμα..

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
v.p turbo (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pug 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2012, 20:33:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποσο θα μου παει αυτο?απλα να ξερω απο τιμη..κ επισης θελω να κανω το μεγαλο σερβις με ιμαντες,ποσο θα μου πανε τα ανταλλακτικα?γιατι εργασια θα γινει σε δικο μου..

Άντε γειά!!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2012, 21:19:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

v.p turbo έγραψε:
ποσο θα μου παει αυτο?απλα να ξερω απο τιμη..κ επισης θελω να κανω το μεγαλο σερβις με ιμαντες,ποσο θα μου πανε τα ανταλλακτικα?γιατι εργασια θα γινει σε δικο μου..

Ιμάντα δυναμο? Rolling eyes

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2012, 22:39:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αν έχεις πρόβλημα με χρονισμα θα στο δείξει μόνο διαγνωστικό όχι τις πεζό δεν μπορε.. με ένα vag com θα κανείς δουλειά. Τώρα ιμαντα δεν έχουμε μόνο του δυναμό.

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
v.p turbo (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pug 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2012, 22:57:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κ που να το βρω?εννοω δεν θελω να πληρωνω κερατιατικα χωρις να γινει δουλεια..για ιμαντα δυναμο τι εννοειτε?να εχει εκει θεμα?

Άντε γειά!!
Επιστροφή στην κορυφή
v.p turbo (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pug 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2012, 23:08:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει περιπτωση να το κανει απο ιμαντα εκκεντροφορου?λεω εγω..δεν ξερω.γιατι θελω κ πρεπει να αλλαξω..μηπως επηρεαζει καπου?δεν ξερω..

Άντε γειά!!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2012, 23:38:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχεις ιμάντα εκκεντροφόρου, έχεις αλυσίδα.
Διάβασε λίγο περι χρονίσματος να δεις τι παίζει.
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=18143

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
v.p turbo (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pug 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάρ 2012, 18:20:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατατοπιστικο φιλε.ευχαριστω πολυ.αρα πιθανον αυτο ειναι.αφου υπαρχουν τα ιδια συμπτωματα..τωρα αυτο τι κοστος εχει για ελεγχο κ αν χρειαστει κ φτιαξιμο?επισης οσον αφορα την αλυσιδα,τωρα που εγω θελω να κανω μεγαλο σερβις τι παιζει?αυτη αλλαζει?το πακετο του μεγαλου σερβις ποιο ειναι?εχω σκαλωσει απλα λιγο γιατι ημουν ανεκαθεν με τα old school αμαξια χωρις πολλα πολλα...

Άντε γειά!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης